Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde öyle gözüküyor heralde bi 5 ay sonra da ben kalırım, geçmiş olsun kuzum ikinci bebişler daha sağlıklı olurmuş rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
amin inşallah canım darısı tüm isteyenlere ilk bebeği kaybedince ikincisini daha çok istiyorsun

amin inşallah canım darısı tüm isteyenlere ilk bebeği kaybedince ikincisini daha çok istiyorsun
Öyle gerçekten ikinciye daha fazla istek var hamile kalana kadar canımız çıkıyor hamile kalınca da e kaldım iste tamam oldu oh moduna giriyoruz sanki bu kadar derdi tasayı biz değilde başkası cekmis gibi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın ne diyim zormuş, bazen öyle kendimi avutmak için aman ne bebeği ya diyorum yat keyfine bak :) Yaşın kaç başın kaç nasıl anne olucan diyorum :) Sonra ilk bebiş aklıma geliyo anne olmuşum ben zaten diyorum kürtaj olacaksın dediklerinde hissettim, rabbim ikincisini nasip eder insallah.

Bebim sen beni bilmiyonnu saldım bu ay ama nasip ışte kuzum bende net günlere takılmadım kafama göre yaptım hep

Bebim sen beni bilmiyonnu saldım bu ay ama nasip ışte kuzum bende net günlere takılmadım kafama göre yaptım hep
Sen bu ay hiç stres yapmadın mı gerçekten biri de stres yaptım hamile kaldım desin lütfen ya :) valla çok ihtiyacım var bu cümleye :) Bende stres yapmadım diyorum ama yapmışta olabilirim valla emin değilim

Sen bu ay hiç stres yapmadın mı gerçekten biri de stres yaptım hamile kaldım desin lütfen ya :) valla çok ihtiyacım var bu cümleye :) Bende stres yapmadım diyorum ama yapmışta olabilirim valla emin değilim
Kız o kadar bend3 yaptım deli ama geçen ay kadar degildim:)

Yawrum valla var ya ama sanki benim testler dahamı net ben sanırım bittiği gibi adet hamile kaldım allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin
Bnm zaten diğerinde de böyleydi kuzu idrara geç düşüyor:) senin daha koyu tabi ben yumurtlama döneminde kaldım yine muhtemelen senin öncesi

inşallah canım ne olursa olsun o yasadıklarını hiç unutamıyosun rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın hamile kaldığın an anne oluyosun zaten doğurmak değil marifet o hissi kalbinde yasaman

Ay evet dediğin gibi eğer öyleyse Elif ablanın bebisin cinsiyeti kız olma ihtimali yüksek :)
Aynen adetten sonra kız olasılığı yuksek oluyor bnm diğeri de böyleydi adet günü 58 di kan değerim:) ondan suan koyu bile geliyor bana bakalım hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…