- 8 Ocak 2015
- 7
- 1
- 3
- 30
- Konu Sahibi ylrdmmiremm
-
mutfakta kesede torbada duran tüm erzakları atman lazım.merhabalar rafta paketli ceviz duruyordu ve ben farketmeden durdugu yerde kurtlanmış. ve kurtlar tavanlara kadar çıkmış. bunu farkedince hemen odayı ilaçlattım fakat tekrar kurtlar gördüm sonra tekrar odayı ilaçlattım ve artık iki kez ilaçlandı diyerek içim rahat uyuyordum ki sabah uyandığımda odada beş tane kelebek öldürdüm. bunun üzerine tüm yiyecekleri her şeyi attım. ne yapmalıyım bu kelebekler yumurta bırakır mı yardıma ihtiyacım var((
başlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
Allah seni inandırsın bende aynen öyle okudumbaşlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
walla bende ole okudm
Ay ben de öyle okudum. Sonra konuyu okuyunca çeyizde cevizin ne işi var acaba diye düşündüm iki saat. Jeton köşeli bugün bende sanırımbaşlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
5e tamamladık sanırımAy ben de öyle okudum. Sonra konuyu okuyunca çeyizde cevizin ne işi var acaba diye düşündüm iki saat. Jeton köşeli bugün bende sanırım
Aklımız fikrimiz çeyizdeyse demek... :)5e tamamladık sanırımvallaha konu sahibine ayıp ettik ama cidden iyi güldüm bizlere
bende :vbaşlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
Aynen benim onda olduğu için direk dikkatimi çekti canımAklımız fikrimiz çeyizdeyse demek... :)
Yalnız değilsiniz korkmayınKurtlanan çeyiz diye girdim konuya , dedimki çeyiz nasil kurtlansın
Dolapta ağzı açık ne varsa atıp, sirkeli su ile silerseniz hallolur sanırım ama kapalı kaplarada bakın, ne olur ne olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?