Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AliberaElif AliberaElif Gizemtkdmr Gizemtkdmr kızlar benim umudum yok ya :110: Gün aşırı oldu onemli günleri de degerlendirdim ama stres yaptım ve yoruldum, yıprandığımı hissettim bu ay umudum kalmadı sonuç negatif olur büyük ihtimalle, bugün bel agrisi basladi iliskiden bi beş dakika sonra kasiklarim da hafif hafif batmalar hissediyorum yumurta büyüdü mu catladi mi ne oldu anlayamıyorum neden her iliskiden bi sure sonra agri oluyo onu da anlamıyorum adet zamanı olan bel agrisi var , iliski olduğu icin akıntım ne zaman geldi ne kadar geldi onu bile anlayamıyorum çok yoruldummmm:sinirli:
Umudunu kaybetme sakın bak ben çalışmalara bile başlayamadan sinir oldum herife dün kasık ağrım vardı ve akıntı oluştu ama tabi ilişki olmadı:(valla artık koyverdim ya kendimi şartlandırınca da hiç birşey değişmiyor bu ay olmaz zaten bşr daha ki aya da memlekette olurun bir ay orda kalırım kalacak artık ama bunu bile kafama takmıyorum artık hasta olacam yoksa sen resmî rahat ol İnan bana olacağı varsa oluyor az kaldı hem adet tarihine inş hamile kalmışsındır bize müjdeli haberi verirsin

Kizlar selam ben de ocakta kurtaj oldum sonra adetimi gordum bu ay da adetim 4 gün gecikti
Dun gebelik testi silik cikti baya silik zor gozukuyor
Cok umutluydum halbuki canım sıkıldı
1 kimyasalim da vardi zaten olmuyor sanirim gebe kaliyorum ama hicbiri saglikli olmuyor demekki umudum kirildi

Sanmiyorum geç döllenme olacagini, yumurtlama ve iliski tarihlerine bakinca...
Hep ayni seyler gecenkinde de gec dollenmedir dendi olmadi

Persembe günü hastaneye gidiyorum randevu alabildim , ama zeynep kamilden aldım insallah iyi doktora denk gelirim

Canım avrupa yakasindayim ama gerçekten capayi tavsiye ederim smil testine varana kadar yaptılar bana

Kızlar sanırım hamile degilim kan değerim 14,6 dün doktor her yerin laboratuvarı farklıdır dedi ama değerimde yükselmedi anlamadim bişey sorunumda yok

Bence diğer gebelikten cnm bi yerde okumustum çünkü 2 ayda sıfırlanan da varmış hemen sıfırlanmıomus takip mi etmek gerekiyo bilemedim pazartesi bende sorucam Dr uma

Kızlar sanırım hamile degilim kan değerim 14,6 dün doktor her yerin laboratuvarı farklıdır dedi ama değerimde yükselmedi anlamadim bişey sorunumda yok
Geçen sefer kaç çıkmıştı?hamile olmasan da üzülme bak hepimiz sonradan başlamayı düşündük umarım hamilesindir eski değerlerin düşmemişte olabilir diyecem ama düşmüş olması gerekiyor kafam karıştı şimdi ben mesela adet olmadan önce idrar testi iki tane yaptım değerler düşmüş mü diye sonuç negatifti sen de silik çizgi vardı stres yapma hemen bi dur bakalım bir kaç gün sonra gidip sağlık ocağında yap

Ya anlamadim valla bişey ben bu durumdan yine başka bi sorun olmasında ne yapalım hayırlısı böyleymiş bakalım doktor ne diyecek adet olaydım bari

Ya anlamadim valla bişey ben bu durumdan yine başka bi sorun olmasında ne yapalım hayırlısı böyleymiş bakalım doktor ne diyecek adet olaydım bari
Sıkıntı yapma hem değerlerin düşmeden zaten hamile kalman mümkün değil bizim değerler düştüğü için adet olduk bu kişiden kişiye değişiyor tabi hiç adet olmadan tekrar hamile kalanda var onların da değerleri erken düştüğü ve yumurtalıkları çatladığı için hamile kaldılar o nedenle stres yapma bekle bi

E elifkbr bşrşey soracam şimdi ben normal zamanda 28 günde bir adet olurdum kürtajdan sonra 31 gün sonra adet oldum yumurtlama zamanım değişir mi şimdi ben eski zamanlarda ki gibi hesaplıyorum ama Bu durumda nasıl hesaplatacam bilemedim geçen gün kasık ağrım vardı dün beyaz akıntı geldi bu ne anlama geliyordu bilgin var mı

Kızlar belki kimyasal gebelik olabilir dedi değerler küçük dedi 1 hafta sonra yeniden testi yenileyelim dedi bana anormal durum varmı kontrol ederiz dedi zaten kimyasal gebelikse eğer kendisi düşermiş

Kızlar belki kimyasal gebelik olabilir dedi değerler küçük dedi 1 hafta sonra yeniden testi yenileyelim dedi bana anormal durum varmı kontrol ederiz dedi zaten kimyasal gebelikse eğer kendisi düşermiş
Amanın ya inş değildir bir de ona üzülme hiç olamaması daha iyi bu durumdansa üzüleceksin çünkü inş hakkında en iyisi olur bebiş varsa da sağlıklı olur inş

E elifkbr bşrşey soracam şimdi ben normal zamanda 28 günde bir adet olurdum kürtajdan sonra 31 gün sonra adet oldum yumurtlama zamanım değişir mi şimdi ben eski zamanlarda ki gibi hesaplıyorum ama Bu durumda nasıl hesaplatacam bilemedim geçen gün kasık ağrım vardı dün beyaz akıntı geldi bu ne anlama geliyordu bilgin var mı
Yumurtlama zamanın değişir ama akıntıyı da takip edebilirsin yumurtlama olduğu zaman da akıntı başlar üç gün falan akıntı gelir en son yumurtlama gününde yoğunlaşır o , bende yoğunlaşmadı tabi daha. Senin adet bitti mi ?

Back