Kurtköyde oturanlar yardım

KahveCekirdegi7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.680
1.074
30
Kızlar selamlar

Pendik Kurtköy mah. Oturanlar var mı? Memnun musunuz bölge çevre nasıl ev almak için tavsiye eder misiniz. Sabiha gökçene yakın çevrelerde. Şimdiden teşekkürler herkese.

Kızlar selamlar

Pendik Kurtköy mah. Oturanlar var mı? Memnun musunuz bölge çevre nasıl ev almak için tavsiye eder misiniz. Sabiha gökçene yakın çevrelerde. Şimdiden teşekkürler herkese.
Halam o civarda oturuyor ve gayet memnun.
Ben bir kez gıttim oraya ama eğer İstanbul'da yaşasaydım kesinlikle o civarda oturmak isterdim.

Merhaba ben orda oturmuyorum ama eşimin akrabaları orda oturuyor öncelikle gelişmekte olan bir yer fakat ben tavsiye etmem kesim olarak daha düşük profile sahip bence ama yinede tam her yerini bilmiyorum gördüğüm kadarıyla diyorum

Son düzenleme:
Kızlar selamlar

Kurtköy çok güzel bir yer ben çok araştırdım gittim geldim oralara taşınma hayaliyle yaşıyorum. O taraflarda en sevdiğim yerler diyebilirim kurtköy tuzla marina civarları

Üç sene mesken konutlarında oturdum gayet güzel sakin bir yer ben çok seviyorum orayı eşimin iş nedeniyle memlekete gelmek zorunda kaldım tavsiye ederim bence yaşanılacak yer

Üç sene mesken konutlarında oturdum gayet güzel sakin bir yer ben çok seviyorum orayı eşimin iş nedeniyle memlekete gelmek zorunda kaldım tavsiye ederim bence yaşanılacak yer
biraz merkeze uzak geldi trafiği çok olur gibi havalimanıve teknoparka yakın oralarda güzel sitelerde yapılmış ama hayat nasıldır merkeze gitgel falan

neden peki o civarda oturmak isterdiniz halanızın evi site mi
Evet sitede.
Ya ben zaten İstanbul'u hiç sevmem. Halamı ziyarete gittiğimde pek çok yeri gezdim ve yaşasaydım Pendik'te yaşamak isterdim. Diğer ilçelere göre daha bi yaşanılası geldi bana.
Avrupa yakasının kuru kalabalığı yok bi kere. 🤷🏻‍♀️

X