- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
- Konu Sahibi kendidebilmiyor
kürtajdan sonra yeni umutlarla birbirimize destek olalım kızlar. 8 haftalıktı mınıcıktı bebeğim daha kalp atısını ekrandan görebilmiştik vide cekeriz diye gittik pzartesi elmizde makinamızla. fakat doktor kalp atısı yok dedi. ayrıntılı ultrason ve ordada yok. koridrlarda nasıl yurudm bilmiyorum aglamaktan bitap oldum. doktor kürtaj dedi korktum neler gelecekt basıma o nasıl bişeydi diye. etesi gun sabah 8 de gel dedi. cıktık bende hala ümit göz yaslarımla baska bi doktora gttim o da aynı alınması lazım. veda etmişti miniğim artık yoktu 2 yda bize o kadar mutluluklar yasattıkı dunyada ki herseyin daha güzel oldugunu ögretti bana. farklı bi yasam bakısı vardı artık bizde. eşim bana ben n baakrken bir parcamız vardı ikiimzden askımızdan. simdi ise yoktu artık yok. günlüğüm vardı ona her gun yazdıgım simdi ne yazıcaktım o sayfaalra? sadece 2 kelime seni kaybettim... ama biliorumki Rabbimin hikmetinden sual lmaz mutlaka var bunun ardından acılacak guzel kapılar suanda bize mutlu i olmayı ögretti ve gtti simdi sabretmeyi yeniden umut etmeyı Rabbime dua edip beklemeyi ögrendm. daha 3 gun oldu opersyondan cıkalı. 21 inde doktor kontrolm var ve ilac kullanıorm kanamam da dewame diyor. bundan sonraki asamada hep dua edelim birbrimize ancan bizi bizim durumumzda olan kişiler cok iyi anlar.