Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süreç kolay değil yaşayan anlar sadece ama iyi düşünelim inşallah dikkat ede ede belki daha iyi olur ara vermek mi mantıklı bilmiyorum sansımı denemek istiyorum tabi kontrole bi gideyim debende 8+3 te bebeğimi kaybettim. Gerçekten korkuyorum yeniden hamile kalmaya yeniden aynı şeyleri yaşarım diye : /
İlk kürtaj olduğum zaman araştırmıştım bunu yanlış hatırlamıyorsam kürtaj sonrası 15 ila 20. Günler arasında yumurtlama oluyormuş..ama hangi gün o tam net değil.. Bence siz eğer beklememe kararı aldıysanız kanamanız bittikten sonra haftada 3 kez ilişki yaşayın.. Sprem hücresi rahimde en az 3 gün canlı kalabiliyormuş.. Yani böylece yumurtlama gününüzü bilmiyor bile olsanız o gün ilişki yaşamamışsanız bile mutlaka yumurtlama gününüze canlı sprem hücreleri var olacaktır sizde..Yani sizi anlayabiliyorum ben de beklemek istemiyorum aslında ama korkuyorum da yani yumurtlama ne zaman onu da bilmiyorım kürtaj gününü adet başı mı sayıcaz acaba ay Allahm tüm isteyenlere versin inşallah canm sağlıkla kavusun siz de inşallah
İnş içimde bişi kalmmştr da bi daha yaşamak zorunda kalmam kanama ne kdr sürdü sizde benm 6. Gün hala devamİlk kürtaj olduğum zaman araştırmıştım bunu yanlış hatırlamıyorsam kürtaj sonrası 15 ila 20. Günler arasında yumurtlama oluyormuş..ama hangi gün o tam net değil.. Bence siz eğer beklememe kararı aldıysanız kanamanız bittikten sonra haftada 3 kez ilişki yaşayın.. Sprem hücresi rahimde en az 3 gün canlı kalabiliyormuş.. Yani böylece yumurtlama gününüzü bilmiyor bile olsanız o gün ilişki yaşamamışsanız bile mutlaka yumurtlama gününüze canlı sprem hücreleri var olacaktır sizde..
Kanama kişiden kişiye değişiyor.. Benim ilk kürtajımda 7 gün sürdü o da çok azdı yani.. 2. Sinde doğum yaptım ardından kürtaj olmuştum onda 16 gün kanamam sürdü.. İçinizde birşey kaldığını sanmıyorum çok nadir bir durum o. Zaten kontrole gittiğinizde anlaşılacaktır içiniz de rahat olsun kalmıyor yani rahiminize ilaç veriyorlar daha sonra kalan parça olursa atsın diye bana hemşire söylemişti bunu çünkü benden parça gelmişti korkmuştum..İnş içimde bişi kalmmştr da bi daha yaşamak zorunda kalmam kanama ne kdr sürdü sizde benm 6. Gün hala devam
Moralini bozmamaya çalış desem de elinde değil biliyorum..Ben de 2 kere yaşadımbu durumu,benimkiker kendiliginden de düşmüyor kurtaj oluyorum..2 adet korunmamizi öneriyor benim doktorum,ben ona uymuştum ilkinden sonra 3. ay ilk denemede hamile kalmıştım ama onu da kaybettim.Bu ay da ilk denememizi yaptik tekrar,ama olmuş gibi hissetmiyorum..Herkesin sınavı farkli bazilari hamile kalmakla bazilari hamileligi surdurmekle sinaniyor...Allah bir daha yaşarmasın inşallahSelam kızlar
Sat 28 temmuz idi..
26 ağustosta silik de olsa evde testim pozitif çıkmıştı
7 eylülde dr a gidecektim ki 5 eylülde kanamam başladı ve bebeği kaybettim (sat a göre 5+4)
Dr kürtaj yapmak zorundaym diyerek bir şekilde oldu aslında bayağı parça düşmüştü ama sağlığımı riske atmak istemediğini söyledi neyse sebeplere bağlayıp yıpranmak istemiyorum ama bundan sonrası için yaşayanlardan yardım istiyorum dr 1 ay korun dedi 10 gün sonra kontrole gel dedi daha 10 gün olmadı ama bazı yerlerde kürtajdan sonra daha hızlı gebelik gerçekleşiyor diyor
Düşük yapıp kürtaj olduktan sonra ne zaman hamile kaldınız ?
Ve tekrar düşer mi korkusu da kafamda hep daha olmadan ((
Bu arada 2. Cocugm olacaktı
Rabbim sağlıkla kavustursun canm bir yanım bekleme diyor diğer yanım da 3 ay bekle sonra duruma göre olursa olur diyor :/Benim Ekim 2019da karnında 6 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. İkinci hamileliğimdi ve bir kızım var. Doktor 6ay korunmanizi öneririm sağlıklı bir gebelik için dedi. Ben 4 ay korundum. Daha bir kaç ay daha düşünmüyordum tam rahmim toparlansin diye. 5ci ayda sadece 1 kez korunmadık. Nasıl olsa olmaz adetimede az kaldı diye. Nasibi varmış hamile kaldım. Demem o ki nasibi olduktan sonra Rabb'im nasip ediyor. Şuan 27 haftalık olcaz. Rabb'im sağlıkla kucağıma almamı nasip eder insallah
Benmki düşmesine rağmen kürtaj oldm ilaç istedim vermedi bişi sorcam ilkinden sonra 2. Ne zaman sonra oldu..Moralini bozmamaya çalış desem de elinde değil biliyorum..Ben de 2 kere yaşadımbu durumu,benimkiker kendiliginden de düşmüyor kurtaj oluyorum..2 adet korunmamizi öneriyor benim doktorum,ben ona uymuştum ilkinden sonra 3. ay ilk denemede hamile kalmıştım ama onu da kaybettim.Bu ay da ilk denememizi yaptik tekrar,ama olmuş gibi hissetmiyorum..Herkesin sınavı farkli bazilari hamile kalmakla bazilari hamileligi surdurmekle sinaniyor...Allah bir daha yaşarmasın inşallah
Bir evladı varken ikinciyi sanki hiç evladı yokmuş gibi burada yazanlara sinir oluyorum kusura bakmayın. Bazıları öyle bir yazıyor ki okuyorum okuyorum bir bakıyorum meğer varmış zaten. Saçma geliyor kusura bakmayın.MonicaBing neden evlat kaybetmiş bi insana yaptığınız şımarıklık diyorsunuz ki? Bende 2 kez kürtaj oldum 2 evlat kaybettim. Tekrar hamile kalmak için uğraşmak şımarıkşık mı?
cok sevindim dr mu 3 ay bekle dedi8 haftalık bebeğimi kürtaj ettirmek zorunda kaldım. 3 regl olduktan sonra tekrar hamile kaldim
Bir ay korun dedi öyle yaptım ama 3 regl den sonra ancak olabildicok sevindim dr mu 3 ay bekle dedi
Anladım canm kısmet öyle demek kiBir ay korun dedi öyle yaptım ama 3 regl den sonra ancak olabildi
geç olsun ama sağlıklı olsun canım Bende 8+3 te kürtaj olmak zorunda kaldım hala toparlanmaya çalışıyorum.İnşallah bana da nasip olur yeniden hamilelikBir ay korun dedi öyle yaptım ama 3 regl den sonra ancak olabildi
İnşallah. Rabbım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallahgeç olsun ama sağlıklı olsun canım Bende 8+3 te kürtaj olmak zorunda kaldım hala toparlanmaya çalışıyorum.İnşallah bana da nasip olur yeniden hamilelik
Canım geçmiş olsun öncelikle bende 29 eylülde kürtaj oldum genetik test yaptırıcam sen özeldemi araştırmadımı yaptırdın testiNisan ayında kürtaj oldum genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım sonucu bekliyorum korunuyorum yani.
Eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım canımCanım geçmiş olsun öncelikle bende 29 eylülde kürtaj oldum genetik test yaptırıcam sen özeldemi araştırmadımı yaptırdın testi
Kaç günde çıktı sonuçlar bana 45 gün dediler ama daha yaptırmadım tabiEğitim araştırma hastanesinde yaptırdım canım
1.5 - 2 aya çıkar dediler 2 ay olmadan çıktıKaç günde çıktı sonuçlar bana 45 gün dediler ama daha yaptırmadım tabi