galiba yok benim durumumda olan,benim adet fazla gelmedi,herhalde düzene girecek...artık bebeğim olsun istiyorum tekrar..Allah inşallah bu sefer sağlıklı hayırlı bir evlat verir,banada isteyen herkesede.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
9+1 de kalbi durmuş bebeğimin 10+4 olması gerektiği gün öğrendim ve kürtaj oldum. şimdi bugün 10. gün kanamalarım azalarak devam ediyor. kürtajdan 3 hafta sonra da kontrolüm var. ben merak ettiğim kürtajdan sonra 28 gün geçince mi regl olunuyor bu az az kanamalar sonlandıktan sonra mı 28 gün geçmeli? korunma noktasında ben yeni yıldan önce tekrar bebek düşünmüyorum. çok zorlu bir 3 ay geçirdim çok kilo verdim bitkin düştüm ailevi problemlerim de var sanırım 3-4 ay ara vermek en iyisi. rabbim hayırlı zamanda göndersin emanetini..
kürtaj olduğun günü son adet tarihin olarak kabul ediyorsun canım,bana doktor öyle demişti,kürtajdan sonra geç gelebilir adetin,ama benim erkan gelmişti,iyice düzenid bozuldu..Allah bir dafa kimseye bize de yaşatmasın bunları:Saruboceq:
ben 6 ay once guatr hastası oldugumu ogrendım.2.cocugu dusundugumuz ıcın guatr ılacı folıc asıt kullanıyordum.kızımda boyle guatr problemı yasamamıstım ne olduysa tamamen bence stresten guatr oldun tıroıdım calısmıyor neyse calısmazsa calısmasın dedım ama oyle olmadı 1 hafta once 2 aylık fakat 1 aylık gıbı gozuken kalp atısı olmadı gelısmedıgı ıcın cok sancılı bır dusuk yaptım parca kaldı 4 gun once de kurtaj oldum bu da cok sancılıydı.kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum suanda.guatrdan dolayı bebek gelısmedı ve bu yuzden dustugunu dusunuyorum.doktorum ılgısı yok desede.sımdı hamıle olmaktan aynı seylerı yasamaktan korkuyorum.kızımın da kardessız kalmasını ıstemıyorum.