- 9 Mart 2025
- 16
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi kendihalindebirkiz
Kürtaj sonrası ne kadar zaman sonra hamile kaldınız??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğiniz nasıl ilerliyor acaba çok tebrik ederim sizi5 ağustosta kürtaj oldum 1 adet dönemi sonrası korunmayı bıraktık 4 ekimde hamile olduğumu öğrendim.
Merhaba5 ağustosta kürtaj oldum 1 adet dönemi sonrası korunmayı bıraktık 4 ekimde hamile olduğumu öğrendim.
Çok şükür şuan iyi gidiyor bende rahim ağzı yetmezliği var ona rağmen çok şükür güzel ilerledi. Var tabiki sıkıntılar ama çok şükür bebeğim hala benimle.Merhaba
Öncelikle hayırlı olsunSağlıkla gelsin.
2. Hamileliğinizde bir problem yaşadınız mı?
Bende kürtaj oldum. İki doktora gittim. Biri 3 ay bekle, diğeri adetten sonra korunmaya bilirsin dedi hangisine inanacağımı şaşırdım.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinMerhaba
Bende kürtaj oldum. İki doktora gittim. Biri 3 ay bekle, diğeri adetten sonra korunmaya bilirsin dedi hangisine inanacağımı şaşırdım.
Merhaba5 ağustosta kürtaj oldum 1 adet dönemi sonrası korunmayı bıraktık 4 ekimde hamile olduğumu öğrendim.
Size doktor bekleme bizi söylemiş miydi?Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için![]()
Yani karar sizin ama bu benim 4. Hamileliğim. 3 bebeğimi kaybettim. İlk kayıpla 2. Hamileliğim arasında 1 buçuk sene var. Onuda 15 haftalık kaybettim malesef. 15 haftalık kayip sonrası tam 3 buçuk sene sonra hamile kaldım oda sagliksizdi kürtaj oldum 5 ağustosta doktor bana beta düşünce korunma ama istersen yinede adeti bekle dedi. Adet sonrası en umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim. Yani aralarda seneler olması da benim açımdan birsey değiştirmedi. Iyiki beklememisim diyorum.Merhaba
Ben inofolic combi kullandım eşimde supradyn ginseng kullandı. Korunmayı bıraktıktan sonra düzenli yürüyüş ve düzenli su içtim. Birde hergün eşimle beraber nar yedik. Eşim kabak çekirdeği badem kaju fındık gibi kuruyemisler ve bitter çikolata yedi. Eşimin sağlık problemi yoktu bende polikistik over varMerhaba
Size doktor bekleme bizi söylemiş miydi?
Herhangi bir vitamin kullandınız mı?
Ben inofolic combi kullandım eşimde supradyn ginseng kullandı. Korunmayı bıraktıktan sonra düzenli yürüyüş ve düzenli su içtim. Birde hergün eşimle beraber nar yedik. Eşim kabak çekirdeği badem kaju fındık gibi kuruyemisler ve bitter çikolata yedi. Eşimin sağlık problemi yoktu bende polikistik over var
İnofolic Combine nasıl kullandınız peki, adetten sonra mı kullanılmalı? Bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederimBen inofolic combi kullandım eşimde supradyn ginseng kullandı. Korunmayı bıraktıktan sonra düzenli yürüyüş ve düzenli su içtim. Birde hergün eşimle beraber nar yedik. Eşim kabak çekirdeği badem kaju fındık gibi kuruyemisler ve bitter çikolata yedi. Eşimin sağlık problemi yoktu bende polikistik over var
Yok yani gebelik planlamaya başlar başlamaz kullanmanızı öneririm. Adeti beklemeyin.İnofolic Combine nasıl kullandınız peki, adetten sonra mı kullanılmalı? Bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim![]()
Bende de pcos var doktor İnofolic verdi ekstra folik asite gerek yok sanırımYok yani gebelik planlamaya başlar başlamaz kullanmanızı öneririm. Adeti beklemeyin.
Hayır yok. O zaten folik asitBende de pcos var doktor İnofolic verdi ekstra folik asite gerek yok sanırım