• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inofolic comci kullanıyordum omepa diye içeriği omega3 qenzim folik asit birşey daha olabilir. 5 senelik evliyim bende 3 tüp 1 aşılama geçmişim var .ekimde de aşılama ile hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef. Sonra sürpriz hamile kaldım yine olmadı kısmet iste. Birde hergün harnup pekmezi içiyordum

Bende de muhtemelen ocak ayında oldu sonra hamile kaldım zaten. Ağrım çok benim ya biraz önce yine iğne vuruldum kesmiyor parol ağrımı. Kist için ilaç verdi mi doktor peki.

Açık pembe şeklinde mi geliyor . Bende de yerleşme kanaması oldu 5 6 gün sürüyor sonra kesiliyor ama aksatmadan test yaptır inşallah vardır
İlk kist ciktiginda doğum kontrol hapı vermişti canim ama ben gebe kalmak istediğim.için kullanmamistim adet olduktan sonra tekrar gel hem düşüklerin nedenini araştıralım hem de kiste bakalım dedi . adet olmayı bekliyorum ben de. Allah yardimcin olsun canim ağrı da zor bu yasadiklarimizin üstüne

Amannn ben bayağı uzak kaldım be konulara E eliifk inşallah hamilesindir de güzel haberler verirsin bize kuzum takma o kadar benimde yumurtlama olduğu gün akintimin içinde kahverengi çok hafif damar gibi akinti vardı mesela ben bu ay yumurtladigimi hiç anlamadim akintim yumurta akı gibi uzamadı ağrım sizim yok sadece teste göre değerlendirdim

Amannn ben bayağı uzak kaldım be konulara E eliifk inşallah hamilesindir de güzel haberler verirsin bize kuzum takma o kadar benimde yumurtlama olduğu gün akintimin içinde kahverengi çok hafif damar gibi akinti vardı mesela ben bu ay yumurtladigimi hiç anlamadim akintim yumurta akı gibi uzamadı ağrım sizim yok sadece teste göre değerlendirdim
Bizim seninle bu halimiz nolucak be :D Burası da olmasa iyce stres olurmuşum, iyiki tanıştık valla rahatlıyorum yazınca sizinle sohbet edince, stresten cok heyecan oluyo oldu mu olucak mı kim hamile kalicak ayni anda mi acaba o ne yapmış bu ne demiş ? Derken zaman geciyo :D Hayırlısı artık eger bebis varsa seninle ayni zamanlarda alırız sanırım haberi kan vermemek icin zor tutuyorum kendimi :D ama anlamadığım bisey var , ovulasyon testinde net çizgi göremedim ona rağmen kasıklarım ağrıyo göz ardı edilicek gibi değil ağrı ve dün adet sancisiyla birlikte leke geldi bitti bacaklarıma kadar vurdu karıncalanma oldu, eger bide kirpik karışması gebelik belirtisiyse gerçekten dün eşim de farketti kirpiklerim birbirine girmiş :D

Bizim seninle bu halimiz nolucak be :KK70: Burası da olmasa iyce stres olurmuşum, iyiki tanıştık valla rahatlıyorum yazınca sizinle sohbet edince, stresten cok heyecan oluyo oldu mu olucak mı kim hamile kalicak ayni anda mi acaba o ne yapmış bu ne demiş ? Derken zaman geciyo :KK70: Hayırlısı artık eger bebis varsa seninle ayni zamanlarda alırız sanırım haberi kan vermemek icin zor tutuyorum kendimi :KK70: ama anlamadığım bisey var , ovulasyon testinde net çizgi göremedim ona rağmen kasıklarım ağrıyo göz ardı edilicek gibi değil ağrı ve dün adet sancisiyla birlikte leke geldi bitti bacaklarıma kadar vurdu karıncalanma oldu, eger bide kirpik karışması gebelik belirtisiyse gerçekten dün eşim de farketti kirpiklerim birbirine girmiş :KK70:
Gözbebeklerim büyümüştü benim ona da dikkat et:)

Allah seni iyi etsin ya valla benim hic belirtim olmadı testlerine gönderdim o geceleride değerlendirdim sadece midem bulaniyo benim bakım kirpiklerime
Kız bu kirpikler nasıl karisiyo anlamadim benim şuan rimelli bişey anlayamadım ama midem bulaniyo yani anca akintim olmaya başladı oda yoğun değil bakalım herşeyin hayırlısı canım ya bende burda olmaktan çok mutluyum valla kafam dagiliyo rahatlıyorum canım benim

İlk kist ciktiginda doğum kontrol hapı vermişti canim ama ben gebe kalmak istediğim.için kullanmamistim adet olduktan sonra tekrar gel hem düşüklerin nedenini araştıralım hem de kiste bakalım dedi . adet olmayı bekliyorum ben de. Allah yardimcin olsun canim ağrı da zor bu yasadiklarimizin üstüne
Kaç düşük var canım benim bu 2.ci oldu

Kızlar şimdi biri bana bu testi açıklayabilirmi ben durmadan yumurtluyomuyum acaba
Screenshot_20180330-223842.png

Kızlar buda az önce yaptığım test dün akşamı değerlendirdim ne olur ne olmaz diye bu testler psikopata bağlattı beni:halay::KK71:
Screenshot_20180331-095842.png

Kızlar tahminen regl tarihime 10 gün var,(kürtaj sonrası 26.gunde regl geldiği için biraz düzenim bozuldu ben gene de bir ay gibi hesapladığımda 10 gün var) ama 2 gündür hafif bazen kırmızı bazen kahveye donuk lekelenmeler yaşıyorum sadece wc ye gittiğimde geliyor normalde yok, aklıma yerleşme kanaması geldi bi önceki gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadım şu an bu gelen neyin nesi anlayamadım yerleşme için bile erken değil mi sizce

Kızlar tahminen regl tarihime 10 gün var,(kürtaj sonrası 26.gunde regl geldiği için biraz düzenim bozuldu ben gene de bir ay gibi hesapladığımda 10 gün var) ama 2 gündür hafif bazen kırmızı bazen kahveye donuk lekelenmeler yaşıyorum sadece wc ye gittiğimde geliyor normalde yok, aklıma yerleşme kanaması geldi bi önceki gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadım şu an bu gelen neyin nesi anlayamadım yerleşme için bile erken değil mi sizce

Kurtajdan sonra bir kac ay lekelenme bende yasadim hatta 8 ay oldu bebegimi kaybedeli ama hala o lekeler geliyor

Kurtajdan sonra bir kac ay lekelenme bende yasadim hatta 8 ay oldu bebegimi kaybedeli ama hala o lekeler geliyor
Yaa bende bebiş sandım :( özel olacak ama şimdi ben regl gibi abdestsiz mi sayılıyorum lekelenme 2 gün sürdü bitti bugün yıkanmalı mıyım

Benim de hala net koyulaşmadı

Eklentiler

• 4964FB18-1F99-43F6-98D0-B538093411C5.png
    4964FB18-1F99-43F6-98D0-B538093411C5.png
    293,7 KB · Görüntüleme: 18
Yerleşme kanaması değildir o canım kırmızıyı gördüysen adettir, bende de öyle oldu 2.adet çok farklı geldi duzensiz erken oldum ve çok azdı , üstelik uzun sürdü. Yerleşme için de erken tabiki

Back