- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Bu ay hepimiz için güzel haberlerle dolu olsun insallahKızlar denemelere başlıyorum artık bana şans dileyin
İnşallah cnm batları yazıp takip mi etsek:)Bu ay hepimiz için güzel haberlerle dolu olsun insallah
Yok canim düşük yaptim ben doktor kurtaj olma dedi bana vucudun atar dedi 3 gun oldu iste ama bu agrilara napcam bilemiyorum ilacda yasak.Sen kürtaj oldun mu cnm düşük mü yaptın ben kürtaj oldum 41. Günde geldi adet 1.5 ay korunma oldum ve toparlandm daha yeni senin sende toparlanırsın inşallah
Senin zatwn yumurtlama olayını anlayamamıstık bir türlü bidahaki ay gzl haberlerle hep beraber inşallahKızlar yanlış alarmkırmızıları gördüm
Muayene oldun mu cnm parça fln kalmasın allah korusun düşük yapanları bile kürtaja alıyorlar içerde parça kalır die inşallah sorunsuz atlatırsın sende bu süreciYok canim düşük yaptim ben doktor kurtaj olma dedi bana vucudun atar dedi 3 gun oldu iste ama bu agrilara napcam bilemiyorum ilacda yasak.
Evet gariptiSenin zatwn yumurtlama olayını anlayamamıstık bir türlü bidahaki ay gzl haberlerle hep beraber inşallah
Cnm o folik neu folid mi ben onu kullanıyorum bnmkinde de b12 ve d3 içeriği var merak ettim alınca yaz bana Allah ne zaman nasip ederse doğru diyorsun ama ben ovülasyon yapıcam yinede elif kimyasal gebelik yaşadı bnve zaten önce netti sonra silikleşti kanda da sonradan öyle oldu yaEvet gariptielif abla da tam tersi net çizgi vardı sonuç tutmadı testlere güvenim yok Allah nasip ettiyse oluyo, planlı gitmek istemiyorum ama ilk aydan tutmycagini bildiğim için hiç korunmuyorum ne zaman tutar belli olmaz , keşke istediğimiz zaman hemen olsa valla bu kadar uğraşmam iki ay sonra yaparım. Hemen tutmycagini bilip aylar öncesinden başlamak garip oluyo
Evet evet neu folid , hamile kaldığım da doktorun verdiği folikasitte pregnio fol şimdi degistiricem bakalım neu folid aliyimCnm o folik neu folid mi ben onu kullanıyorum bnmkinde de b12 ve d3 içeriği var merak ettim alınca yaz bana Allah ne zaman nasip ederse doğru diyorsun ama ben ovülasyon yapıcam yinede elif kimyasal gebelik yaşadı bnve zaten önce netti sonra silikleşti kanda da sonradan öyle oldu ya
Ben memnunum cnm ondan onu kullandığım ay kalmıştım sanada sans getiri inş bu arada devit 3 al D vitamini çok.önrmli gebelikte bende baktırcam bu aralar biz eşimle b12 de kullandık şuanki süreçte eşinde baktırsın erkekteki D vitamini eksikliğide spermleri etkiliyorEvet evet neu folid , hamile kaldığım da doktorun verdiği folikasitte pregnio fol şimdi degistiricem bakalım neu folid aliyim
Valla bende takvimim uygulamasi var sagolsun benim yerime takip ediyorİnşallah cnm batları yazıp takip mi etsek:)
Hadi gözün aydın günün şaşmayaydı iyiydi önümüzdeki maclara bakacağız artıkKızlar yanlış alarmkırmızıları gördüm
Aynen bende takmiyorum geçen ay çok taktik sonuc hüsrandı şimdi hayırlı zamanda hayırlı evlatlarimiz olsun insallah sağlıklı sihhatli hayırlıEvet gariptielif abla da tam tersi net çizgi vardı sonuç tutmadı testlere güvenim yok Allah nasip ettiyse oluyo, planlı gitmek istemiyorum ama ilk aydan tutmycagini bildiğim için hiç korunmuyorum ne zaman tutar belli olmaz , keşke istediğimiz zaman hemen olsa valla bu kadar uğraşmam iki ay sonra yaparım. Hemen tutmycagini bilip aylar öncesinden başlamak garip oluyo
Aynen bencede ben kimyasal gebelik yaşadım demekki nasip değilmiş hayırlısı olsun insallahCnm o folik neu folid mi ben onu kullanıyorum bnmkinde de b12 ve d3 içeriği var merak ettim alınca yaz bana Allah ne zaman nasip ederse doğru diyorsun ama ben ovülasyon yapıcam yinede elif kimyasal gebelik yaşadı bnve zaten önce netti sonra silikleşti kanda da sonradan öyle oldu ya
Ay hiç sorma adet günüme anlam veremiyorum hiç , kürtaj olduğum ay 27sinde oldum şimdi 24 çok fark yok gerçi ama geçen ay 16 sinda olmam garip geldi işin değişik tarafı alttan muayeneyle alakalı değildi o kanama. Daha yeni alttan muayene oldum kanamam olmadı üstelik bu sefer zıplattı da biraz beniHadi gözün aydın günün şaşmayaydı iyiydi önümüzdeki maclara bakacağız artık
Amin insallah belki de nasibimiz de önümüzdeki ay vardır bilemeyiz hayırlı zaman da gelsinler nasip kısmet umutsuzluğa düşmemek lazım moral yüksek tutunca e birazda stresten uzak kalınca güzel sonuçlar alıyoruz , tekrar aliriz insallahAynen bende takmiyorum geçen ay çok taktik sonuc hüsrandı şimdi hayırlı zamanda hayırlı evlatlarimiz olsun insallah sağlıklı sihhatli hayırlı
Valla bu ay çok güzel adet oldum bitti çok şükür sağlam kanamam oldu afedersin ama tam gununde oldum oda süper oldu bizde çalışıyoruz iste:)Ay hiç sorma adet günüme anlam veremiyorum hiç , kürtaj olduğum ay 27sinde oldum şimdi 24 çok fark yok gerçi ama geçen ay 16 sinda olmam garip geldi işin değişik tarafı alttan muayeneyle alakalı değildi o kanama. Daha yeni alttan muayene oldum kanamam olmadı üstelik bu sefer zıplattı da biraz beniBeta yüksekti ondan belki kanama oldu attı diyorum napiyim artık 3 ay oldu düzene girer artık adetim ondan yana aklıma takılan bisey yok , tek derdim agustosta bebisi tutturmak Hayırlısı artık , senin adet durumun nasıl kanama çok oldu mu bende fazla oldu dün leke geldi bugün sokuldu zaten
Oldul canim 8 mm kalmisti simdi de acile kaldirildim 5 mm klmis ilac verdi dusmesi icin serum taktilar ucuna kadar gelmis duser dedi.Muayene oldun mu cnm parça fln kalmasın allah korusun düşük yapanları bile kürtaja alıyorlar içerde parça kalır die inşallah sorunsuz atlatırsın sende bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?