Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendini odaklama sakin boşver oluruna bırak daha adetimize var en azından benim 10 gün var günleride kaçırdım umutluda degilim acikcasi
Ovülasyon kullandım günleride değerlendirdim hayırlısı olsun hepimiz için çok kasmıyorum kendimi olmazsada bidahaki ay ramazan ayı giriyor zaten oruçlarımı tutarım kalmamıs olsam da üzülmem

Kızlar kendinizi çok fazla dinlemeyin geçen ay Elif abla sende biliyorsun bütün belirtileri yaşadık kasık agrisi, sık idrara çıkma halsizlik hepsi vardı. Şahsen bende bu ay hiç birşey yok dün saatlerce yataktan çıkamadım kalkamadım doğrulamadım tuvalete bile gitmekte zorlandım sağ yumurtalığım ciddi derece de agridi , acile gitmemek icin zor tuttum kendimi. Bu bana bugüne kadar iki kere oldu her ay olan birşey değil hamile kaldığım ay ve ondan iki ay önce olmustu, doktora sordum ama normaldir olabilir dedi. Büyük ihtimalle tekrar doktor yolu gözüktü bana, geçen biriyle konuştum oda düşük yada kürtajdı sanirim ayni şekilde onun da kasık agrisi oluyormus adete iki hafta kala başlayıp adet olana kadar. Bende geçtiğimiz iki ay boyunca öyleydi ve yumurtlama zamanı diye hevesleniyordum.
Bu ay hepimiz güzel haberler alırız insallah ama bu kadar dinlemeyin kendinizi bütün hamilelik belirtilerini yasıyoruz dinleyince

Biliyorum yavrum zaten dedimya ümitli degilim bişeyde kullanmadım hayal kırıklığı kötü oluyor sonra herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda sağlıklı sihhatli gelir bebisler inşallah kasmıyorum valla mesela bende bugün yok o kasik ağrısı yani o işler ağrıyla siziyla olmuyo malesef herşeyin vardır vakti saati hayırlısı hepimiz için insallah

Ama senden umutluyum :) kendimden de gerçi 3 Ay oldu, 3 aydir korunmuyoruz ve hep gün aşırıydı. Rahim kendini hazırlamıştır artık , hamilelik şansımız yüksek bu ay , olur insallah

Ama senden umutluyum :) kendimden de gerçi 3 Ay oldu, 3 aydir korunmuyoruz ve hep gün aşırıydı. Rahim kendini hazırlamıştır artık , hamilelik şansımız yüksek bu ay , olur insallah
Can umutlu ol umut ıyidir tabi ama ışte bide ben öyle gün aşırı falan yapmadım ne zman canım isterse o zaman yaptık kocam istedi ben istedim yani keyfe göre oldu amannn çokta takmıyorum zaten adana dedim valla anneler gününde bana hediye yoksa bebekte yok dedim az önce söylemesi ayıp istedide:)zaten dedim sonra yapamıyorum ama neyse:)

Bizde gün aşırı yapmıyoruz, geçen ay bir gün yapardık ikinci gün bidaha yapsak mi diyoduk sonra aman sperm kalitesi düşmesin diye vazgeçiyorduk şimdi öyle değil kafamıza göre , daha rahatım valla, ama bu ay olur insallah hakkımızda hayırlısı olsun 3 aydir gün aşırı olmasından dolayı çok umutluyum

Kiz birgün dur birgün yapmı oluyo sizde bizim bazen 4 günde olduğu oluyo ama malum bizim 8 sene oldu artik:)

Kiz birgün dur birgün yapmı oluyo sizde bizim bazen 4 günde olduğu oluyo ama malum bizim 8 sene oldu artik:)
10 Aylık evliyiz mâlum Ama düzenli şekilde öyle üst üste olmuyor çok nadir , çoğunlukla bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorum 3 gün yapmasak , 3 yıl yapmam. Kocayı da razı etmek lazım bi yerde ilk aylar çok reddettim surat asmadı sesini hiç çıkarmadı , hamile kaldığım zaman iliski yasaklandı 3 ay boyunca şikayet etmedi kasıkları ağrımaya başlamıştı artık , sıkıntısını cekti Sefa’sını sürsün azıcık

E elifkbr sağ kasıktaki ağrıdan bahsetmişsin geçti mi bugün? Dün aynını yaşadım. Bir ara keskinliği yüzünden başka bir rahatsızlık mı acaba dedim. Çatlama yüzündense hiç böyle ağrı hissetmemiştim.

Geçti canım bende ilk başlarda sorun olduğunu düşünmüştüm eşim ısrarla acile gidelim diyordu hatta randevu bile almıştım bunun için o yüzden hamile kaldığım ay bi sorun olduğunu düşünüp hamile kalamam sanmıştım ama tersi oldu , eğer doktor kontrolüne gittiysen yakın zamanda alttan muayene olduysan herhangi bi sorun yoksa bunu yumurtlama dönemi olarak sayabilirsin , her ay bu belirti olmuyo bende de , sanirim her ay yumurta catlamiyo

Evet kontroldeydim canım. 2 yumurta vardı biri çatlamak üzere dedi. Ama onun üzerinden 4 gün geçti. Sanırım o ikinci yumurta çatladı. Benimde aklımdan neler geçti dış gebelik olsa diyorum bu kadar erken olmaz. Apandisit mi dedim bir ara sağda olduğu için. Bugün de hafif iki taraftada agrı var. Dün sancıdan değerlendirmeyi bile düşünemedim

Kızlar ben hiç gün aşırı yapmıyorum valla yumurtlama dönemine yakın sıklaştırıyorum sadece hamileliğimde 3 kere korunmasız ilişki olmuştu öylw kaldım bu ayda 4 kere oldu ölr aşırı hiçbir zaman yapmadım kendinizi yıpratmayın gerçi ben ovülasyon kullandığım için belkide rahat takılıyorum ama:) sık olurda ben sıkılırım hemen

Kesinlikle zaten önemli olan hiç takmamak elbet olacak diyip biraz zamana bırakmaz ..

Kesinlikle zaten önemli olan hiç takmamak elbet olacak diyip biraz zamana bırakmaz ..
Aynen bu ay eşimle çok rahat davrandık.Hatta espiri yaptık bakalım yumurtam beğencek mi seninkileri diye:)hayat bazen akışına bırakınca güzelleşiyor.

Aynen bu ay eşimle çok rahat davrandık.Hatta espiri yaptık bakalım yumurtam beğencek mi seninkileri diye:)hayat bazen akışına bırakınca güzelleşiyor.

:))) ne güzel işte, hep böyle olmamız lazım, hem böyle dalgaya vurunca daha mutlu oluruz belki mutluluk hormonu da stresi yok eder :))

:))) ne güzel işte, hep böyle olmamız lazım, hem böyle dalgaya vurunca daha mutlu oluruz belki mutluluk hormonu da stresi yok eder :))
Stresimde yok çok şükür.Yada ilk denemem die bu kdr rahatım bilmiyorum Bide ramazan geliyor ya ondan da olabilir olmazsa oruçlarımı tam tutarım falan die düşünüorm

Stresimde yok çok şükür.Yada ilk denemem die bu kdr rahatım bilmiyorum Bide ramazan geliyor ya ondan da olabilir olmazsa oruçlarımı tam tutarım falan die düşünüorm

Aynen bende öyleyim, ilk deneme olacak şimdi ramazanda o yüzden takmıyorum, ramazan da öylesine olduğu günlerde olur artık ilişki, olmazsa temmuz ayına kısmet .. o da olmazsa ağustos, olmadı eylül napalım :))) geç olsun güç olmasın, sağlıklı olsun inşallah da ben beklemeye razıyım, kaybetmek istemiyorum artık.

Ben düşündüm ama çok agriyodu olmadı Bir gün önce iliski olmustu spermler vardır diye rahattım yine de , Ağrı hafifleyince de ne olur ne olmaz diye iliski oldu tutmuştur insallah , seninki de catlamistir o zaman

Hadi inşallah alalım güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…