kurtlanan cevizime çare arıyorum

balkonda bi kaç gün havalandır belki fayddası olur

Maşallah maşallah :) biz iyi olduk böylede keşke bu konuyu kirletmesek :) ortak bir konuda buluşabılseydık ama neyse artık kısmet burayaymış
Konu sahibi konuyu geyiğe taşıtsın rahat edelim
Özür diliyoruz konu sahibi, kurtlar hakkında hiç bir fikrim yok.

Konu sahibi konuyu geyiğe taşıtsın rahat edelim
Özür diliyoruz konu sahibi, kurtlar hakkında hiç bir fikrim yok.
Mükemmel olurdu valla ha birde ne düşündüm biliyormusun?
Allahtan biz cevizi çeyiz diye okuyanlar :) öyle yorum falan yapmadık devamını iyi ki okumuşuz düşünsene herkesin çeyiz kurtlanmasına yorum yaptığını

Bendede aynı durum oldu bir kac ay önce, illk olarak bütün kavanozlardaki bakliyatlarimi attim posettekileri de şüpheli olan herseyi. ziyan oldular ama yapacak bişey yoktu çünkü kurtlar hepsine nerdeyse girmis sayılırdı. Sonra camasirsuyu ile guzelcene temizledim dolaplarimi ve kavonozlarimi yikadim, dolabida bir süre boş biraktim, sukurler olsun gittiler. sizin görmediğiniz baska yerlerdede vardir kelebekler ordan geliyordur. Butun bakliyatlarinizi elden gecirin ederim. Gecmis olsun cok sinirlerim bozulmustu benim...

kelebek olmasını engellemek için arasıra bakliyatları havalandırmak,güneşlendirmek gerekiyormuş.

Erzakları atmanıza gerek yoktu,bir kaç gün güneşlendirip gece ayazda kalsa böcekler gider.

Yiyecekleri atmana gerek yoktu aslında bir süre güneşlendirip bir kaç gece balkonda beklese giderdi,kuru bakliyat türleri yiyeceklerin ara sıra güneşlendirilmesi gerek kutlanmaması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…