• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtajdan sonra sebepsiz infertilite olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkurler insallah guzel haberlerini alirim buradan bana da umut olursun. Haklisin stres duzeyim tavan yapmisti 5 ay once bir danismandan psikolojik destek aldım rahatlamak için cok iyi geldi çok rahatım fakat çevremdekilerin davranışları beni strese sokuyor. Rabbim kimseyi bununla sınamasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Öneriler, kurler, yanımda edilen dualar, çocuk sevdigimde atılan bakışlar beni çok yoruyor
Canım bu konuda da seni öyle iyi anlıyorum ki bana kayinvalidem bak sana kürtaj olma çocuk olmaz demiştim al işte şimdi olmuyor bile dedi. Benim kendi tarafimdan eşimden sıkıntım yok fakat eşimin tarafi çok uzduler beni. Eşim asla müsade etmedi. ben istemiyorum çocuk size ne siz mi bakacaksınız diyerek hepsini tersledi sert tepki koyunca soramiyorlar bile şimdi. Benim de aylardır kafam rahat 3 tane embriyom dollendi donduruldu. Ama kendimi rahat ettirene kadar çok aglamisligim vardır 😊 sen de tersle gitsin ne uzuyon canini

Canım bu konuda da seni öyle iyi anlıyorum ki bana kayinvalidem bak sana kürtaj olma çocuk olmaz demiştim al işte şimdi olmuyor bile dedi. Benim kendi tarafimdan eşimden sıkıntım yok fakat eşimin tarafi çok uzduler beni. Eşim asla müsade etmedi. ben istemiyorum çocuk size ne siz mi bakacaksınız diyerek hepsini tersledi sert tepki koyunca soramiyorlar bile şimdi. Benim de aylardır kafam rahat 3 tane embriyom dollendi donduruldu. Ama kendimi rahat ettirene kadar çok aglamisligim vardır 😊 sen de tersle gitsin ne uzuyon canini

Cok sukur insallah hamilelik gerceklesir saglikla kucagina alirsin. Duamda olacaksin 🤲 Ben de eşimden yana çok şanslıyım. Hem beni rahatlatir cocuk konusunda hem de cevresine yorum hakki tanimaz. Ben de tersleyemem kimseyi hic oyle bi karakterim yok ve benim yakinlarim beni kırmamaya çalışırken daha derin incitiyorlar. Ben çok çocuk istediğimi ilk aylarda belli etmiştim artık istemiyorum desem bile inanmıyorlar beklediğinize. O ağlama günlerinden ben çok geçtim çok sukur atlattım şimdi ruhen iyileşmeye calisiyorum. Bu ay içimde farklı bi ferahlık var 😊

Cok sukur insallah hamilelik gerceklesir saglikla kucagina alirsin. Duamda olacaksin 🤲 Ben de eşimden yana çok şanslıyım. Hem beni rahatlatir cocuk konusunda hem de cevresine yorum hakki tanimaz. Ben de tersleyemem kimseyi hic oyle bi karakterim yok ve benim yakinlarim beni kırmamaya çalışırken daha derin incitiyorlar. Ben çok çocuk istediğimi ilk aylarda belli etmiştim artık istemiyorum desem bile inanmıyorlar beklediğinize. O ağlama günlerinden ben çok geçtim çok sukur atlattım şimdi ruhen iyileşmeye calisiyorum. Bu ay içimde farklı bi ferahlık var 😊
Sen de benim dualarimda olacaksın canimm. Ayyy çok sevindim bak iyileşmeye başlamışsın. Ben de laf soyleyemezdim ama çok incittiler şimdi ağzıma gelen lafi esirgemiyorum

Kan pıhtılaşması mi vardı sizde ve tedavi sonucu mu hamile kaldınız?
Kan pıhtılaşması mi vardı sizde ve tedavi sonucu mu hamile kaldınız?
Bende çok az pıhtılaşma varmış canım korasprin ve kan sulandirici iğne kullandım hamileliğim boyunca. Doğal yollarla hamile kaldım fakat başarısız iki tedavim vardı. Tüp tedavisinden 5 ay sonra kendiliğinden geldi mucizem

Merhaba,ben araniza yeni katıldım. Uzun zamandır takip ettiğin halde yazmaya cesaret edemiyordum ama artık yardımınıza ihtiyacım var.

Ben 3 yıldır evliyim. Evlendikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Fakat bebegimin kalbi durdu ve kürtajla alındı. Ardindan 4 ay korunduk. Tekrar denemeye başladığımda ben hemen hamile kalırım diye rahattım fakat olmadı. Bütün hormon testlerini yaptırdım rahim filmi çektirdim eşim de testlerini yaptırdı her şey normaldi. Çok düzenli adet oluyorum günü şaşmaz. Yine de yumurtalık takibi yaptırdım 3 ay fakat olumsuz sonuçlandı. Doktorum her ay bu defa olacak diye beni eve uğurladı hüsranla adet günüme uyandım. Yaklaşık 6 aydır tedavileri bıraktım. Psikolojik destek de aldım ama sonuç aynı.

Ne yapacagimi bilmiyorum bir bebek kaybettikten sonra zor cocuk sahibi olan var mi? Lütfen bana umut olun. Kotu senaryolar duymaktan çok yoruldum.
İlk kürtajımın üzerine 8yıl geçti gelen yok daha

Bende çok az pıhtılaşma varmış canım korasprin ve kan sulandirici iğne kullandım hamileliğim boyunca. Doğal yollarla hamile kaldım fakat başarısız iki tedavim vardı. Tüp tedavisinden 5 ay sonra kendiliğinden geldi mucizem

Bu süreçte kür vs yaptınız mı? Ben de şimdi corasprin kullanıyorum hamile kalınca iğneye başlatacak doktorum

Bu süreçte kür vs yaptınız mı? Ben de şimdi corasprin kullanıyorum hamile kalınca iğneye başlatacak doktorum
Yok canım hiç kür falan yapmadım
Ne zaman kafam rahatladı o zaman hamile kaldım. Kür yaptığım dönemler hiçbir işe yaramadı. Bence tamamen beyinde bitiyor corasprin kullanman çok iyi olmuş.

Yok canım hiç kür falan yapmadım
Ne zaman kafam rahatladı o zaman hamile kaldım. Kür yaptığım dönemler hiçbir işe yaramadı. Bence tamamen beyinde bitiyor corasprin kullanman çok iyi olmuş.

Bu ay ben de rahatım ama en rahat halim bile düşünmeme engel değil. Ben de onu merak ediyorum nasıl kafaya takmamayi başarabiliyorsunuz diye illaki düşünüyorum

Bu ay ben de rahatım ama en rahat halim bile düşünmeme engel değil. Ben de onu merak ediyorum nasıl kafaya takmamayi başarabiliyorsunuz diye illaki düşünüyorum
Başka şeylere yöneldim diyet ve spor yapmaya başladım. Olmuyorsa olmuyor hayatıma bakacağım dedim. Gün ovulasyon falan takip etmedim. Hamile olmak için hiç bir çaba sarfetmedim ve oldu adetim gecikince imkanı yok ne zaman oldu falan modundaydim sonra Spor yapıyorum ne olur olmaz bir test yapayım dedim ve pozitif çıktı. Hala eşimle ne zaman oldu ki diye düşünüyoruz 😂 inan ki büyük bir problem yoksa kafadan atinca oluyor. Şimdi oğlum yanımda çok şükür inşallah sen de kavuşursun. Çok takma başka şeyler bul kendine büyük bir problemin yoksa olacak emin ol. Vakti var demek ki daha

bende doğal yolla hamile kaldım boş gebelikten dolayı 6 ay önce kürtaj oldum.hala birşey yok bekliyoruz.aman ne olur kafanıza takmayın spor yapın bir etklinliklere katılın.ben çalışıyorum o yüzden kafamı bir şekilde dagıtıyorum.iyi geliyor.
mesela benımde bir tanıdıgım kürtajdan sonra hemen hamile kalmıştı ben kalamadım nasip olmadı vaktimiz saatimiz henuz gelmedi beklemedeyiz.

Başka şeylere yöneldim diyet ve spor yapmaya başladım. Olmuyorsa olmuyor hayatıma bakacağım dedim. Gün ovulasyon falan takip etmedim. Hamile olmak için hiç bir çaba sarfetmedim ve oldu adetim gecikince imkanı yok ne zaman oldu falan modundaydim sonra Spor yapıyorum ne olur olmaz bir test yapayım dedim ve pozitif çıktı. Hala eşimle ne zaman oldu ki diye düşünüyoruz 😂 inan ki büyük bir problem yoksa kafadan atinca oluyor. Şimdi oğlum yanımda çok şükür inşallah sen de kavuşursun. Çok takma başka şeyler bul kendine büyük bir problemin yoksa olacak emin ol. Vakti var demek ki daha

Ben bunları kendime söylediğimde, o ay rahatım olur diye düşünüyorum yani o boşverme seviyesine gelemedim sanırım 😊 Hayırlı zamanda Saglikla olsun tabi inşallah sizin adınıza çok sevindim, sanırım ben de nasib olacağı zaman o rahatlığa erişeceğim

bende doğal yolla hamile kaldım boş gebelikten dolayı 6 ay önce kürtaj oldum.hala birşey yok bekliyoruz.aman ne olur kafanıza takmayın spor yapın bir etklinliklere katılın.ben çalışıyorum o yüzden kafamı bir şekilde dagıtıyorum.iyi geliyor.
mesela benımde bir tanıdıgım kürtajdan sonra hemen hamile kalmıştı ben kalamadım nasip olmadı vaktimiz saatimiz henuz gelmedi beklemedeyiz.

Ev içinde hobiler edindim son zamanlarda tedavileri de bıraktım ben de beklemedeyim. Dediğiniz gibi vaktimiz gelmedi inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haber alırsınız

Bende zeynep kamil araştırmaya gideceğim bir kez düşüğüm var ama yaparlar mı diye endişeliyim açıkcası.. amh pıhtılaşma ve androjen ölçtürmek istiyorum.. siz de düşük var mıydı??
2 kez var. Bazı hastanelerde 2 seferden sonra bazılarında tek düşükten sonra yapıyorlarmış. İnşallah size de yaparlar. Sanırım doktordan doktora değişiyor durum

Back