Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar ayağıma birşey oldu acıdan yürüyemiyorum keklik gibi seke seke geziyorum siz nasılsınız ne var ne yok sesiniz çıkmıyor
Kasıkmıştır belki merhem sür kas gevşetici geçer bizim de birşey yaptığımız yok sancılar oluyor ben de batma tarzında göbeğime kadar ilginç bşr ağrı anlam veremedim sen napıyorsun adet bitti mi?

Merhaba kizlar bende 3 gun once dusuk yaptim kendiliğimden cok zordu hala kanamam devam ediyor cuma doktora gitcem dusukten sonra kac ay hamile olmak icin beklediniz hemen kalsak sorun olurmu...

Merhaba kizlar bende 3 gun once dusuk yaptim kendiliğimden cok zordu hala kanamam devam ediyor cuma doktora gitcem dusukten sonra kac ay hamile olmak icin beklediniz hemen kalsak sorun olurmu...
Cnm ben ilk adetimi bekledim bu ay başlıcam inşallah kızlarda genelde öyle yapmışlar biri hamile arkadaşlardan suanda yazarlar zaten doktorunda sana bilgi verir zaten kontrolde bana korunmayabilirsin dedi ama ben en azından ilk adetini olmanı tavsiye ederim dedi bende o şekilde yaptm

Canım bende ilk hamileligimde düşük yapmistim doktor korunma vermemisti bir ay adet oldum sonraki ay hamile kalmıştım korunmana gerek yok kanaman devam eder ve çok ağrılıdır bilirim

Cnm ben ilk adetimi bekledim bu ay başlıcam inşallah kızlarda genelde öyle yapmışlar biri hamile arkadaşlardan suanda yazarlar zaten doktorunda sana bilgi verir zaten kontrolde bana korunmayabilirsin dedi ama ben en azından ilk adetini olmanı tavsiye ederim dedi bende o şekilde yaptm
Bende boyle dusunmustum cnm cok tesekkur ederim acildeki doktor direk 3 ay dedi sasirmistim bende.

Canım bende ilk hamileligimde düşük yapmistim doktor korunma vermemisti bir ay adet oldum sonraki ay hamile kalmıştım korunmana gerek yok kanaman devam eder ve çok ağrılıdır bilirim
Cok kotuydu cnm bu gece rahat uyudum cok sukur o zaman ben adetimi bekliyorum sonra denemelere basliyorum.

kızlar kürtajın 45.ci günü ben halen regli olmadım sadece 2 3 gün kahve akıntı geldi o kadar sizler ne zaman adet oldunuz doktora gitsem mi ?

Zaten suan psikoljik acidan hazir degilim hic 1 adet bekleyip deniycem bakalim ne zaman olcam onuda.
Sen kürtaj oldun mu cnm düşük mü yaptın ben kürtaj oldum 41. Günde geldi adet 1.5 ay korunma oldum ve toparlandm daha yeni senin sende toparlanırsın inşallah

Back