Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum valla kafam çok karışık bi yandan öyle düşünüyorum bi yandan da bir hafta önce pembe leke oldu yumurtlama olmasaydı o niye olsun diyorum çünkü adet gibi kasık agrisiyla birlikte oldu o leke hatta dedim kesin adet olucam sonra agriyla birlikte hemen kesildi bi kere gelmişti. Ovulasyon testi aklımı karistiriyo o kanama olduğu gün yapmıştım çizgi koyu değildi o yüzden yumurtlama değil herhalde diyorum ama neden o renk geldi onu da bilmiyorum kahverengi gelse başka biseyden yine şüphelenirdim ciddi bi sorun mu var diye ama bildiğimiz baya pembeydi
Ovülasyon testine hemen adet bitimi başlamadın ya ondan karıştı sizin yoksa çok K ol ay oluyor bu ay tutmazsa ki inş tutmuştur gerek kalmaz adet bitimi tarih atarak gidersin daha kolay olur bende bekliyoeum gelsin artık reglim de başlıyım biran önce.Bende bugun adaçayı na başladım günde 1 fincan içicem bakalım oda yumurta kalitesini artırıp rahmi hazırlıyormuş gebeliğe

Ovülasyon testine hemen adet bitimi başlamadın ya ondan karıştı sizin yoksa çok K ol ay oluyor bu ay tutmazsa ki inş tutmuştur gerek kalmaz adet bitimi tarih atarak gidersin daha kolay olur bende bekliyoeum gelsin artık reglim de başlıyım biran önce.Bende bugun adaçayı na başladım günde 1 fincan içicem bakalım oda yumurta kalitesini artırıp rahmi hazırlıyormuş gebeliğe
Ben adet bitiminde başladım ki hemen teste, ama belki diyorum 4 marttaki adet bitiminden sonra olan iliskilerden birinde tutmuştur üstüne görme gibi bisey olmustur belki bilmiyorum artık hayırlısı. Adaçayını duymuştum , folikasitle aran nasıl :) ben unutuyorum hep içmeyi

Ben adet bitiminde başladım ki hemen teste, ama belki diyorum 4 marttaki adet bitiminden sonra olan iliskilerden birinde tutmuştur üstüne görme gibi bisey olmustur belki bilmiyorum artık hayırlısı. Adaçayını duymuştum , folikasitle aran nasıl :) ben unutuyorum hep içmeyi
Saatim kurulu unutmuyorum hiç:) ben zaten gebelikten 2 ay önce başlamıştım içmeye 4-5 ay oldu içiyorum valla

Bende içiyorum folik hergün valla kızlar elimizden gelen herşeyi yapıyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin insallah ben bu ay saldım kendimi valla akışına bıraktım :D Benim adam tatil planı yaptı :D , bebis olursa rabbimin hediyesi , olmazsa da tatile odakladım kendimi Allah hayirli zamanda versin insallah hepimize bu şekilde kafam çok rahat ilk gebeliğimde de kendimi soğan kürüne odaklamıştım birdahaki ay kürü yapicam diye adeti bekliyordum gelsin bitsin basliyim dedim hep kafa rahatlığı bambaşka bisey hamile olduğumu öğrendim sonra

Amin insallah ben bu ay saldım kendimi valla akışına bıraktım :KK70: Benim adam tatil planı yaptı :KK70: , bebis olursa rabbimin hediyesi , olmazsa da tatile odakladım kendimi Allah hayirli zamanda versin insallah hepimize bu şekilde kafam çok rahat ilk gebeliğimde de kendimi soğan kürüne odaklamıştım birdahaki ay kürü yapicam diye adeti bekliyordum gelsin bitsin basliyim dedim hep kafa rahatlığı bambaşka bisey hamile olduğumu öğrendim sonra
Bende lazer epilasyon aldım kendimi ona yogunladim suanda alışverişe falan çıkıyorum kafamı yormuyorum

Back