Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok oldu cnm zaten bnm 3 gün önce yaptıgım erken gebelik negatifi bugünkü silik çıkınca ümitlendim bende bakalım beklemedeyim şimdi
Canım inşallah hayırlı haberler aliriz senden benim pek umudum yok allah bilir tabikide yarın tekrar yap bakalım erken gebelik testimiydi yaptığın normalde cikmadimi

Ayyyy
Cnm normal test yapmadım bilerek çıkmaz die erken gebelik yaptım inşallah hepimiz güzel haberler verelimEki Görüntüle 2146174
ayyyy bariz var hadi inşallah canım benim senle aynı gün adet olmuştuk dimi canım biz ayın 16.sinda allahım inşallah vardır sağlıklı sihhatli hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizede dua et nolur

İnşallah cnm dua etmem mi hiç 16 sı bnm bat günü işde o gün tekrar yapıcam bi kaç gün geçince de kan veriirm hemem vermek istemiyorum düşük olunca bide takip gerekiyor ya sürekli inşallah sağlıkla devam eder çok endişeliyim rabbimden hayırlısını diliyorım

Amin canim insallah benim kurtajdan sonraki ilk denemem olacak bu ay bakalım :) bizleri de unutma dualarinda
Cnm bnmde öyle inan hiç beklemiyordum şaşkınım ovülasyon kullanmıştım birde adetken 7 gün falan adaçayı içtim faydası oldumu bilmiyorum ama

Canım hangi günleri değerlendirdin not aldın mı belki bizimde vardır belki sansi
Cnm ben ovülasyon testi kullandm 28 Nisan 1 Mayıs 2 Mayıs yumurtlama oldu o günüde değerlendirdim ondan sonrasını kaybetmedim zaten düğünümüz vardı yumurtlamadan 4-5 gün sonra olmustu adet zamanımda 7 gün adaçayı içtim faydası oldumu bilmiyorum cnm onun dışında bişi yapmadım çok sık ilişki olmadı aslında yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü oldu o günlerden birinde tutmuştur die düşünüorm

Anladim canım ya kendimi dinlemek istemiyorum adet yakın ondanmi bilmem midemde bulantı var ama öyle çok rahatsız eden cinsten değil bel ağrım var goguslerimde hiçbişey yok ama ışte adet yakın acabalarım var biz yumurtlama testi falanda kullanmadık o yüzden umutlanmayi hiç istemiyorum senin bu gebelik testinde hemen çıktımı çizgi biliyosun benim geçen ay başıma geleni

Çıktı cnm ben zaten adet günü normal kaset test yapıcam kanı ondan sonraki günlerde veririm koyu çıkarsa bnm aynı belirtiler yok mesela ilkinde göğüslerim çok ağrıyordu suan hiç bişi yok ama kasık ve bel ağrım aşırı batmalar var yani hissediyorum

Ca
Canım rabbim tamamina erdirsin çok sevindim s2nin adına hayırlı uğurlu olsun insallah

Kızlar bi bakarmisiniz çizgi varmı yokmu adete 2 gün var normal test bu ben kör değilsem goruyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…