Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N
Kızlar be durumdasınız bakalım neler yapıyorsunuz
napalim canım ya valla ben saga sola koşturmaca adete 1 hafta kaldı arada bel ağrısı tatlı isteği ekşi isteği hepsi karisik:)dediğim gibi umut allahtandir tabikide hayırlısı diyorum ama yok gibide geliyor

N
napalim canım ya valla ben saga sola koşturmaca adete 1 hafta kaldı arada bel ağrısı tatlı isteği ekşi isteği hepsi karisik:)dediğim gibi umut allahtandir tabikide hayırlısı diyorum ama yok gibide geliyor
Valla bnm ağrım kesildi göğüslerde de hiç bişi yok ben umutsuzum bu ay bakalım nasip artık ramazan geliyor zaten pek umursamıyorum o yuzden

Kızlar bana doktor 3-6 ay arası bekle dedi
Haziranda 2 bucuk ay falan oluyo denesem nasıl olur sizce hamile olma durumj da sorun olut mu diye korkuyrm benm gebelk haftam ilerydi çünkü
28 haftadydm ama bebek gelşmemişti karnm h büyümedi 432 gramdı

Kızlar bana doktor 3-6 ay arası bekle dedi
Haziranda 2 bucuk ay falan oluyo denesem nasıl olur sizce hamile olma durumj da sorun olut mu diye korkuyrm benm gebelk haftam ilerydi çünkü
28 haftadydm ama bebek gelşmemişti karnm h büyümedi 432 gramdı
Cnm bnce 3 ay bekle madem minimum süreyi beklemiş olursun bebegin baya büyük çünkü 3 aydan sonra denersin riske atma

Ocakta kurtaj oldum kac aydir deniyoruz olmuyor
Bu ay da yok
Delirecem ya
Canım bence delirme yıllarca çocuğu olmayanlar var allaha dua et neticede verici o sen deliricem yok şu yok bu dersen fenasiyla karsilasirsin allah korusun bak bizim burda çok güzel birbirine moral vl veren motive eden çok güzel ekibimiz var kimsede delirmedi çok şükür

Canım bence delirme yıllarca çocuğu olmayanlar var allaha dua et neticede verici o sen deliricem yok şu yok bu dersen fenasiyla karsilasirsin allah korusun bak bizim burda çok güzel birbirine moral vl veren motive eden çok güzel ekibimiz var kimsede delirmedi çok şükür
Doğru edin valla Elif abla :D şükür delirmedik :D

Kızlar belim karnım çok fena.Çok pis üşüttüm yada gebeyim ikisinden biri.Halsizlik uyku hali çok var işe geç kalıyorum kaç gündür uyanamamaktan.Düşünüp kendimi yıpratmak istemiyorum ama psikolojik bişi gibide gelmiyor bakalım ne olacak az kaldı

Kızlar belim karnım çok fena.Çok pis üşüttüm yada gebeyim ikisinden biri.Halsizlik uyku hali çok var işe geç kalıyorum kaç gündür uyanamamaktan.Düşünüp kendimi yıpratmak istemiyorum ama psikolojik bişi gibide gelmiyor bakalım ne olacak az kaldı
Yapma kuzum yapmaa daha var bekle valla bende çok yaşadım E elifkbr le bunu ama fos çıktık hadi inşallah aliriz hayırlı haberlerini

Geçmiş olsun ya siyah cay falan iyi gelmez mi abla ona bi araştır bakiyim sanki iyi gelir diye hatırlıyorum bide bi krem vardı sende var mi o teramycin galiba , oda olabilir eğer yoksa da cayı dene iyi gelir insallah
Ay inşalla h canım ya kasiniyo gözlerim kapaklar şişti:(

Ya haklisin yillarca deneyen var ama yani herkes farklidir sonucta ben her ay bi umut bekleyip hayal kirikligina ugramaktan dolayi yiprandim psikolojim demek ki daha zayif zaten hep Hayirlisini istedim..Hayirlisiysa olsun dedim demekki sıkintı olacak Hayirli olmayacak ve olmuyor...

Back