Kürtajdan sonra ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

Şuan çok şükür gidiyor. Var tabi sıkıntılar ama benim başka bir rahatsızlığım var ondan kaynaklı sıkıntılar. rahim ağzı yetmezliğim var ona rağmen çok şükür güzel gidiyor bebeğim sıkı sıkı tutundu bana. Allahın izni ile sabırla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz. Darısı size ve isteyen herkese olsun.

Düşük sonrası rahim kendini toplasın düşük yapma riski artıyor diyende var tam tersi rahim hamilelikten çıktığı icin bebek daha sıkı tutunuyor diyende var.Benim doktorum korunmana gerek yok demişti. Bu benim 4. Gebeliğim 3 kaybım var hamileliklerimin arasında seneler olmasına rağmen 3 bebeğimi de kaybettim. Birde böyle denemek istedim Allah ta nasip etti çok şükür. İnşallah sonuna kadar gitmek nasip olur 🤲

5 ağustosta kürtaj oldum 1 adet dönemi sonrası korunmayı bıraktık 4 ekimde hamile olduğumu öğrendim.
Merhaba
Öncelikle hayırlı olsun🌸Sağlıkla gelsin.
2. Hamileliğinizde bir problem yaşadınız mı?
Bende kürtaj oldum. İki doktora gittim. Biri 3 ay bekle, diğeri adetten sonra korunmaya bilirsin dedi hangisine inanacağımı şaşırdım.

Merhaba
Bende kürtaj oldum. İki doktora gittim. Biri 3 ay bekle, diğeri adetten sonra korunmaya bilirsin dedi hangisine inanacağımı şaşırdım.
Çok şükür şuan iyi gidiyor bende rahim ağzı yetmezliği var ona rağmen çok şükür güzel ilerledi. Var tabiki sıkıntılar ama çok şükür bebeğim hala benimle.

Merhaba
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🌺

5 ağustosta kürtaj oldum 1 adet dönemi sonrası korunmayı bıraktık 4 ekimde hamile olduğumu öğrendim.
Merhaba
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🌺
Size doktor bekleme bizi söylemiş miydi?
Herhangi bir vitamin kullandınız mı?

Merhaba
Yani karar sizin ama bu benim 4. Hamileliğim. 3 bebeğimi kaybettim. İlk kayıpla 2. Hamileliğim arasında 1 buçuk sene var. Onuda 15 haftalık kaybettim malesef. 15 haftalık kayip sonrası tam 3 buçuk sene sonra hamile kaldım oda sagliksizdi kürtaj oldum 5 ağustosta doktor bana beta düşünce korunma ama istersen yinede adeti bekle dedi. Adet sonrası en umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim. Yani aralarda seneler olması da benim açımdan birsey değiştirmedi. Iyiki beklememisim diyorum.

Merhaba

Size doktor bekleme bizi söylemiş miydi?
Herhangi bir vitamin kullandınız mı?
Ben inofolic combi kullandım eşimde supradyn ginseng kullandı. Korunmayı bıraktıktan sonra düzenli yürüyüş ve düzenli su içtim. Birde hergün eşimle beraber nar yedik. Eşim kabak çekirdeği badem kaju fındık gibi kuruyemisler ve bitter çikolata yedi. Eşimin sağlık problemi yoktu bende polikistik over var

İnofolic Combine nasıl kullandınız peki adet döneminden sonra mı? Bu arada çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Ben inofolic combi kullandım eşimde supradyn ginseng kullandı. Korunmayı bıraktıktan sonra düzenli yürüyüş ve düzenli su içtim. Birde hergün eşimle beraber nar yedik. Eşim kabak çekirdeği badem kaju fındık gibi kuruyemisler ve bitter çikolata yedi. Eşimin sağlık problemi yoktu bende polikistik over var
İnofolic Combine nasıl kullandınız peki, adetten sonra mı kullanılmalı? Bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🌸

Back
X