• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra yeni umutlarla birbirimize destek olalım

kendidebilmiyor

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
439
188
23
kürtajdan sonra yeni umutlarla birbirimize destek olalım kızlar. 8 haftalıktı mınıcıktı bebeğim daha kalp atısını ekrandan görebilmiştik vide cekeriz diye gittik pzartesi elmizde makinamızla. fakat doktor kalp atısı yok dedi. ayrıntılı ultrason ve ordada yok. koridrlarda nasıl yurudm bilmiyorum aglamaktan bitap oldum. doktor kürtaj dedi korktum neler gelecekt basıma o nasıl bişeydi diye. etesi gun sabah 8 de gel dedi. cıktık bende hala ümit göz yaslarımla baska bi doktora gttim o da aynı alınması lazım. veda etmişti miniğim artık yoktu 2 yda bize o kadar mutluluklar yasattıkı dunyada ki herseyin daha güzel oldugunu ögretti bana. farklı bi yasam bakısı vardı artık bizde. eşim bana ben n baakrken bir parcamız vardı ikiimzden askımızdan. simdi ise yoktu artık yok. günlüğüm vardı ona her gun yazdıgım simdi ne yazıcaktım o sayfaalra? sadece 2 kelime seni kaybettim... ama biliorumki Rabbimin hikmetinden sual lmaz mutlaka var bunun ardından acılacak guzel kapılar suanda bize mutlu i olmayı ögretti ve gtti simdi sabretmeyi yeniden umut etmeyı Rabbime dua edip beklemeyi ögrendm. daha 3 gun oldu opersyondan cıkalı. 21 inde doktor kontrolm var ve ilac kullanıorm kanamam da dewame diyor. bundan sonraki asamada hep dua edelim birbrimize ancan bizi bizim durumumzda olan kişiler cok iyi anlar.

Rabbim senin ve senin gibilerin duaların kabul etsin inşallah hayirlisiyla evlat sahibi olmanı nasip etsin..bir oğlum var benim ikinciye hamile kalmistim o bir bucuk yasindayken 9 haftalik hamileyken kalbi durmustu miniğimin hala bazen aklıma geldikçe ağlarım.ama 3ay sonra yine hamile kaldım su an minicik bir kızım var 2 buçuk aylık sayılır umudunu asla kaybetme hep pozitif düşün güzel haberlerini almak dileğiyle :KK68:

Rabbim senin ve senin gibilerin duaların kabul etsin inşallah hayirlisiyla evlat sahibi olmanı nasip etsin..bir oğlum var benim ikinciye hamile kalmistim o bir bucuk yasindayken 9 haftalik hamileyken kalbi durmustu miniğimin hala bazen aklıma geldikçe ağlarım.ama 3ay sonra yine hamile kaldım su an minicik bir kızım var 2 buçuk aylık sayılır umudunu asla kaybetme hep pozitif düşün güzel haberlerini almak dileğiyle :KK68:
cok tesekkür edermm ins banada Rabbim nasip eder en kısa zamanda sağlıkla

kendidebilmiyor kendidebilmiyor canım geçmiş olsun ve başın sağolsun.aynılarını yaşayan biri olarak sadece san zamanı değilmiş diyebilirim.
Ben de 29 ocakta kürtaj oldum.ameliyathanede bebeğim benden gitti ve kalbimin sol yanına biri bir kürek köz koydu:KK61::KK61:hala yanıyor sönmedi ama bazen hafifliyor haliyle.28 şubatta adet oldum.1 nisan bat.
Korunmayı bıraktım ben.bakalım rabbim tekrar ne zaman kısmet edecek
İnşallah ahirette bizi bekleyen meleklerimiz ve şefaatçilerimiz var.cennet kapısından yalvaracaklar.rabbim annemi de cennete çağır diye.
Rabbim bizlere eyüp peygamber sabrı ver

kendidebilmiyor kendidebilmiyor canım geçmiş olsun ve başın sağolsun.aynılarını yaşayan biri olarak sadece san zamanı değilmiş diyebilirim.
Ben de 29 ocakta kürtaj oldum.ameliyathanede bebeğim benden gitti ve kalbimin sol yanına biri bir kürek köz koydu:KK61::KK61:hala yanıyor sönmedi ama bazen hafifliyor haliyle.28 şubatta adet oldum.1 nisan bat.
Korunmayı bıraktım ben.bakalım rabbim tekrar ne zaman kısmet edecek
İnşallah ahirette bizi bekleyen meleklerimiz ve şefaatçilerimiz var.cennet kapısından yalvaracaklar.rabbim annemi de cennete çağır diye.
Rabbim bizlere eyüp peygamber sabrı ver
amin canım insallah bende kendimi öyle teselli edirum. ara ara gözlerim dolmuyor değil ama sabrediyorum. bide benim kanamam hala bitmedi kac gun suruyr acaba ? 1 martta oldum ben. ara ara gelioo hala kırmızı koyulasıoda bazen. agrım yok cok sukur. pıhtılasmaya nerden baktırıoruz biliomusunz bide ?

amin canım insallah bende kendimi öyle teselli edirum. ara ara gözlerim dolmuyor değil ama sabrediyorum. bide benim kanamam hala bitmedi kac gun suruyr acaba ? 1 martta oldum ben. ara ara gelioo hala kırmızı koyulasıoda bazen. agrım yok cok sukur. pıhtılasmaya nerden baktırıoruz biliomusunz bide ?
Ben 29 ocakta oldum 8 gün adet kanaması şeklinde devam etti.dr günde 2-3 tane ped değiştirmen gerekecek kadar kanama olursa gel dedi.28 şubatta adet oldum.
senin normal döngün kaç gündür?7. gün ve 15 .gün kontrole gittim rahim tertemiz dedi
Senin kaçıncı kaybın bu?
Genelde ilki şanssızlık olarak geçiyor prosedüre ama ben aynı durumu tekrar yaşamamak için özelde yaptırdım.
Dr normalde 3 kayıp sonrası yapıyoruz ama istersen yaparız dedi.
400 lira civarı tuttu.tahlilin adı tam aklımda değil ama aptt olabilir.

Ben 29 ocakta oldum 8 gün adet kanaması şeklinde devam etti.dr günde 2-3 tane ped değiştirmen gerekecek kadar kanama olursa gel dedi.28 şubatta adet oldum.
senin normal döngün kaç gündür?7. gün ve 15 .gün kontrole gittim rahim tertemiz dedi
Senin kaçıncı kaybın bu?
Genelde ilki şanssızlık olarak geçiyor prosedüre ama ben aynı durumu tekrar yaşamamak için özelde yaptırdım.
Dr normalde 3 kayıp sonrası yapıyoruz ama istersen yaparız dedi.
400 lira civarı tuttu.tahlilin adı tam aklımda değil ama aptt olabilir.
benim dun aksam biraz cok geldi kanamam bir pedi doldurck kadar bugun gene az az gelio. ikti benim. 31 gunde bir oluo dum eskiden. 20 gun sonra gel dedi doktor bana ayın 21 inde tekrar gidicem. bende aynı durumu yasamak istemiorum ondan nerelerde yapılacak sormak istedim.

benim dun aksam biraz cok geldi kanamam bir pedi doldurck kadar bugun gene az az gelio. ikti benim. 31 gunde bir oluo dum eskiden. 20 gun sonra gel dedi doktor bana ayın 21 inde tekrar gidicem. bende aynı durumu yasamak istemiorum ondan nerelerde yapılacak sormak istedim.
İyi yapmışsın canım sorarak.benim de ilkti.
İnşallah düzenimiz değişmez.
Ben bebeğimi 5 ay beklemiştim.sen kaç ayda hamile kalmıştın?
İnşallah çok bekletmez rabbim.

ben de 18 şubatta kaybettim bebeklerimi... normal yolla ikiz vermişti Rabbim bana. :( doktorum 3 ay bekle dedi.. kürtaj sonrası kanamam 11 gün sürdü. şimdi reglimi bekliyorum. pataloji temiz çıktı. birde genetikten bekliyoruz sonuçları.. sonra 3 ay bekleyeceğiz. üzüldüm ama hissiziim hiçbirşey mantıklı ve heyecan verici gelmiyor. boşluk gibi.. iyiyim sağlıklıyım gülüyorum ama boş.. Rabbim inşallah sağlıklı bebekler nasip eder hepimize

İyi yapmışsın canım sorarak.benim de ilkti.
İnşallah düzenimiz değişmez.
Ben bebeğimi 5 ay beklemiştim.sen kaç ayda hamile kalmıştın?
İnşallah çok bekletmez rabbim.
biz 10 aylık evliyiz ilk 3 ay dusunmedik sonrasında korunmadk geri cekme yöntemyl korunuodk zaten. o yuzden tambişi diemıorm ama 3 ay da falan diebilirim sanrm emin diilm

ben de 18 şubatta kaybettim bebeklerimi... normal yolla ikiz vermişti Rabbim bana. :KK43: doktorum 3 ay bekle dedi.. kürtaj sonrası kanamam 11 gün sürdü. şimdi reglimi bekliyorum. pataloji temiz çıktı. birde genetikten bekliyoruz sonuçları.. sonra 3 ay bekleyeceğiz. üzüldüm ama hissiziim hiçbirşey mantıklı ve heyecan verici gelmiyor. boşluk gibi.. iyiyim sağlıklıyım gülüyorum ama boş.. Rabbim inşallah sağlıklı bebekler nasip eder hepimize
amn canım ins. banada 3 ay dedi doktorum. bende ne hisstegimi bilmiormm bnmde hala kanaamam var bugun 6. gun ama dahha biticek adet olcam inss gun sayıorum

biz 10 aylık evliyiz ilk 3 ay dusunmedik sonrasında korunmadk geri cekme yöntemyl korunuodk zaten. o yuzden tambişi diemıorm ama 3 ay da falan diebilirim sanrm emin diilm
Yeni evlisin sayılır canım.korunma sürecini uzun tutmayarak iyi düşünmüşsün
Ben 4.5 yıllık evliyim yaşım 30.
4 yıl düşünmedik diyebilirim.
ben de aynı yöntemle korundum sayılır.
rabbim ne zaman ol derse o zaman olur hayırlısıyla.

Yeni evlisin sayılır canım.korunma sürecini uzun tutmayarak iyi düşünmüşsün
Ben 4.5 yıllık evliyim yaşım 30.
4 yıl düşünmedik diyebilirim.
ben de aynı yöntemle korundum sayılır.
rabbim ne zaman ol derse o zaman olur hayırlısıyla.
bende 27 yasındayım. senindemi ilk cocuktu cnm ? rabbim sabr versın

amn canım ins. banada 3 ay dedi doktorum. bende ne hisstegimi bilmiormm bnmde hala kanaamam var bugun 6. gun ama dahha biticek adet olcam inss gun sayıorum
benim 11 gün sürdü kanamam doktor (18 şubatta ameliyat olduğum için sanırım) 18 martta regl olursun dedi.. şimdi ıreglime baktım 84 gündür regl olmamışım.. en son 84 gün önce olmuşum daha doğrusu.. hesaplarımda 10-11 ay regl olmamak vardı vardı ama.. biz ne kadar berrak düşünürsek o kadar güzel olacak inşallah herşey

kürtajdan sonra herkese güçlü gözükmeye çalıştım. kimseye ağlayamadım bile.. hatta kimseye ne hissettiğimi bile söyleyemedim. hamile kaldığımda buraya üye oldum. daha önce hiç aklıma gelmedi. burası bildiğin psiko terapi gibi.. iyiki varsınız isimlerinizi bile bilmediğim bazıları yaşıtlarım bazıları küçük ve büyüklerimm.

kürtajdan sonra herkese güçlü gözükmeye çalıştım. kimseye ağlayamadım bile.. hatta kimseye ne hissettiğimi bile söyleyemedim. hamile kaldığımda buraya üye oldum. daha önce hiç aklıma gelmedi. burası bildiğin psiko terapi gibi.. iyiki varsınız isimlerinizi bile bilmediğim bazıları yaşıtlarım bazıları küçük ve büyüklerimm.
bende aynı seyleri hissttmm. gülüorm bazen. bazen tv de ccuk annesine sarıldıgında içim acıo. bazen sadece uyumak istiorm gecen hafta bugun ögrenmiştim kalbının durdugu. ve gece sabah olmamıstı. smdi ise onsuz uyuycam bir hafta oldu. benimde kanamam dewam edio hala. 84 gun dur adet olmadın mı ? doktorun ne dedi ? bana kurtajdan 40 gun sonra en gec olman lazm dedi bugun 7. gun daha. tekrar bebek dusunuomusunz sizde ?

bende aynı seyleri hissttmm. gülüorm bazen. bazen tv de ccuk annesine sarıldıgında içim acıo. bazen sadece uyumak istiorm gecen hafta bugun ögrenmiştim kalbının durdugu. ve gece sabah olmamıstı. smdi ise onsuz uyuycam bir hafta oldu. benimde kanamam dewam edio hala. 84 gun dur adet olmadın mı ? doktorun ne dedi ? bana kurtajdan 40 gun sonra en gec olman lazm dedi bugun 7. gun daha. tekrar bebek dusunuomusunz sizde ?
canım en son 84 gün önce regl oldum sonra hamiş kaldım diye dedim. 18 şubatta kürtaj oldum bugün 19. günüm reglimi bekliyorum. doktor 3 ay bekle sonra korunmayı bırak dedi. bebek istiyorum tabiki tekrar nasıl istemem.. ben bebek arabamı bile almıştım indirim var yararlaniim diye. bir debiberon almıştım.. ne kadar zor bişiy yaşattım kendime.. Atamam duruyor öylece. aynı yerlerinde... Rabbim en kısa zamanda verir inşallah..

canım en son 84 gün önce regl oldum sonra hamiş kaldım diye dedim. 18 şubatta kürtaj oldum bugün 19. günüm reglimi bekliyorum. doktor 3 ay bekle sonra korunmayı bırak dedi. bebek istiyorum tabiki tekrar nasıl istemem.. ben bebek arabamı bile almıştım indirim var yararlaniim diye. bir debiberon almıştım.. ne kadar zor bişiy yaşattım kendime.. Atamam duruyor öylece. aynı yerlerinde... Rabbim en kısa zamanda verir inşallah..
ins canım verir hemencik. ben yalnıs anlamısım. bende en son 18 aralıkda olmustum adet 1 martta da kürtaj oldum. 3 ay bekle dedi doktorda bize. rahmin kendini toprlaması gerekiomus gene aynı skntı olur korkusu kapadı benide. ıns olmaz Rabbim bu sefer yuzumuze güler. kucagımıza sag salim almayı nasipe der

Back