Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm aynen senin gibi başladı adetim iki gün leke leke bugün yoğun başladı ama hayatımda ilk kez belim bu kadar ağorıyor senin de olmuş muyduNormal test al yapsana çok merak ettim
Evet çok fazla ağrı olmuştu, kasıklarim belim bacağım her yerime vuruyodu yani ağrısıCnm aynen senin gibi başladı adetim iki gün leke leke bugün yoğun başladı ama hayatımda ilk kez belim bu kadar ağorıyor senin de olmuş muydu
Geçmiş olsun umarım kürtaj olmazsın bebişinin düzelir ama olur da kürtaj olunacaksa korkma sedasyonlu yapılıyor hiç birşey görmezsin benim suni sancı verildi ben öyle istedim diye düşük yaptıktan sonra kürtaja alındım çok sancı çektim ama rahim açılsın diye istedim aletle açılırsa sıkıntı olmasını en aza indirmek için ama direkt kürtaja girenler de çok sancılı olmadığını söylüyor hakkında hayırlısıKızlar kürtaj sonrası çok ağrı oluyormu kaç günde toparlandınız bebeğimde kalp atısı yok muhtemelen kürtaj gibi görünüyor çok korkuyorum ne kdr korunma süresi verdi Dr size beni bilgilendirirseniz sevinirim
Ya sanki belimi biri çeviriyormuş gibi bir ağrı kasık ağrısına alıştım kürtajdan beri hiç durmadan ağırdı kanama da baya var yanı normal adetteki gibi bitsin dr gideyim sen napıyorsun gidecektin en son drEvet çok fazla ağrı olmuştu, kasıklarim belim bacağım her yerime vuruyodu yani ağrısı
Toparlanmak için yazmayı unuttum bir haftada toparlanırsın önemli olan enfeksiyon kapmaman onun dışında çabuk toparlanırsın ataklar sıcak rahim sıcak tutulmalı ilişki dr sana söyler kaç gün sonra olacağını korunmak için dr bana 3 ay dedi ama ben beklemiyecem denemek istiyorum daha yeni ilk adetimi oldum kontroller bitsin başlıyacam tabi bi benim kendi fikrim ben beklemiyorum diye sen aynısını yapmak zorunda değilsin kendini hazır hissettiğin de denersin ama önemli olan kürtaj şimdi senin niye sıkıntı var belki bir sıkıntı yoktur bebeğin için kaç haftalıksınKızlar kürtaj sonrası çok ağrı oluyormu kaç günde toparlandınız bebeğimde kalp atısı yok muhtemelen kürtaj gibi görünüyor çok korkuyorum ne kdr korunma süresi verdi Dr size beni bilgilendirirseniz sevinirim
Bana da kalp atışı yok denildi daha sonra gelişimi durdu dediler , 7.haftam da kürtajdan başka bisey demediler ısrarlarıma rağmen hiç bi özel hastane alttan muane yapmadı. Sana beklemeni öneririm , benim bebeğim de geç gözüktü ondan öncesi boş gebelikte demişlerdi. Kalp atışını bekleyemedim, keşke bekleseydim diyorum ama artık faydası yok umarım sen kalp atışını duyarsın tek bir doktora bağlı kalma devlet hastanesine de mutlaka git. İnsallah duyarsın kuzum, eğer olurda kürtaj olmak durumunda kalırsan hiç birşey hissetmezsin o kısmını düşünme o yüzden , 3 yada 6 ay korunma süresi veriyo doktorlar rahim durumuna göreKızlar kürtaj sonrası çok ağrı oluyormu kaç günde toparlandınız bebeğimde kalp atısı yok muhtemelen kürtaj gibi görünüyor çok korkuyorum ne kdr korunma süresi verdi Dr size beni bilgilendirirseniz sevinirim
İnş cnm bu ay hepimiz korunmayı bırakıyoruz inş inş rabbim bize sağlıklı evlat nasip edecek öyle de olacak sen test yapsana belki hamilesindirKızlar bugün tam kürtaj olalı 1 ay oldu inşallah kırmızı görmediğimiz hayırlı bir ay olur bizim icin
Çok teşekkür ederim bilgi Verdiğiniz için rabbimden hayırlısını diliyorumGeçmiş olsun umarım kürtaj olmazsın bebişinin düzelir ama olur da kürtaj olunacaksa korkma sedasyonlu yapılıyor hiç birşey görmezsin benim suni sancı verildi ben öyle istedim diye düşük yaptıktan sonra kürtaja alındım çok sancı çektim ama rahim açılsın diye istedim aletle açılırsa sıkıntı olmasını en aza indirmek için ama direkt kürtaja girenler de çok sancılı olmadığını söylüyor hakkında hayırlısı
perşembe başka bir Dr a daha gidicem benim alttan da bakıldı cnm öylede duyulmadı 7+5 de 8+1 de başka Dr a gidicem bakalım nolucak bebek de haftasına göre baya kçk görünüyorBana da kalp atışı yok denildi daha sonra gelişimi durdu dediler , 7.haftam da kürtajdan başka boşu demediler ısrarlarıma rağmen hiç bi özel hastane alttan muane yapmadı. Sana beklemeni öneririm , benim bebeğim de geç gözüktü ondan öncesi boş gebelikte demişlerdi. Kalp atışını bekleyemedim, keşke bekleseydim diyorum ama artık faydası yok umarım sen kalp atışını duyarsın tek bir doktora bağlı kalma devlet hastanesine de mutlaka git. İnsallah duyarsın kuzum
Adet olduğum için gidemedim geçen hafta, bu hafta da o hastaneden randevu alamıyorum 3 hafta sonrasına veriyolar özele de gitmek istemiyorum açıkcasıYa sanki belimi biri çeviriyormuş gibi bir ağrı kasık ağrısına alıştım kürtajdan beri hiç durmadan ağırdı kanama da baya var yanı normal adetteki gibi bitsin dr gideyim sen napıyorsun gidecektin en son dr
Rica ederim cnm dediğim gibi belki birşey yoktur sen iyi bir dr git hemen kürtajı düşünme kötüyü çağırma belki onlar duymamıştır bak benim kalp atışını daha önce duyduk sonra leke gelince gittim durmuştu ve ben 3 tane dr gezdim belki bilerek öyle diyorlar diye hepsi aynı şeyi söyledi ve en son olamaya karar verdim sen bi baktır benceÇok teşekkür ederim bilgi Verdiğiniz için rabbimden hayırlısını diliyorum
Ben mecburen özele gidecem buradaki devlet anlatamam okadar yoğun ki dr yüzüne bile bakmıyor insanın bu arada sen test filan yapacak mısın ilk kürtajda yapmıyorlar ama ben yaptıracamAdet olduğum için gidemedim geçen hafta, bu hafta da o hastaneden randevu alamıyorum 3 hafta sonrasına veriyolar özele de gitmek istemiyorum açıkcası
Bende yaptırıcam yaparlarsa tabi, yumurta çatlamasını falan soyluyo ya doktorlar onu da söylesin macunun faydası olursa yumurta çatlar bu ay gün aşırıyla da denk getiririz herhaldeBen mecburen özele gidecem buradaki devlet anlatamam okadar yoğun ki dr yüzüne bile bakmıyor insanın bu arada sen test filan yapacak mısın ilk kürtajda yapmıyorlar ama ben yaptıracam
gidcem zaten cnm perşembe günü başka Dr ama cumarteside kendi Dr umla randevum var kendi Dr umda bekleyelim biraz daha dedi ama hiç umutlu konusmadı ne düşüneceğimi şaşırdım bendeRica ederim cnm dediğim gibi belki birşey yoktur sen iyi bir dr git hemen kürtajı düşünme kötüyü çağırma belki onlar duymamıştır bak benim kalp atışını daha önce duyduk sonra leke gelince gittim durmuştu ve ben 3 tane dr gezdim belki bilerek öyle diyorlar diye hepsi aynı şeyi söyledi ve en son olamaya karar verdim sen bi baktır bence
Yok cnm ben hayıta başlamıştım bıraktım şimdi çünkü kanamayı artırıyor zaten yeterince var adet bitsin devam edecem ben d vitamine başlamıştım bu ay omega 3 alacam ve folik asit kullanıyordum devam ediyorum ha kızlar omega 3 olası kan pıhtılaşması engelliyor bir araştir elifkbr mutlaka gebelik öncesi başlayınKorunmayı bıraktık Elif macun kullanıyo aynı macunu bende kullanıyorum insallah faydasını görürüz , ek olarak keçiboynuzu kürüne başladım ben eşime yapıyorum garibim zorda olsa içiyo ,Gizemtkdmr soğan kurunu denemismiydin sen hepsini bi ayda denemekte istemiyorum bunlar yeterli herhalde ya bu ay insallah güzel sonuçlar alırız
Ya ciddi misin sağol söylediğin için bende var doktorum hamileligimde vermişti kullanmak aklıma gelmedi onu tekrar başlıyım o zamanYok cnm ben hayıta başlamıştım bıraktım şimdi çünkü kanamayı artırıyor zaten yeterince var adet bitsin devam edecem ben d vitamine başlamıştım bu ay omega 3 alacam ve folik asit kullanıyordum devam ediyorum ha kızlar omega 3 olası kan pıhtılaşması engelliyor bir araştir elifkbr mutlaka gebelik öncesi başlayın