Saç Rengi ve Saç Boyama Kurtarın beni bu saç rengindeeeenn...

yagmurbulutu

Yalnız Kraliçe
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
117
0
96
İstanbul
Merhaba kızlar..

Kuaför hatasından ötürü saçım şubatta epey işlem gördü. Şimdiki rengini koyuyorum siteye.
Bu saçı tatlı bi kahverengine yada kumrala çevirmek istiyorum. Kızıllık bakırlık olmayacak şekilde.

Siz ne önerirsiniz? Yalnız gerçekten bilgili yada denemiş arkadaşlar cevap versin lütfen :)

Fotoğraflarda biraz açık çıkmış.Ama ilk fotoğraftaki rengi en iyi çıkan ..

Eklentiler

• $S1.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 667
  • $Foto(787) kopya.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 952
  • $Foto(790) kopya.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 563

bu iki renge bir bak.saçının resimlerinden pek anlayamadım ama .saçında turunculuk varsa koyu küllü kumralı öneririm.yok diğerlerindeki gibi grimsi bi rengi varsa koyu kumralı öneririm.katalogtan bakmıştım iki renk de güzel görünüyordu.eğer turunculuk varsa kolestonun küllü kumralını da deneyebilirsin.

Geçmiş olsun
Benimde saçlarım aynı şekilde çok boyamadan dolayı oluyor ben koyu açık her rengi denedim kurtulamadım bi yöntem bulursan banada haber verirsen sevinirim

Nessca ya katılıyorum. Koyu küllü kumral ile bu işi çözebilirsiniz. Bende eski bir turuncu saç mağduruydum. Şimdi uzun bir süredir kuaföre gitmiyorum ama küllü renkler bu turunculuğu alır ve saçınızın alt tonunda bakır turuncu gibi renkler olmaz. Ama tabii alttaki turunculuklar yıkanınca tekrar çıkabilir. 1-2 ay sonra tekrar boyarsanız o sorundan da kurtulmuş olursunuz diye düşünüyorum. Tabii bende kuaför değilim 100% garanti de veremiyorum.

ya arkadaslar ben natural colorsun küllü koyu kumralını yaptım akınca bakırlı bi tona dönüsüyor. ilk boyandığında da öyle kutudaki gibi durmuyor pek

ya arkadaslar ben natural colorsun küllü koyu kumralını yaptım akınca bakırlı bi tona dönüsüyor. ilk boyandığında da öyle kutudaki gibi durmuyor pek

Canım acaba boya ile ilgili olabilir mi? L'oreal in excellence serisindeki küllü renkler turunculuk yapmıyor...Aslında küllü renkler yeşil alt tonlu olduğu için turuncu-bakır tonları olmaması lazım ama işte boyaya ve saç rengine göre değişik sonuçlar olabiliyor demek ki....

turuncu olmasının sebebi boyanın zamanla akması muhtemelen.zaten organik boyaların saçta durma süresi 20 gün.20 gün arayla boyanması öneriliyor sitesinde de.

Kuaföre gitmek istemiyorum. Saçımı bu hale getiren zaten kuaför.. Bi daha ne hayal kırıklığı nede param gitsin istiyorum.

Küllü renkler bu garip bakır rengini yeşertmez değilmi?

Bide kalıcı boyalardan olsa daha iyi olur. Saçımı akan bi boyayla boyadım, ilk başta iyiydi, sonra aktı gitti.. Sonuç yine aynı :)

Natural Colorun kumral rengini yani 1. fotoğraftaki rengini çok beğendim. Ama o markaya güvenmiyorum, birde akmayan kalıcı boya olması lazım..

Bu renk tonuna yakın loreal de varmı kızlar? Biliyomusunz?

Geri döndüm.. Gidişim üzgün olmuştu amaaaa dönüşüm muhteşem olduuuuuuuuuuuuu

Evet saçımı boyadım. Palette koyu kahve ye. Kutudaki fotoğrafından koyu oldu ama istediğimi elde ettim.
Nihayet o iğrenç bakır renginden kurtuldum. Saçlarım siyaha yakın bir kahve oldu.

Bundan sonra uzuuuuuuun uzun bir süre boyunca saç boyamayı hiiiç mi hiiiiç düşünmüyorum :)

İnşallah bu forumda tekrar yardım istemem amaaaa yardım eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim:)

Eklentiler

• $Koyu kahve.jpg
    2,3 KB · Görüntüleme: 259
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…