Kürtajdan sonra ne zmn hamile kaldınız?

Seebneem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
1.841
972
Selam kızlar
Sat 28 temmuz idi..
26 ağustosta silik de olsa evde testim pozitif çıkmıştı
7 eylülde dr a gidecektim ki 5 eylülde kanamam başladı ve bebeği kaybettim (sat a göre 5+4)
Dr kürtaj yapmak zorundaym diyerek bir şekilde oldu aslında bayağı parça düşmüştü ama sağlığımı riske atmak istemediğini söyledi neyse sebeplere bağlayıp yıpranmak istemiyorum ama bundan sonrası için yaşayanlardan yardım istiyorum dr 1 ay korun dedi 10 gün sonra kontrole gel dedi daha 10 gün olmadı ama bazı yerlerde kürtajdan sonra daha hızlı gebelik gerçekleşiyor diyor
Düşük yapıp kürtaj olduktan sonra ne zaman hamile kaldınız ?
Ve tekrar düşer mi korkusu da kafamda hep daha olmadan ((
Bu arada 2. Cocugm olacaktı

Allah gönlünüze göre versin. Kürtaj değil ama düşük yaptım hala daha hamile kalamadım.

Neden sımarıklık olsun ki herkesin problemi farklı bebeğimi kaybetmişken şımarıklık yapacak durumda değilim sonraki süreç için bilgi deneyim almak amacıyla açtığm bir konu

Rabbim isteyen herkese versin ama böyle düşünmeniz üzücü

ilk kürtajımdan sonra 1 ay korunduk.
3. ayımda hamile kaldım
bende de hep düşecek mi gibi endişeler oldu ama çok şükür sağ salim dünyaya geldi

Bununla ilgili farklı düşünceler var doktorlarda aynı fikirlerde değil zaten...bakın sizin doktor bir ay demiş bazı doktorlar 6 ay diyor bazıları 3 ay.. Bana da doktor ne zaman istersen o zaman çocuk sahibi olabilirsin demişti ilk kürtajımda.. Yani kanamam geçince hemen başladım denemelere ama 2 adet sonrası nasip olmuştu.. Sonra maalesef o bebeğimi de 18. Haftasında trizomi 18li olduğu için Kaybettim normal doğum yaptım ardından kürtaj oldum.. Hiç adet olmadan şükürler olsun ki 3. Kez hamile kaldım.. Plansızdı açıkçası ve panik oldum sonuçta haftası çok büyük bir kayıp yaşadım tekrar birşey olur korkusu sardı beni ve doktorum hiç endişelenme birşey olmaz dedi yani riskli falan olduğunu demedi bana ki çok şükür 17 haftalık olduk.. Demem o ki rahiminiz hazırsa bebeği kabul edecektir hemen bebeğiniz olur ama rahim toparlayamamışsa zamanı gelince bebeği kabul eder ben o şekilde düşünüyorum.. 2 kez yaşadım çünkü bunu..

S Seebneem canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 2 evlat kaybettim. Korunmayı bırakınca hemen hamile kalmıştım kürtaj sonra ama onuda kaybettim. Rabbim sabır versin.

S Seebneem canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 2 evlat kaybettim. Korunmayı bırakınca hemen hamile kalmıştım kürtaj sonra ama onuda kaybettim. Rabbim sabır versin.
Kaç haftalıkken düşüyor neden oluyır acaba kürtajın da zararı var mı ki korka korka yaptrdm ama sağlğm için

Kaç haftalıkken düşüyor neden oluyır acaba kürtajın da zararı var mı ki korka korka yaptrdm ama sağlğm için
Benimkiler düşmedi kalpleri durdu 8+3 ve 6+5 te nedenini öğrenmek için genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdım.

Yani sizi anlayabiliyorum ben de beklemek istemiyorum aslında ama korkuyorum da yani yumurtlama ne zaman onu da bilmiyorım kürtaj gününü adet başı mı sayıcaz acaba ay Allahm tüm isteyenlere versin inşallah canm sağlıkla kavusun siz de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…