Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yardiminiza ihtiyacım var lütfen birileri bana yardım etsin 3 ay önce 9 aylık bebeğimi toprağa verdim . Çok zor günler yaşıyorum dün hamile olduğumu öğrendim beta HCG 34 dü bugün 12 çıktı yani düşük yapıyorum ama kanamam yok doktor ilaç vermedi 10 güne adet olursun kendiliğinden düşer dedi 3 ay korun dedi benim eşimden sperm hareketsizliği var bu sebepden dolayı vakit kaybetip 3 ay korunmayı düşünmüyorum çünkü bizim zaten zor oluyor bu konuda hiç bir bilgim yok bu değer niye düşmüş olabilir acaba bende bir sıkıntımı var ? Birde aranızda 3 ay korunmayan varmı ? Bilgilendirin lütfen bu bebeğe çok ihtiyacım vardı acıma ilaç gibi gelecekti en kısa sürede tekrar istiyorum

Benim yardiminiza ihtiyacım var lütfen birileri bana yardım etsin 3 ay önce 9 aylık bebeğimi toprağa verdim . Çok zor günler yaşıyorum dün hamile olduğumu öğrendim beta HCG 34 dü bugün 12 çıktı yani düşük yapıyorum ama kanamam yok doktor ilaç vermedi 10 güne adet olursun kendiliğinden düşer dedi 3 ay korun dedi benim eşimden sperm hareketsizliği var bu sebepden dolayı vakit kaybetip 3 ay korunmayı düşünmüyorum çünkü bizim zaten zor oluyor bu konuda hiç bir bilgim yok bu değer niye düşmüş olabilir acaba bende bir sıkıntımı var ? Birde aranızda 3 ay korunmayan varmı ? Bilgilendirin lütfen bu bebeğe çok ihtiyacım vardı acıma ilaç gibi gelecekti en kısa sürede tekrar istiyorum
Ben burda kendi kaybıma üzülüyordum senin yazdıklarını okuyunca bendeki hiç biseymis dedim 9 ay sonra o kayıp daha zordur az çok anlayabiliyorum, rabbim birdaha ayni acıyı yaşatmasın insallah. 3 Ay korunmak zorunda değilsin düşük olduğu zaman buna pek gerek kalmıyo diye biliyorum ama doktor değilim tabiki fazla araştırdım ve korunmayan çok fazla kişiye rastladım, kürtaj kadar yorulmuyor rahim bu yüzden ikinci bebiş icin bi sorun olmuyomus yine de yanlış yönlendirmek istemem seni , sadece ilk adetten sonra mutlaka kontrole git rahim durumuna bakılsın doktorun söylediklerini dikkate al korunma der belki ve doktor kontrolünde ilerlersin. Ben 1 şubatta kürtaj oldum 20 gün sonra iliski oldu ve hiç korunmadım , ama nasip herşey. Beta hcg yeni sıfırlandı, bu ay beklemedeyim. Dusukten ve kürtajdan sonraki ay hamile kalan, ya da hiç adet olmadan hamile kalan çok insan var ama tedbirini mutlaka al, rahim hazırsa Rabbimde dilediyse olucaktır zaten. 9 aylık ciddi bi kayıp, rahim toparlanması bizimkine göre daha geç olur bu yüzden acele etme doktor kontrolünde ilerle rabbim insallah tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip eder sana ve isteyen herkese.

Canım rabbim sabır versin öncelikle kimyasal gebelik olabilir yada kan degerin yeni sifirlaniyodur benim öyle olmuştu senin bebek çok büyükmüş çünkü normal zamaninda ben doğum yaptıktan sonra 6 ay adet olmamıştım çünkü rahim kendine gelememişti sende üzülme eşine aktarlardan sperm güçlendirici sular falan var onlardan al altarnatif tipi dene derim sana bu arada bizlerede 3 ay dedi ama biz hiç ara vermeden çalışmalara devam ettik yani sende beta sıfırlayınca hemen devam et hayıt suyu iç tavsiye ederim eşin içind e bak biseyler

Kızlar bugun 31. Günüm beklemedeyim hala ama kasıklarım ve belim ağrıyor bir kaç güne gelicek sanırm

Kız yok ilk adetimi bekliyoeum daha olmadım korundm zaten bu ay adetten sonra başlıyorum inşallah ovülasyon testlerimle bol bol yorumlaşırız:) sen naptın test yapmadın demi bi kez daha
Yok yapmadım canım bilmiyorum pek umudumda yok daha test almam heralde bu ay beynim yandı resmen ya sizinde benimle birlikte kaç kere yumurtladigimi şaşırdım 3.4 kere koyu çizgileri gordum

Yok yapmadım canım bilmiyorum pek umudumda yok daha test almam heralde bu ay beynim yandı resmen ya sizinde benimle birlikte kaç kere yumurtladigimi şaşırdım 3.4 kere koyu çizgileri gordum
Evt o yuzden adet bitiminde başlıcaksın ve tarih atarak ilerliceksn karışmıyor o zaman hep beraber devam ederiz hemen hemen aynı zamanlara denk gelir zaten ki inş gerek kalmaz hamilesindir bu ay

Kizlar ya bugün hastaneye gittim kurtajdan sonra adet olmadım diye 43.gunumdeyim. Doktor adet söktürücü verecekti ama beta HCG baktırdı sonuç 7 çıktı ama garip olan su biz kurtajdan sonra bırakın korunmayı ilişkiye bile girmedik doktora hamile olmam imkânsız dedim ama inanmadı sanırım 2gun sonra yine bakalım dedi şoktayim su an niye yuksek çıktı açan

Kizlar ya bugün hastaneye gittim kurtajdan sonra adet olmadım diye 43.gunumdeyim. Doktor adet söktürücü verecekti ama beta HCG baktırdı sonuç 7 çıktı ama garip olan su biz kurtajdan sonra bırakın korunmayı ilişkiye bile girmedik doktora hamile olmam imkânsız dedim ama inanmadı sanırım 2gun sonra yine bakalım dedi şoktayim su an niye yuksek çıktı açan
Bazılarında düşüş yavaş yavaş oluyor canım hamile kalmam imkansız diyorsan zaten yoktur

Normal canim yavaş yavaş düşüyor beta hcg bende de öyle oldu , hatta ben adet oldum bitti doktora gittim beta hcg yine sıfırlanmamıştı sonra düzensiz olarak geldi adetim çok erken oldum öyle sıfırlandı. 1 şubatta kürtaj oldum 27 şubatta adet , 16 mart ikinci adetle sifirlandi düşün o kadar geç

Bazılarında düşüş yavaş yavaş oluyor canım hamile kalmam imkansız diyorsan zaten yoktur

Normal canim yavaş yavaş düşüyor beta hcg bende de öyle oldu , hatta ben adet oldum bitti doktora gittim beta hcg yine sıfırlanmamıştı sonra düzensiz olarak geldi adetim çok erken oldum öyle sıfırlandı. 1 şubatta kürtaj oldum 27 şubatta adet , 16 mart ikinci adetle sifirlandi düşün o kadar geç
Doktora ben de dedim önceki gebelikten kalmis olamaz mi dedim onun için çok yuksek bir değer dedi sevinmedim strese girdim resmen .tesekkurler Kizlar cevaplariniz icin

Evet iki gün sonra tekrar yaptıracağım adet söktürücü verecekti değer yuksek çıkınca tekrar çağırdı

Evet iki gün sonra tekrar yaptıracağım adet söktürücü verecekti değer yuksek çıkınca tekrar çağırdı
Hayırlısı bakalım en iyi sen bilirsin iliski olmadı bile diyorsan bebis yoktur zaten :D rahim durumuna baktı mı 3 ay korun veya korunma gibi birşey söylemismiydi hcgyi görmeden önce

Bana 1kere adet olduktan sonra korunmayı birakabilirsin demişti.
Simdi de yumurtan var ama catlamamis dedi kan değerlerine bakalım dedi sonuç bu oldu hala şoktayim ama değerin yukselecegini sanmıyorum.
Bir de beta HCG değeri için 48saat yeterli mi tekrarlamak için

Bana 1kere adet olduktan sonra korunmayı birakabilirsin demişti.
Simdi de yumurtan var ama catlamamis dedi kan değerlerine bakalım dedi sonuç bu oldu hala şoktayim ama değerin yukselecegini sanmıyorum.
Bir de beta HCG değeri için 48saat yeterli mi tekrarlamak için
Yeterli canım bencede yükselmez

Canım beni hatırlamıyor musun 40 gün geçmişti hala 16lardaydi o yüzden merak etme

Back