Rahim temizse sorun yoktur o zaman ilk adet leke şeklinde gelip daha sonra sökülmüştü bende de , dediğin gibi rengi çok koyuydu ve ayrıca pıhtılı gelmişti ilk koyu kırmızı sonra siyaha dönük gelmişti araştırdım ama normalmiş stres yapma o da etkilemiştir adetini
Neyine bakıcakmış ki , adetin leke şeklinde gelmesini neyle bağdaştırıcakmış merak ettimAh canim inşallah ya .agzin bal yesin
Dr.u aradim hemsiresiylr konustum eskiden nasildi diyor kurtaj oncesi dedim daha fazlaydi ee isterseniz bir gelin bskalim dedi. Yani cok havada bir cevapti tatmin edici deildi.
Neyine bakıcakmış ki , adetin leke şeklinde gelmesini neyle bağdaştırıcakmış merak ettim
Olması gerekenden geç adet olmuşsun parça kalmamışsa normal olman lazım artık diye düşünüyorum bi bekle bakıyım geç adet olmuşsun ya sökülmesi de geç olur belki herhalde bilemedim valla kaç gün sürer adetin onu da kestiremiyorum ama leke devam ediyorsa bitmesini bekle daha sonra kontrole git ama doktorunu değiştir istersen tekrar bakılsın , sen bu surede korundun mu ? Korunmadıysan leke şeklinde ya hani belki yerleşmedir
Burda bi arkadaşımızda da leke şeklinde geldi adet hatta oda sordu normal mi bu diye sonra hamile olduğunu ogrendik şükürKurtaj oldum 48 gundur olamadim iste canim gittim adet sokucu verdi ama o arada vajinal muayene etti rahim temiz dedi kurtaj sonrasinda da gttigimde gttigimde parca vs yoktu. Konu adet olamamam olamamam hamile deilim adet sokturucu kullanmadn once iki adet test yaptim birde zaten ultrasonda da gormedi bisey vajinalde . Haklisin miktarla ne alakasi var anlamadimm . Normalde 3 gun 4 gun surer
Burda bi arkadaşımızda da leke şeklinde geldi adet hatta oda sordu normal mi bu diye sonra hamile olduğunu ogrendik şüküro yüzden sordum sana da belki ondan leke şeklinde gelmiştir diye , yani adet olamamanın iki sebebi vardır ya parça kalmıştır ya hamilesindir parça kalmadıysa da aklıma bebiş geldi ama yok diyorsan da yoktur tabi :) Kürtajdan sonra hormonlar baya değişik oluyor bi sorun çıkmamış sabret bakıyım biraz duzene girer adetin de
Allah sağlıklı gebelik versin hepimize inş zamanında gelsinler, bende ilk kürtaj olduğumda aşırı stresten çok geç gelmişti dr tamamen stresten demişti kafadan atın adet olamayı aman olmazsam olmamayım diyin normal hayata devam edin 1 2 gün içinde gelecem kesin .. şimdi bende de sıkıntı stres olduğu için dr da geçmişi bildiği için hormon düzenleyici ilaç verdi agnucaston diye, 2 hafta kürtaj olalı ilaca başladım 3 gün oldu, yani hem rahatlatır seni hormonları da dengeler adetin gecikme yapmadan düzene girer demişti, eğer dr a giderseniz bir sorun isterseniz
Her ay umutla başlayıp hayal kırıklığıyla bitiyor. Ben de bu ay gidip kontrol ettirdim biraz hızlandırmak adına klomene başladım. Iki yumurta vardı büyümüş biri çatlamak üzere dendi. Bakalım hayırlısıyla. Şu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Kucaklarımızı boş bırakmasın
Kızlar ya ara ara kasiklarimda batma oluyor iki gündür neden olabilir acaba bilginiz varmı ya
Canım ben 6 şubatta kürtaj olmustum yani üzerinden bayağı geçti 2 kere adette oldum 3.olacak bakalimNe zaman kürtaj olmuştunuz, benim 15 gün önce idi, sol kasıkta batma oluyor 2 gündür dr kontolüm vardı bugün baktı ve oluşmuş yumurtam varmış çatlamak üzereymiş onun ağrı ve batma hissiymiş. 15 gün sonra da regl olursun dedi. Rahim toparlanmış yumurtlama bile olmuş.
Bende çok sık. Wc ye gidiyorum bakalım merakla bekliyorum 10 gün var dahaKızlar ya ara ara kasiklarimda batma oluyor iki gündür neden olabilir acaba bilginiz varmı ya
Canım ben 6 şubatta kürtaj olmustum yani üzerinden bayağı geçti 2 kere adette oldum 3.olacak bakalim
Bilmiyorum canım umudum yok fazlada değerlendiremedik zaten hayırlısı ben umutlu değilim hayırlısı bizimle olsunAa o zaman bu batma bebiş habercisi bence :) inşallah öyledir .. benimde gebeliklerde tek belirtim batmaydı .. bir de şimdi ilk kez yumurtlama da batma oldu ama sen yumurtlamayı geçmişsin, inşsllah hayırlusı olur
Inşallah senden güzel haberler aliriz kuzum bu ayBende çok sık. Wc ye gidiyorum bakalım merakla bekliyorum 10 gün var daha
Bilmiyorum canım umudum yok fazlada değerlendiremedik zaten hayırlısı ben umutlu değilim hayırlısı bizimle olsun
Canım benimde aynı şekilde kasık ağrım oldu 2.3 gün şimdi gectiKasıklarım çok ağrıyor kızlar ya batma da dün vardı kaptırmak istemiyorum kendimi çünkü olmayabilir ovülasyonumun üzerinden 5 gün geçti olsa bike çok erken değilmi ağrı sızı vs olması
Baya fenayım bakalım neler olacakCanım benimde aynı şekilde kasık ağrım oldu 2.3 gün şimdi gecti
Kendini odaklama sakin boşver oluruna bırak daha adetimize var en azından benim 10 gün var günleride kaçırdım umutluda degilim acikcasiBaya fenayım bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?