- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi ylrdmmiremm
-
Benim çeyiz dönemim geçeli de yıllar oldu ya neyse....Aynen benim onda olduğu için direk dikkatimi çekti canım
Yalnız değilsiniz korkmayınbiz beş kişide aynı şeyi yaşadık :)
merhabalar rafta paketli ceviz duruyordu ve ben farketmeden durdugu yerde kurtlanmış. ve kurtlar tavanlara kadar çıkmış. bunu farkedince hemen odayı ilaçlattım fakat tekrar kurtlar gördüm sonra tekrar odayı ilaçlattım ve artık iki kez ilaçlandı diyerek içim rahat uyuyordum ki sabah uyandığımda odada beş tane kelebek öldürdüm. bunun üzerine tüm yiyecekleri her şeyi attım. ne yapmalıyım bu kelebekler yumurta bırakır mı yardıma ihtiyacım var((
Bende diyorum çok kitap okudum bugün galiba, gözlerim bana oyun oynuyorAynen benim onda olduğu için direk dikkatimi çekti canım
Yalnız değilsiniz korkmayınbiz beş kişide aynı şeyi yaşadık :)
aynısını okudum desembaşlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
Maşallah maşallah :) biz iyi olduk böylede keşke bu konuyu kirletmesek :) ortak bir konuda buluşabılseydık ama neyse artık kısmet burayaymışBenim çeyiz dönemim geçeli de yıllar oldu ya neyse....
6 olduk, yaşasın...
başlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
Konu sahibi konuyu geyiğe taşıtsın rahat edelimMaşallah maşallah :) biz iyi olduk böylede keşke bu konuyu kirletmesek :) ortak bir konuda buluşabılseydık ama neyse artık kısmet burayaymış
Ben de aynı okudum...başlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
Mükemmel olurduKonu sahibi konuyu geyiğe taşıtsın rahat edelim
Özür diliyoruz konu sahibi, kurtlar hakkında hiç bir fikrim yok.
Aynen ya:)başlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
Ben de ayni sekilde okumus olup bir de kendimce ne yapilabilir acaba diye care aradim resmenAllah seni inandırsın bende aynen öyle okudumahahah yalnız değilim
:) Konu sahibinden özür diliyorum vallahi kendimi resmen suçlu hissettim :) sınıfı kaynatan öğrenci gibiyim şuan sankiBen de ayni sekilde okumus olup bir de kendimce ne yapilabilir acaba diye care aradim resmen
yeminle bende öyle okudum yaaaabaşlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
Birazcık:) Konu sahibinden özür diliyorum vallahi kendimi resmen suçlu hissettim :) sınıfı kaynatan öğrenci gibiyim şuan sanki
Yalnız değilsin canım,bende başlığı kurtlanan çeyizime çare diye okudumbaşlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
Erzakları atmanıza gerek yoktu,bir kaç gün güneşlendirip gece ayazda kalsa böcekler gider.Bendede aynı durum oldu bir kac ay önce, illk olarak bütün kavanozlardaki bakliyatlarimi attim posettekileri de şüpheli olan herseyi.ziyan oldular ama yapacak bişey yoktu çünkü kurtlar hepsine nerdeyse girmis sayılırdı. Sonra camasirsuyu ile guzelcene temizledim dolaplarimi ve kavonozlarimi yikadim, dolabida bir süre boş biraktim, sukurler olsun gittiler. sizin görmediğiniz baska yerlerdede vardir kelebekler ordan geliyordur. Butun bakliyatlarinizi elden gecirin ederim. Gecmis olsun cok sinirlerim bozulmustu benim...
Yiyecekleri atmana gerek yoktu aslında bir süre güneşlendirip bir kaç gece balkonda beklese giderdi,kuru bakliyat türleri yiyeceklerin ara sıra güneşlendirilmesi gerek kutlanmaması için.merhabalar rafta paketli ceviz duruyordu ve ben farketmeden durdugu yerde kurtlanmış. ve kurtlar tavanlara kadar çıkmış. bunu farkedince hemen odayı ilaçlattım fakat tekrar kurtlar gördüm sonra tekrar odayı ilaçlattım ve artık iki kez ilaçlandı diyerek içim rahat uyuyordum ki sabah uyandığımda odada beş tane kelebek öldürdüm. bunun üzerine tüm yiyecekleri her şeyi attım. ne yapmalıyım bu kelebekler yumurta bırakır mı yardıma ihtiyacım var((
Bende aynen çehiz diye okudum.Allah seni inandırsın bende aynen öyle okudumahahah yalnız değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?