Gebeliğe Hazırlık KÜRTAJDAN SONRA NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALDINIZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rymruyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
347
451
33
Kızlar merhaba 4 temmuz da kürtaj oldum sağlıksız gebelikten dolayı . 3 ay korunmam gerektiğini söyledi doktor ve ilk denememde bu ay oldu ama gebe kalamadım . Merak ediyorum açıksası sizler kürtajdan sonra ne kadar süre sonra hamile kaldığınızı . Kimisi kürtajdan sonra hemen hamile kalırsın muhabbeti yapmıştı . Kimisi de 7 aylık bir süreden sonra kalanların olduğunu söyledi .

Bende cok telaslıyım bu konuda. Agıstosta 6 haftalık bebegımı aldılar ıkı ay korundık ıkı aydır da korunmıyorz ınsallah hamıle kalırım, gercı yıne korkularım var ama hayırlısı olsun hakkımızda

Merhaba ben 27 haziranda kendiliginden 8 haftalik dusuk yaptim kurtaj olmamama ragmen son aaetim 7 ekimdi hic korunmadan ancak ekimde hamile kaldim zaten ilk adete kadarbirliktelik olmadi sonrasında da korunma gereği duymadım ama 3 ay sonra kaldım şimdi yine korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan

Böyle oldu bende

9 ay sonra kalmıştım. Ama bu sefer de düşük olmuştu.Şİmdi düşükten 10 ay geçti kalamıyorum aşılama yapılacak

Düşük yapalı 15 ay oldu ama 5 aydır tekrar istiyoruz ama olmuyor inşallah olur isteyen herkes için

Ben 3 yıl sonra yaşadım hamileliği.Sağ Tupte tıkanma olmuş. Kurtajdan sonra bu durumu yaşayan kişilerin sayısı çok fazla oluyor. Onca tedavi gördüm ama hiç tüplerime baktirmamistim. Bir doktor rahim filmi çekilmemi, Sorun yoksa bile filmin tüpleri temizledigini, hamileligin daha kolay olduğunu söylemişti. Benim sorun çıktı tupum de ama filmin 3. Ayında hamile olduğumu ogrendim

Kızlar ben iki kere kürtaj oldum. İkisininde 6 haftalıkken gelişimleri durdu ve kalpleri atmadı. İlki ve ikincisi arasında 6 ay var. İkinciden sonra çok yıkıldım ağzıma bebek lafı alamadım. Nasılsa en az 6 ay hamile kalmıyorum diye korunmadım. İkinci kürtajımdan sonra adet görmeden hamile kaldım şimdi son haftalarımız Allahın izniyle bi bebeğim olacak. Lütfen sizde herşeyi oluruna bırakın tevekkül edin şikayet etmeyin. Vazgeçtiğim anda bir mucize oldu. Allah size de hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…