Kurtçuk

Aileden gelen saçma bir alışkanlık .. Annemde böyle sanırım böyle gördğm anneannemde böyleydi hatta.. Parkeler benimde aklıma geldi. Biz bu evi alurken yerdeki parkeleri sökmeden üzerine laminat yaptılar... Ayy ya öyleyse..

Yazık ediyorsunuz kendinize. Sizin yapacağınız tek şey etrafı şöyle bir toparlayıp tuvaleti/banyoyu yıkayıp uyumak.

Oyle olsa da ilaçlatırsınız, endişelenmeyin.

Bir kurtçuk mu sizi bu kadar kötü yaptı?

Yaw n'olur vazgeçin şu çamaşır suyu sevdasından. Bununla ilgili bir belgesel izledim. Çamaşır suyunun soluduğunuz kimsayalı, evinizdeki bakterilerden çoooook daha fazla sağlığınıza zararlı.

Bakterilerden arınmış bir toplum olduk, ama çocuklarımız hep astım, hep solumun yollarından problemli...

bu dediğinde çok haklısın ben çamaşır suyu ile biberon yıkayın anne bile duydum şok oldum... o kadar zararlı ki kanserojen direk...

bu dediğinde çok haklısın ben çamaşır suyu ile biberon yıkayın anne bile duydum şok oldum... o kadar zararlı ki kanserojen direk...
Evet canım ya, çok üzücü... bir ürün satılsın diye, önce gündem oluşturuyorlar sonra, yok bakteri mikrop, hastalık eyvah eyvah, sonra evlerinizin vazgeçilmezi çamaşır suyu, anti-bakteriyel sabunlar vs. Aslında yararlı bakteriler de var zararlıları kadar. Temiz olmak yeterli; zararlı olanlar belli bir sayıyı aşmasın.
Sonra Afrika'nın X ülkesinde 1000 bir görülen alerjik hastalılar, Batı ülkerinde her 5 çoçuktan 2 si gibi rakamlar.Ve bunların nedeni araştırıldığında bu gelişmiş ülkelerede çoçukların bağırsakları bakteri floryası bakımından çoook fakir olduğu görülüyormuş.
Dediğin gibi, kimyasalı, kanserojeni de cabası.

Evet canım ya, çok üzücü... bir ürün satılsın diye, önce gündem oluşturuyorlar sonra, yok bakteri mikrop, hastalık eyvah eyvah, sonra evlerinizin vazgeçilmezi çamaşır suyu, anti-bakteriyel sabunlar vs. Aslında yararlı bakteriler de var zararlıları kadar. Temiz olmak yeterli; zararlı olanlar belli bir sayıyı aşmasın.
Sonra Afrika'nın X ülkesinde 1000 bir görülen alerjik hastalılar, Batı ülkerinde her 5 çoçuktan 2 si gibi rakamlar.Ve bunların nedeni araştırıldığında bu gelişmiş ülkelerede çoçukların bağırsakları bakteri floryası bakımından çoook fakir olduğu görülüyormuş.
Dediğin gibi, kimyasalı, kanserojeni de cabası.
aynen eskiden antibakteriyel sabunu bi bk sanıp alırdım şimdi aldıklarımı bile kullanmadım en güzeli kalıp geleneksel sabun, bir dr konuşmasında dinlemiştim kadınlarımız hamile kalamıyorum deyip geliyorlar, ama wc yi bir güzel çamaşır suyu ile yıkayıp ne kadar sifonu çekselerde bir güzel oturup oraya ihtiyaçlarını gideriyorlar ama oradaki kimyasal üreme sistemlerini etkiliyor farkında değiller demişti

X