Benimde öyle gözüküyor heralde bi 5 ay sonra da ben kalırım, geçmiş olsun kuzum ikinci bebişler daha sağlıklı olurmuş rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahevet maalesef basımdan geçti4 buçuk ay sonra hamile kaldım
amin inşallah canım darısı tüm isteyenlere ilk bebeği kaybedince ikincisini daha çok istiyorsunBenimde öyle gözüküyor heralde bi 5 ay sonra da ben kalırım, geçmiş olsun kuzum ikinci bebişler daha sağlıklı olurmuş rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Öyle gerçekten ikinciye daha fazla istek var hamile kalana kadar canımız çıkıyor hamile kalınca da e kaldım iste tamam oldu oh moduna giriyoruz sanki bu kadar derdi tasayı biz değilde başkası cekmis gibi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın ne diyim zormuş, bazen öyle kendimi avutmak için aman ne bebeği ya diyorum yat keyfine bak :) Yaşın kaç başın kaç nasıl anne olucan diyorum :) Sonra ilk bebiş aklıma geliyo anne olmuşum ben zaten diyorum kürtaj olacaksın dediklerinde hissettim, rabbim ikincisini nasip eder insallah.amin inşallah canım darısı tüm isteyenlere ilk bebeği kaybedince ikincisini daha çok istiyorsun
Bebim sen beni bilmiyonnu saldım bu ay ama nasip ışte kuzum bende net günlere takılmadım kafama göre yaptım hepAdetlerim düzensiz oldu benim ondan umudum yok bu ay o yüzden üstüne düşmedim olmaz diye, sadece takvimin gösterdiği yumurtlama gününde ciddi derecede sağ yumurtalık ağrım oldu agri kesici bile aldım bu ay bebek olmaz diye. Soğan kurunu denemek istiyodum ama Ramazan girdi araya. Nasip kısmet artık sen bat ne zamandı
Sen bu ay hiç stres yapmadın mı gerçektenBebim sen beni bilmiyonnu saldım bu ay ama nasip ışte kuzum bende net günlere takılmadım kafama göre yaptım hep
Yawrum valla var ya ama sanki benim testler dahamı net ben sanırım bittiği gibi adet hamile kaldım allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsinKızlar yeni testim Eki Görüntüle 2146666
Kız o kadar bend3 yaptım deli ama geçen ay kadar degildim:)Sen bu ay hiç stres yapmadın mı gerçektenbiri de stres yaptım hamile kaldım desin lütfen ya :) valla çok ihtiyacım var bu cümleye :) Bende stres yapmadım diyorum ama yapmışta olabilirim valla emin değilim
Bnm zaten diğerinde de böyleydi kuzu idrara geç düşüyor:) senin daha koyu tabi ben yumurtlama döneminde kaldım yine muhtemelen senin öncesiYawrum valla var ya ama sanki benim testler dahamı net ben sanırım bittiği gibi adet hamile kaldım allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin
inşallah canım ne olursa olsun o yasadıklarını hiç unutamıyosun rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın hamile kaldığın an anne oluyosun zaten doğurmak değil marifet o hissi kalbinde yasamanÖyle gerçekten ikinciye daha fazla istek var hamile kalana kadar canımız çıkıyor hamile kalınca da e kaldım iste tamam oldu oh moduna giriyoruz sanki bu kadar derdi tasayı biz değilde başkası cekmis gibi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın ne diyim zormuş, bazen öyle kendimi avutmak için aman ne bebeği ya diyorum yat keyfine bak :) Yaşın kaç başın kaç nasıl anne olucan diyorum :) Sonra ilk bebiş aklıma geliyo anne olmuşum ben zaten diyorum kürtaj olacaksın dediklerinde hissettim, rabbim ikincisini nasip eder insallah.
Ay evet dediğin gibi eğer öyleyse Elif ablanın bebisin cinsiyeti kız olma ihtimali yüksek :)Bnm zaten diğerinde de böyleydi kuzu idrara geç düşüyor:) senin daha koyu tabi ben yumurtlama döneminde kaldım yine muhtemelen senin öncesi
Aynen adetten sonra kız olasılığı yuksek oluyor bnm diğeri de böyleydi adet günü 58 di kan değerim:) ondan suan koyu bile geliyor bana bakalım hayırlısı olur inşallahAy evet dediğin gibi eğer öyleyse Elif ablanın bebisin cinsiyeti kız olma ihtimali yüksek :)
Herkes kız diyor ağzınız bal yesin şu profilinize foto koyunda bi bakalimdaAy evet dediğin gibi eğer öyleyse Elif ablanın bebisin cinsiyeti kız olma ihtimali yüksek :)
Kızlar whatsap grubu yapsak olmamı yaHerkes kız diyor ağzınız bal yesin şu profilinize foto koyunda bi bakalimda
İlk bebeğimde kızım olcak kızım olcak diye gezdim ortalarda:) şimdi hiç sesimi çıkarmıyorum ama size her türlü yorum yaparım:)Herkes kız diyor ağzınız bal yesin şu profilinize foto koyunda bi bakalimda
Hadi gözün aydın ve sağlıkla gelsin inşKızlar yeni testim Eki Görüntüle 2146666
Olur tabi niye olmasınKızlar whatsap grubu yapsak olmamı ya
Beni tahmin et bakalım:)İlk bebeğimde kızım olcak kızım olcak diye gezdim ortalarda:) şimdi hiç sesimi çıkarmıyorum ama size her türlü yorum yaparım:)
İlk betan kaçtıBeni tahmin et bakalım:)
Bide testi kaçıncı gün yaptınBeni tahmin et bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?