• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme kanaması değildir o canım kırmızıyı gördüysen adettir, bende de öyle oldu 2.adet çok farklı geldi duzensiz erken oldum ve çok azdı , üstelik uzun sürdü. Yerleşme için de erken tabiki
Adet gibi değil ki kesildi zAten devam etmedi bakalım regl günümü bekliyim ne olacak

Adet gibi değil ki kesildi zAten devam etmedi bakalım regl günümü bekliyim ne olacak
Kürtajdan sonra kalan kanı atmıştır belki, adetle alakası olmayan bi kan az çok biliyorum :D Akıl sağlığımı korumak için düşünmüyorum artık :D sende düşünme bekle bakalım nolucak

Ewet canım ovi testi 15.gundeyim ama daha öncede yaptım net çizgileri gördüm şimdi bu ne onu anlamadim

O ikinci cizgi adetken bile cikiyor bizzat denemis biri olarak yaziyorum siz artik adet gununuzu bekleyin insallah olmazsiniz

O ikinci cizgi adetken bile cikiyor bizzat denemis biri olarak yaziyorum siz artik adet gununuzu bekleyin insallah olmazsiniz
Ovulasyon testiyle hamile kaldım diyende var 3 ay denedim yine kalamadım diyen de :D keramet ovulsayon testinde mi yumurtalarda mi bilemedim :D Şahsen ovulasyon testini merakımdan deniyorum gün aşırı iliskiye de devam yani kacirmamak için, sende devam et AliberaElif AliberaElif güven olmaz bacım böyle şeylere risk almayalım :D

Ovulasyon testiyle hamile kaldım diyende var 3 ay denedim yine kalamadım diyen de :KK70: keramet ovulsayon testinde mi yumurtalarda mi bilemedim :KK70: Şahsen ovulasyon testini merakımdan deniyorum gün aşırı iliskiye de devam yani kacirmamak için, sende devam et AliberaElif AliberaElif güven olmaz bacım böyle şeylere risk almayalım :KK70:

Gecen sene adetim gecince evde ovukasyon testi vardi yapmıştım iki cizgide full koyu cikmisti hemen gebelik testi aldm gebeymisim megerse.yani ovulasyonla gebelik ogreniliyor ama ikisindede ayni netlikte olmasi gerekmis

Kızlar sanırım ben akşam vakitleri yumurtlamaya çalışıyorum sabahları yapamıyorum:halay::halay:az önce yaptığım test:rapci::rapci::rapci:
Screenshot_20180331-201950.png

Gecen sene adetim gecince evde ovukasyon testi vardi yapmıştım iki cizgide full koyu cikmisti hemen gebelik testi aldm gebeymisim megerse.yani ovulasyonla gebelik ogreniliyor ama ikisindede ayni netlikte olmasi gerekmis
Heee senin adetken bile çift çizgi dediğin olay o mu kız bende şey sandım testler ise yaramıyo :D evet gebelik öğreniliyomus bende duymuştum bunu hatta diğer o 5 tl olan gebelik testlerde çıkmayıp ovulasyon testinde belli oluyomus

Benim de 2 oldu maalesef . kurtajdan sonra 34.gundeyim hala da adet olmadım
Canım benimde bir düşük bir kalbi durup karnimda ölen çok şükür birde hayatta var allahım çocuklarımıza sağlıklı sihhatli hayırlı ömürler nasip etsin canım ben tam 40 gün sonra adet oldum blgjn olsun stres yapma ben çok yapmistimda

Ya arkadaşlar benim testlerimmi sorunlu benmi acaba sabah yapıyorum çizgiler silik akşam yapıyorum varlar bu arada yumurta akı gibi uzayan akintim dün gece itibariyle gelmeye başladı takvimim uygulaması var bugün hamilelik en yüksek sanata yarında yumurtlama günüm olarak gösteriyo ki benimde akıntıdan dolayı aklıma yattı sahsen

Ya arkadaşlar benim testlerimmi sorunlu benmi acaba sabah yapıyorum çizgiler silik akşam yapıyorum varlar bu arada yumurta akı gibi uzayan akintim dün gece itibariyle gelmeye başladı takvimim uygulaması var bugün hamilelik en yüksek sanata yarında yumurtlama günüm olarak gösteriyo ki benimde akıntıdan dolayı aklıma yattı sahsen
Değerlendir sen de ozaman silik konusunda her zaman çıkabilir demişlerdi bir kaç yerde okumuştum hadi bakalım bu ay güzel haberlerle gel :)

Back