Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben kurtajdan sonra hic korunmadim rahim kendini hazir hissedince hamilelik oluyor zaten ben iki adet gordum ucuncusunu goremedim hamile kaldim kurtaj sonrasi hamilelik kolaylasiyor hakkinda hayirlisi olsunKürtaj dan sonra ne süre sonra hamilelik olabilir
Vücut en hazır olduğu anda :) ama sen bir regl korun rahim toparlansın o sırada değerlerine baktır düşmüşse onları yükseltmeye çalış bir regl sonrası da korunmayı bırak olur inşallah:)Kürtaj dan sonra ne süre sonra hamilelik olabilir
Ben daha dün kürtaj oldum doktorum 21 gün ilişki yasak dedi 9 haftalık bebeğimi kaybettim doktor yine rahat gebe kalırsın dedi korunmayın dedi ama ben daha yeni çıktım ve hala atlatamıyorum tekrar kolay kalabilir miyim acaba yine aynısı olur mu nasıl atlattınızCanim ben kurtajdan sonra hic korunmadim rahim kendini hazir hissedince hamilelik oluyor zaten ben iki adet gordum ucuncusunu goremedim hamile kaldim kurtaj sonrasi hamilelik kolaylasiyor hakkinda hayirlisi olsun
Ben ilk gebeliğimde kontrole gittiğimde tesadüf öğrendim 5 gün öncesinden başka dr’la kalp atışını gümbür gümbür duymuştum, 5 gün sonra kendi drma gittiğimde durduğunu öğrendim ne olduysa o 5 gün içinde olmuş, ama son 2 gün mide bulantım tamamen geçmiştiKaybınız için çok üzüldüm inşaallah bı daha tekrarlamaz sağlıklı gebelik elde edersiniz bişe soracaktım bebeğin kalbinin durduğunu anlayabildiniz mi belirti var mıydı yoksa tesadüfen mi ogrendiniz
Cevapladiginiz için çok teşekkürler Allah bı DHA göstermesinBen ilk gebeliğimde kontrole gittiğimde tesadüf öğrendim 5 gün öncesinden başka dr’la kalp atışını gümbür gümbür duymuştum, 5 gün sonra kendi drma gittiğimde durduğunu öğrendim ne olduysa o 5 gün içinde olmuş, ama son 2 gün mide bulantım tamamen geçmişti
Amin inşallah Allah kimseye yaşatmasınCevapladiginiz için çok teşekkürler Allah bı DHA göstermesin![]()
Atlatmasi zor oldu tabiki benimkisi bos gebelikdi ama kolay hamile kaliniyor bence istiyorsan korunma zaten rahim kendini hazir hissedince hamilelik oluyor gecmis olsunBen daha dün kürtaj oldum doktorum 21 gün ilişki yasak dedi 9 haftalık bebeğimi kaybettim doktor yine rahat gebe kalırsın dedi korunmayın dedi ama ben daha yeni çıktım ve hala atlatamıyorum tekrar kolay kalabilir miyim acaba yine aynısı olur mu nasıl atlattınız
İnşallah burada o kadar tecrübeli yaşanmış hayatlar duydum ki bana destek oldu hep kolay değil rabbim kimsenin başına vermesin umarım gelecekte hayallerimizin daha güzellerini yaşarız korunmak bende istemiyorum tedirginliğim var ama yaşayarak atlatırım inşallah teşekkür ederimAtlatmasi zor oldu tabiki benimkisi bos gebelikdi ama kolay hamile kaliniyor bence istiyorsan korunma zaten rahim kendini hazir hissedince hamilelik oluyor gecmis olsun
O korku bendede oldu hamile kaldimi ogrenince acaba yine ayni olurmu yine kurtaj olmak zorunda kalirmiyim diye bebek gorunene kadar yedim bitirdim kendimi ama olmadiİnşallah burada o kadar tecrübeli yaşanmış hayatlar duydum ki bana destek oldu hep kolay değil rabbim kimsenin başına vermesin umarım gelecekte hayallerimizin daha güzellerini yaşarız korunmak bende istemiyorum tedirginliğim var ama yaşayarak atlatırım inşallah teşekkür ederim![]()
Maşallah ben keseyi kap atışını duydum ama 2. Kontrol de kalbi durmuştu mecbur kürtaja girmek zorunda kaldım bidahakinde nasıl olur bilmiyorumO korku bendede oldu hamile kaldimi ogrenince acaba yine ayni olurmu yine kurtaj olmak zorunda kalirmiyim diye bebek gorunene kadar yedim bitirdim kendimi ama olmadi
Allah buyukdur demekki senin icin hayirlisi boyleymis zaten rahim hasta olan kromozomlari tam olmayan gebeligi sonlandirirmis oyle duymusdum belkide e gelli olacakdi belkide bir sorunu vardi rahim sonlandirdi daha iyisine kendini hazirlamak icin hep iyi yonunden dusunmeye calis aynisini yasayacagini sanmiyorum her kadinin basina gelebilecek seylermis bunlar sonradan anliyorsun suan sagligini dusun ve kendini hazirlamaya calis surekli hamile kalmayi dusunme beyinini biraz sakinledirmeye calis insallah gonlunce olurMaşallah ben keseyi kap atışını duydum ama 2. Kontrol de kalbi durmuştu mecbur kürtaja girmek zorunda kaldım bidahakinde nasıl olur bilmiyorum
Doktorum da aynısını söyledi belki engelli olabilirdi yada farklı rahatsızlıkları görebilirdin sonrasında dedi o an bunları düşünemiyorsun ama sonra sonra idrak edebildim hayırlısı buymuş biz sağ oldukça hala umut var allahım daha hayırlısını nasip etsinAllah buyukdur demekki senin icin hayirlisi boyleymis zaten rahim hasta olan kromozomlari tam olmayan gebeligi sonlandirirmis oyle duymusdum belkide e gelli olacakdi belkide bir sorunu vardi rahim sonlandirdi daha iyisine kendini hazirlamak icin hep iyi yonunden dusunmeye calis aynisini yasayacagini sanmiyorum her kadinin basina gelebilecek seylermis bunlar sonradan anliyorsun suan sagligini dusun ve kendini hazirlamaya calis surekli hamile kalmayi dusunme beyinini biraz sakinledirmeye calis insallah gonlunce olur
Amin en kisa surede istedigine kavusursun insallahDoktorum da aynısını söyledi belki engelli olabilirdi yada farklı rahatsızlıkları görebilirdin sonrasında dedi o an bunları düşünemiyorsun ama sonra sonra idrak edebildim hayırlısı buymuş biz sağ oldukça hala umut var allahım daha hayırlısını nasip etsin