- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İiyz canım napalım sen neler yapıyosunNbr kızlar napiyosunuz nasilsiniz
Çok şükür iyiyim kuzum baktım ses soluk yok yazayım dedim ben koşturmaca devam ediyorumİiyz canım napalım sen neler yapıyosun
İyidir canim senden naberNbr kızlar napiyosunuz nasilsiniz
o herkes kendi kabuğuna çekildi bu aralar benimde yumurtlama günlerim ve düğünümüz var koşturmaca geçiyorÇok şükür iyiyim kuzum baktım ses soluk yok yazayım dedim ben koşturmaca devam ediyorum
Bende takvime göre dün yüksek olasılık gebelik vardı değerlendirdim bugün yumurtlama gözüküyordu ama kocise kızdım bugün yapmadım ama dün kasik ağrım falan vardı bugün bişey yok hayırlısı dedim zaten artık takmıyorum eskisi gibio herkes kendi kabuğuna çekildi bu aralar benimde yumurtlama günlerim ve düğünümüz var koşturmaca geçiyor
Bende takvime göre dün yüksek olasılık gebelik vardı değerlendirdim bugün yumurtlama gözüküyordu ama kocise kızdım bugün yapmadım ama dün kasik ağrım falan vardı bugün bişey yok hayırlısı dedim zaten artık takmıyorum eskisi gibi
Takvimde benim ayın 5 i idi ama ovülasyona göre bugundu dün bugun değerlendirdim bakalım artk takvime güvenmiyorum o yuzdenBende takvime göre dün yüksek olasılık gebelik vardı değerlendirdim bugün yumurtlama gözüküyordu ama kocise kızdım bugün yapmadım ama dün kasik ağrım falan vardı bugün bişey yok hayırlısı dedim zaten artık takmıyorum eskisi gibi
Canım valla malum benim geçen aydan tecrübe olarak ben o testlere güvenmiyorum bişey anlamadim çünkü ben ondan hayırlısı beee amannnn onu tak bunu tak bizi kim takiyo:)Takvimde benim ayın 5 i idi ama ovülasyona göre bugundu dün bugun değerlendirdim bakalım artk takvime güvenmiyorum o yuzden
Cnm giremiyorum burda internet yok benim de bitti valla sürekli kusma halsizlik var başım yataktan kalmıyor dr randevu bulup gidemedim özel çok pahallı bugün bir topikte gördüm bir sürü kürtaj düşük olanları ağla ağla psikolojim bozuldu resmen ya allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin bir daha yaşatmasın ben de durum bu sen neler yapıyorsun bat tarihine az kalmıştırGizemtkdmr naptin kuzum sen nasılsin bebiş nasıl
Ara yikadigin yeri kuzum benimde olmuştu birkere aradım geldiler yıkadılar yeniden verdilerKızlar ya bu ikinci alakasız sorum olucak ama araştırdım bulamadım hiç kusura bakmayınya benim halıları yıkamaya verdim berbat yıkamışlar o ayrı da salondaki halıyı serdim mecburi ama kat izi gibi kalmış üstüne sehpa falan koydum düzleşsin diye fayda etmedi taktik verin
Napsam düzelir bilemedim
Aman hep bebiş mi konuşucaz napiyim![]()
Yawrum niye ağlıyorsun bırak önüne bak artık hayırlısı herşey için 13 gün falan kaldı bata ben artık takmıyorum ya hayırlı zamanda sağlıklı sihhatli hayırlı olsun hepimiz için inşallah sende sağlıklı sihhatli kucağına alırsın inşallahCnm giremiyorum burda internet yok benim de bitti valla sürekli kusma halsizlik var başım yataktan kalmıyor dr randevu bulup gidemedim özel çok pahallı bugün bir topikte gördüm bir sürü kürtaj düşük olanları ağla ağla psikolojim bozuldu resmen ya allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin bir daha yaşatmasın ben de durum bu sen neler yapıyorsun bat tarihine az kalmıştır
Elifim aynı gün batımız galiba bnmde 13 gün var gelsin bebişler:) şuan kasıklarım çok ağrıyor yumurtlamam dündü sanırım .çatlama evresi şuanda fenayımYawrum niye ağlıyorsun bırak önüne bak artık hayırlısı herşey için 13 gün falan kaldı bata ben artık takmıyorum ya hayırlı zamanda sağlıklı sihhatli hayırlı olsun hepimiz için inşallah sende sağlıklı sihhatli kucağına alırsın inşallah
Amin saol Cnm benim ne bileyim insan bir kere olumsuz olay yaşayınca bir daha olur mu korkusu sarıyor nedense siz de en güzel zaman da sağlıkla hamilelik haberleri verin bana Nisa’n ayı için çok bereketli demişler hatta bu yıl hamilelik yılıymış bereketle olsun inş en iyisini yapıyorsun takma takmayınca oluyor çünkü benim ilkte de öyle olmuştu şimdi de kafa rahatlığı çok önemli hadi bu ay güzel haberler verin bana ama önce siz sağlıklı olun öyle hamiş kalın inş 13 az kalmış ya yine heyecan yaptım bak 4 41EEEEE41 ikinizde aynı günde kalıp aynı günde doğurursunuz inşYawrum niye ağlıyorsun bırak önüne bak artık hayırlısı herşey için 13 gün falan kaldı bata ben artık takmıyorum ya hayırlı zamanda sağlıklı sihhatli hayırlı olsun hepimiz için inşallah sende sağlıklı sihhatli kucağına alırsın inşallah
Kuzum kalıpta buz varsa çıkar iz olan yere bırak erisin sonra gör bak nasıl düzeliyorKızlar ya bu ikinci alakasız sorum olucak ama araştırdım bulamadım hiç kusura bakmayınya benim halıları yıkamaya verdim berbat yıkamışlar o ayrı da salondaki halıyı serdim mecburi ama kat izi gibi kalmış üstüne sehpa falan koydum düzleşsin diye fayda etmedi taktik verin
Napsam düzelir bilemedim
Aman hep bebiş mi konuşucaz napiyim![]()
Tamam sağol deniyim biKuzum kalıpta buz varsa çıkar iz olan yere bırak erisin sonra gör bak nasıl düzeliyor
Ay inş cnm en verimli günleri değerlendirdim şimdi bekleme zamanı bakalım hayırlısı olur inşallah sende üzme kendini bebişini düşünAmin saol Cnm benim ne bileyim insan bir kere olumsuz olay yaşayınca bir daha olur mu korkusu sarıyor nedense siz de en güzel zaman da sağlıkla hamilelik haberleri verin bana Nisa’n ayı için çok bereketli demişler hatta bu yıl hamilelik yılıymış bereketle olsun inş en iyisini yapıyorsun takma takmayınca oluyor çünkü benim ilkte de öyle olmuştu şimdi de kafa rahatlığı çok önemli hadi bu ay güzel haberler verin bana ama önce siz sağlıklı olun öyle hamiş kalın inş 13 az kalmış ya yine heyecan yaptım bak 4 41EEEEE41 ikinizde aynı günde kalıp aynı günde doğurursunuz inşE elifkbr senin ne zaman inş hamile kalırsınız ben de sizin başınızın etini yerim her gün bir dünya soru sorarak amin deyin bakayım
![]()