• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra kanama?

Herkes yaşamadığı acının masumu..
Gup gup sesleri hiç kulağımdan gitmiyor benimde.. öyle güzel bir sesti ki.. başka evladimda yok üstelik 6 sene sora tedaviyle kalmıştım.. seni anlıyorum ama vardır bir hayır inşallah sabır selamet.. Rabbim bir daha yaşatmasın😔
inş yine olur canım. bu ay bekliyorum ben korunmadım ama hayırlısı kader kısmet. sağlıklı olsun yeter ki de.. inş seninde 3 vakte kadsr yeniden hamile oldugunu duysrız. 😊 mevlam sağlıkla kucagın a almayı nasip etsin

inş yine olur canım. bu ay bekliyorum ben korunmadım ama hayırlısı kader kısmet. sağlıklı olsun yeter ki de.. inş seninde 3 vakte kadsr yeniden hamile oldugunu duysrız. 😊 mevlam sağlıkla kucagın a almayı nasip etsin
Hadi inşallah güzel haberlerle gel sende 🥰 ne kadarlikti senin doktorun gerek yokmu dedi korunmaya..

Hadi inşallah güzel haberlerle gel sende 🥰 ne kadarlikti senin doktorun gerek yokmu dedi korunmaya..
canım benim 8 haftalıktı. 5hafya 3 günlükken duyduk kalp sesini. 7 hafta 3 günlükken kayıp ettim 5 gün sonra kürtaj oldum. kahverengi lekem oluyordu. 1 günde hastanede yattım. kısmetiniz de yokmuş demek ki hayırlısı.. korunma için bekleme dedi 15 gün kürtajdan sonra bekletti onun dışında yapmak istiyorsan bir sıkıntı yok rahim toparlanmış dedi. önceden bekleyin diyorduk ama şuan onu önermiyoruz kürtaj da rahim hasar alıyor kürtajdan sonraki zamanda yenileniyor rahim kendisini yeniliyor iyileşiyor dedi. ben yinede 1 regli bekledim 2 çi de korunmadım onda yumurtlama günlerimi bilmiyordum birde düzenli olmadı olmadı eylül de bu ayda doktora gittim oda yumurtan çok iyi dedi gün verdi ona göre değerlendirdim. bakalım hayırlısı.

Uzunkiprik Uzunkiprik canım beta sıfırlandı mı?
En son 3 hafta önce kan vermiştim 50 lere inmiş dediler daha sonrasında eşimin covid testi pozitif çıkınca karantinada kaldık 2 hafta pazartesi kontrole gitcem İnşAllah ama bi kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum koyu çıkıyor yumurtlama diye düşünüyorum ama bilemiyorum da gebelik testi yaptım çok fazla belli olmuyo ama silik bi çizgi beliriyor 🤷‍♀️

Kmse yokmu cvp verecek ?
Uzunkiprik Uzunkiprik o sancıyı 4 saat çektim suni sancı dedilr hemen düşürürsün ağrın geçer dediler bilsem ilacı kabul etmezdim uyusturmadan içimi çektiler sanki çok zor cidden
Aynen öyle benimde alttan ilaç vererek sancıyı başlattılar o şekilde düşürdüm ağrıya dayanamıyordum artık en sonunda tuvalete gidip çıkarcam ilacı dedim çok canım acıdı Rabbim tekrarını yaşatmasın ne bize ne de bi başkasına zor bi durum. Bende tek taraflı kulak tıkanması olmadı ama kurtajdan 35 gün sonra felan ilişkiye girdik ondan sonra hafif kanamam oldu ertesi gün yoğun kanamam olmaya başladı adet kanamasiydi ama benimki

Aynen öyle benimde alttan ilaç vererek sancıyı başlattılar o şekilde düşürdüm ağrıya dayanamıyordum artık en sonunda tuvalete gidip çıkarcam ilacı dedim çok canım acıdı Rabbim tekrarını yaşatmasın ne bize ne de bi başkasına zor bi durum. Bende tek taraflı kulak tıkanması olmadı ama kurtajdan 35 gün sonra felan ilişkiye girdik ondan sonra hafif kanamam oldu ertesi gün yoğun kanamam olmaya başladı adet kanamasiydi ama benimki
İnşAllah canm. Anladm

Merhaba kızlar, 1.5 ay önce bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmuştum. 40 gün boyunca kanamam lekenme şeklinde sürekli oldu 1 hafta öncede adet oldum ve kanamayla beraber küçük küçük et parçası geldi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu acaba?
Geçmiş olsun canım ben 6 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim 35 gün önce ve kurtaj yaptılar kanamam hala var senin kanama 40 gün sonra kesildi mi yoksa kesilmeden mi adet oldun

Geçmiş olsun canım ben 6 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim 35 gün önce ve kurtaj yaptılar kanamam hala var senin kanama 40 gün sonra kesildi mi yoksa kesilmeden mi adet oldun
Benim kanamam sürekli leke şeklinde 1 ay boyunca geldi tam bitti derken adet oldum. Kürtajdan 35 gün sonra adet oldum zaten

Back
X