- 31 Ocak 2025
- 143
- 40
- 13
- Konu Sahibi beyzanurrrr
Bebek ne kadar küçükse, kürtaj daha rahat oluyor sanırım , ağrınız oldu mu kanamanız çok muyduAynen benimde öyle oldu kese 7 mm de kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek ne kadar küçükse, kürtaj daha rahat oluyor sanırım , ağrınız oldu mu kanamanız çok muyduAynen benimde öyle oldu kese 7 mm de kaldı
Merhaba canim ben de kürtaj olalı 3 ay oldu değerlerimiz benziyor estradiol 67 benim de sanırım bu değerin 50 altı olması gerekiyormusKürtaj olalı 3 ay oldu ve henüz olmadı benim de hormon testi verdim
FSH 5,36
Serbset t3 3,55
Prolaktin 11,90
E2 estradiol 74,45
Lh 2,91
Tsh 1,65
Serbest T4 1,15
Doktorlar normal deyip gonderiyor tekrar hamile kalabilecek miyim bilmiyorumAllah isteyen herkexe nasıp etsin
Ben kurtaj sonrasi hic korunmadim on gun sonra iliskiye girdim iki adet dongusunden sonra hamile kaldim ama hamile kaldigim ay bal tarcin corek otu kurunu esimle beraber 12 gun boyunca kullandik ondanmidir bilmem ama kullandigim ay hamile kaldim benimkisi bos gebelikdi iki adet gordum ve suan 26 haftalik hamileyim insallah sende en kisa surede saglikla hamile kalirsinKürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız kızlar ??? Yaşayanlar varsa lütfen yazsın …
Doktor normal dedi ya refarans dışı filan da yazmiyodu bende zaten en yükseği 85 mis galiba onun altı olan normal oluyormuş burdakilere çok kafa yormayalim doktor dan iyi bilecek halı yok kimsenin Allaha kalmış birşey değerleri çok kötü olanlar hamile kalabiliyor çok iyi olmasına rağmen kimiside kalamiyor tamamen kısmet işi bana sorarsanMerhaba canim ben de kürtaj olalı 3 ay oldu değerlerimiz benziyor estradiol 67 benim de sanırım bu değerin 50 altı olması gerekiyormus
Eylül ayının ortasında kürtaj oldum 3 ay korunduk ocakta hamile olduğumu öğrendimKürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız kızlar ??? Yaşayanlar varsa lütfen yazsın …
merhaba doktorunuz 2. Hamileliğinizde herhangi bir kan sulandırıcı veya ilaç başladı mı size3 senedir hamile kalamamıştım. Diyet ve sporla 17 kilo verdim üstüne hamile olduğumu öğrendim ama malesef sağlıksız embriyoymuş. 5 ağustosta kürtaj oldum 1 adet dönemi sonrası korunmayı bıraktık. Doktor o şekilde uygun görmüştü zaten ama benim hiç umudum yoktu hamile kalabileceğime dair. Ama rabbim büyüktür 4 ekimde hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim sizlerede hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
Siz kan sulandırı ve ya ilaç kullandınız mı kürtaj sonrası olan hamileliğinizdeBen kurtaj sonrasi hic korunmadim on gun sonra iliskiye girdim iki adet dongusunden sonra hamile kaldim ama hamile kaldigim ay bal tarcin corek otu kurunu esimle beraber 12 gun boyunca kullandik ondanmidir bilmem ama kullandigim ay hamile kaldim benimkisi bos gebelikdi iki adet gordum ve suan 26 haftalik hamileyim insallah sende en kisa surede saglikla hamile kalirsin
Görünce yazmak istedim doktor bana kan sulandırıcı iğne ve progesteron fitil verdi garantiye almak istiyorum dedimerhaba doktorunuz 2. Hamileliğinizde herhangi bir kan sulandırıcı veya ilaç başladı mı size
Pıhtılaşma testi yapılmış mıydı?Görünce yazmak istedim doktor bana kan sulandırıcı iğne ve progesteron fitil verdi garantiye almak istiyorum dedi
Kan sulandırıcı iğne progestan fitil başladım. Ama benim 4. Hamileliğim bu. İlk hamilelik 18 ikinci hamilelik 15 hafta ve 3. Hamilelik sağlıksız embriyo sebebi ile kayıp oldu. Doktorumda önlem amaçlı kan sulandirici igne başladı zaten bende serklajda var. 10 senedir evliyim yaşayan çocuğum yokmerhaba doktorunuz 2. Hamileliğinizde herhangi bir kan sulandırıcı veya ilaç başladı mı size
Hayir bos gebelikdi benimkisi tamamen rastlantisal sekildeSiz kan sulandırı ve ya ilaç kullandınız mı kürtaj sonrası olan hamileliğinizde
Teşekkür ederim ben de bu kez kan sulandırıcı başlicam tabi olursaGörünce yazmak istedim doktor bana kan sulandırıcı iğne ve progesteron fitil verdi garantiye almak istiyorum dedi
Umarım bu son olur ve sağlıkla kucağınıza aldığınızda beklentiyle geçen her gününüzün yerini gülücükleriyle doldururKan sulandırıcı iğne progestan fitil başladım. Ama benim 4. Hamileliğim bu. İlk hamilelik 18 ikinci hamilelik 15 hafta ve 3. Hamilelik sağlıksız embriyo sebebi ile kayıp oldu. Doktorumda önlem amaçlı kan sulandirici igne başladı zaten bende serklajda var. 10 senedir evliyim yaşayan çocuğum yok![]()
Yok yapılmadı önlem olsun diye verdi. Ama annemde pıhtılaşma vardı 5 düşük yapmıştı bende de olabilirPıhtılaşma testi yapılmış mıydı?
İnşallahUmarım bu son olur ve sağlıkla kucağınıza aldığınızda beklentiyle geçen her gününüzün yerini gülücükleriyle doldurur![]()