Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gizemtkdmr Gizemtkdmr nasılsin kuzum naptin gittinmi hiç komtrole
Gittim ve neredeyse hergün dr gidiyorum lekeler mi dersin kusmaktan sıvı kaybı mı dersin herşey var bir hafta olacak aşırı kusma ne yesem ne içsem anında dışarda serumla besleniyorum lekelerim bitmiyor rabbim sağlık versin tek istediğim bu :dua: burnumdan geliyor öyle söyliyeyim şimdi bile elimde serum var düşün halimi yine de buna da şükür rabbim kalıcı hastalık vermesin diyorum

Gittim ve neredeyse hergün dr gidiyorum lekeler mi dersin kusmaktan sıvı kaybı mı dersin herşey var bir hafta olacak aşırı kusma ne yesem ne içsem anında dışarda serumla besleniyorum lekelerim bitmiyor rabbim sağlık versin tek istediğim bu :dua: burnumdan geliyor öyle söyliyeyim şimdi bile elimde serum var düşün halimi yine de buna da şükür rabbim kalıcı hastalık vermesin diyorum
Kuzum kaç haftalık oldun şimdi sen allah kolaylık versin

Kuzum kaç haftalık oldun şimdi sen allah kolaylık versin
Saol cnm benim 9 oldum İnan bunların hepsini sırf o sağlıklı olsun diye çekiyorum halimi görsen acırsın yataktan kalmıyorum hiç birşey yemiyorum folikasiıt bile bıraktım atamıyorum sadece serum rabbim size nasip etsin inş en yakın zaman da ama böyle olmasın siz de sağlıklı olun bebişlerimizde

Saol cnm benim 9 oldum İnan bunların hepsini sırf o sağlıklı olsun diye çekiyorum halimi görsen acırsın yataktan kalmıyorum hiç birşey yemiyorum folikasiıt bile bıraktım atamıyorum sadece serum rabbim size nasip etsin inş en yakın zaman da ama böyle olmasın siz de sağlıklı olun bebişlerimizde
Canım benim çok geçmis olsun inşallah tez zamanda normale dönersin bebek sağlıklı olsunda napalim malum cennet anaların ayakları altında böyle böyle kazanicaz inşallah çok öptüm kendine iyi bak

Cnm ya napcaksn işde insan katlanıyor suan en zor dönemdesin geçicek inşallah sabret sağlıkla gelsin kuzun

Normal test yapsam çıkmaz canım 4 gün var yarın ecz.kapali pazartesi 2 gün kaliyo olacak bilmem çıkarmı önümüz ayda bayrama yakın memlekete gidicem zaten yine yatar o is
Benim 6gun öncede silik çizgi çıkmıştı canim :) insallah vardır bebis saglikla gelsinler

Ya super hadi hayirli olsun :) iste beklediğimiz iyi haberler bunlar. Test mi yaptın belirti mi var
Çok kasıklarım ağrıyor canım ve belim kopuyor sanki.İlk bebeğimde göğüslerim çok ağrıyordu suan gögüs ağrım yok.Erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı.Bakalım 3 günüm var adetime 3 gün sonra tekrar idrar yapcam koyulaştıysa kan vercem

Çok kasıklarım ağrıyor canım ve belim kopuyor sanki.İlk bebeğimde göğüslerim çok ağrıyordu suan gögüs ağrım yok.Erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı.Bakalım 3 günüm var adetime 3 gün sonra tekrar idrar yapcam koyulaştıysa kan vercem
Ya hadi insallah seninledir bebegin :)

Back