• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra kanama?

Büyüklük olarak cok fark yok aslında aramizda 3 hafta var devlette mi oldun sen ben ozelde oldum ondan farkedebilir cnm. O acı cok zor gerçekten hic gecmicek..
Benim takibimi yapan doktorum özeldeydi aslında ama ben genetik testler falan isteyince doktorum tıp fakültesine yönlendirdi beni doğum işlemi de aynı ilerleyecek zaten boşuna yüklü miktar ücret vermeyin dedi.. tıp fakültesinde oldum ama o 3 hafta çok farkediyor.. Biliyorsun çok hızlı büyüyor bebekler.. Ben hatta nornal doğumu duyunca çok ağladım sezeryan la alın dedim doktor bana sana kesi atamam dedi lütfen sakin ol dedi..

Büyüklük olarak cok fark yok aslında aramizda 3 hafta var devlette mi oldun sen ben ozelde oldum ondan farkedebilir cnm. O acı cok zor gerçekten hic gecmicek..
Belki de hastaneden de olabilir tabi çok araştırmadım ama özeldeki doktorum da tıp fakültesi kararımdan önce işlemi anlatmıştı bana o da anestezi demedi.. Ama bilseydim böyle birşey olduğunu bu kadar acı çekmezdim bende 😓 bilmiyorum ki bebeğim büyüktü ondan mı yoksa hastanelerin uygulaması mı farklı.. Ufff çok zordu :( en azından sıkıntının üzerine bir de doğum sancısı çekmemişsin gerçekten şanslısın..

Benim takibimi yapan doktorum özeldeydi aslında ama ben genetik testler falan isteyince doktorum tıp fakültesine yönlendirdi beni doğum işlemi de aynı ilerleyecek zaten boşuna yüklü miktar ücret vermeyin dedi.. tıp fakültesinde oldum ama o 3 hafta çok farkediyor.. Biliyorsun çok hızlı büyüyor bebekler.. Ben hatta nornal doğumu duyunca çok ağladım sezeryan la alın dedim doktor bana sana kesi atamam dedi lütfen sakin ol dedi..
Benim doktorum 20.haftaya kadar kurtaj olur demişti. Dikisin falan var mi

Belki de hastaneden de olabilir tabi çok araştırmadım ama özeldeki doktorum da tıp fakültesi kararımdan önce işlemi anlatmıştı bana o da anestezi demedi.. Ama bilseydim böyle birşey olduğunu bu kadar acı çekmezdim bende 😓 bilmiyorum ki bebeğim büyüktü ondan mı yoksa hastanelerin uygulaması mı farklı.. Ufff çok zordu :KK43: en azından sıkıntının üzerine bir de doğum sancısı çekmemişsin gerçekten şanslısın..
Valla 5 den 8 buçuğa kadar çektim cnm o bile zor geldi. Bana da doktorum ilacla rahim agzini acip alalim parca kalirsa temizleriz dedi ama ben kabul etmedim direk anesteziyle alin dedim

Benim doktorum 20.haftaya kadar kurtaj olur demişti. Dikisin falan var mi
Bana da her iki hastanede 12.haftaya kadar kürtaj yapılıyor dediler.. Nerden bilecektim ki yapıldığını 🥺keşke haberim olsaydı.. Benim sancılanmam doğumu yapmam ve ardından kürtaj olmam toplamda 45 dakika sürdü.. Ama o sancının şiddetini anlatacak bir kelime bulamıyorum o kadar canım yandı.. Dikişim yok..ben canımın acısına kesin de alın diye yalvardım :( ama doktor dört kilo bebeklerde bile kesi atmadığımız oluyor dayannamaya çalış diye sürekli benimle konuşmaya çalıştı.. Tek şansım hemşireler ve doktorlar çok iyi insanlara denk geldim..

Valla 5 den 8 buçuğa kadar çektim cnm o bile zor geldi. Bana da doktorum ilacla rahim agzini acip alalim parca kalirsa temizleriz dedi ama ben kabul etmedim direk anesteziyle alin dedim
En iyisini yapmışsın. Bana da öyle bir teklifte bulunsalardı kesinlikle kürtaj isterdim tabi ki..

Maalesef vermediler bebeği ilaçlarla düşürttüler ama eşi içeride kalmıştı onu da kürtajla aldılar uyuşturmalarını istedim ama doktorum 5 dakikalık işlem için senin aç olmanı bekleycez sonra uyuşup işlem bittikten sonra uyanmanı felan bekleycez 4-5 saatimizi alır dedi öyle anestezi yapmadılar. Aklıma geldikçe halen içim acıyor ilk defa yaşadığım bişey olduğu için çok zor bi operasyon oldu benim için
İnanmıyorum aneztesizmi aldılar.. bana vuruldu anestezi.. biraz insaf yani ya.. benimde eşi alındı kürtajla bütün olarak düşürdüm zaten bebeği kesesiyle ilaç verilerek

Bana da her iki hastanede 12.haftaya kadar kürtaj yapılıyor dediler.. Nerden bilecektim ki yapıldığını 🥺keşke haberim olsaydı.. Benim sancılanmam doğumu yapmam ve ardından kürtaj olmam toplamda 45 dakika sürdü.. Ama o sancının şiddetini anlatacak bir kelime bulamıyorum o kadar canım yandı.. Dikişim yok..ben canımın acısına kesin de alın diye yalvardım :KK43: ama doktor dört kilo bebeklerde bile kesi atmadığımız oluyor dayannamaya çalış diye sürekli benimle konuşmaya çalıştı.. Tek şansım hemşireler ve doktorlar çok iyi insanlara denk geldim..
Bide ozele de gitmişsin naısl böyle farklı uygulama olur ya. O zaman cok yoğun verdiler sana cnm sancıyı çünkü cok kisa sürmüş allahtan saatlerce cekmemissin. Bana verdikleri dozu bilmiyorum ama ben 5 den 8 buçuğa kadar agladim sancidan. Ama bi ara uyudum ruya gördüm kızımı resim yapıyordu öyle etkilendim ki😑

Bide ozele de gitmişsin naısl böyle farklı uygulama olur ya. O zaman cok yoğun verdiler sana cnm sancıyı çünkü cok kisa sürmüş allahtan saatlerce cekmemissin. Bana verdikleri dozu bilmiyorum ama ben 5 den 8 buçuğa kadar agladim sancidan. Ama bi ara uyudum ruya gördüm kızımı resim yapıyordu öyle etkilendim ki😑
Benimde öğlen 1 de verdiler gece 3 te düşürdüm anca..
Anamızı ağlatan cinsten sancı vallahi.

Tam 2 ay sürdü sonra iki parça geldi kesildi aynı zamanda kadın doğum Dr doğum kontrol hapı verdi belki o kesmiştir bilmiyorum

Ah canım benim:( çok geçmiş olsun ne diyelim artık.. Bak bugün mübarek bir gece.. Çok dua edelim.. Allah bize bunu tekrar yaşatmasın.. Sana da en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.. İsteyen herkese nasip etsin.. Hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 Ne yapalım bizde bunu yaşayacakmışız işte..

Kızlar mrb Rabbim kimseye yaşatmasın.. başımız saolsun. bende 2 aylık bebeğimi kalbi durması sonucuyla kaybettim ayın 14 sabah kalan parçayı kürtajla aldılar da 1 hafta sürdü kanamam az kesildi sonrasında eşimle 3 gün önce ilişkiye girdik ve bi bel ağrısıyla kanama başladı afedersiniz kanlı akıntı kıvamlı bi şekilde gördüm ilk baş sonra normal kanamaya döndü devam editor 3 gündür kesilen kanamanın tkrar olması normalmidir devletteki dr. Normal özeldeki bi bakalım dedi ama gidesim yok hep strese giriyorum ağrımyok şuan kanama var çok olmasada belimden kaynaklıdır diye düşündüm ama gitmem lazımmı ?
Bide kürtajdan sonra tek taraflı kulak tıkanması yaşayan oldumu aranızda 😔
Kmse yokmu cvp verecek ?
Uzunkiprik Uzunkiprik o sancıyı 4 saat çektim suni sancı dedilr hemen düşürürsün ağrın geçer dediler bilsem ilacı kabul etmezdim uyusturmadan içimi çektiler sanki çok zor cidden

Ah canım benim:KK43: çok geçmiş olsun ne diyelim artık.. Bak bugün mübarek bir gece.. Çok dua edelim.. Allah bize bunu tekrar yaşatmasın.. Sana da en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.. İsteyen herkese nasip etsin.. Hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 Ne yapalım bizde bunu yaşayacakmışız işte..
Oyle cnm dua ettim öncelikle cennet annelerine sonra isteyen herkese inş sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..

kızlar bende 29 temmuz kürtaj oldum bebeğinin kalbi durdu sağlıksız gebelik dediler. doktorum 1 gece hastanede müsade altında tuttu. kürtajdan sonra bir ped ancak doldu 2 çi günü çok az geldi. doktorum taburcu ederken beni uyardı 15 gün korunacak asla cinsel münasebet olmayacak 2y gün sonunda normal hayatına dönebilirsin dedi. 15 gün sonra randevu al tekrar kontrol edeceğim dedi. ben kendimden eminim ama olurda fazla kanaman olırsa sakın bekleme gel dedi. zira içeride parça kalınca kanama çok oluyır ve uzun süre devam edebiliyormuş. kürtajı normal regli gibi sayın dedi bir iki gün yine azar azar geldi sonra bitti. 15 gün sonunda kontrolde herşey normal dedi. korunma konusunda yani bebek için yasak getirmedi deneyebilirsiniz dedi. ben bşraz beklemeyi düşündüm ilk regli mi 39 40 günde oldum diğer reglim normale bindi. 2 çi regli de pıhtı gibi mesela çok geldi tekrar kontrole gittim herhangi bir sıkıntı çıkmadı şükür. sizin uzun sürüyorsa muhakkak kontrole gidin.

kızlar bende 29 temmuz kürtaj oldum bebeğinin kalbi durdu sağlıksız gebelik dediler. doktorum 1 gece hastanede müsade altında tuttu. kürtajdan sonra bir ped ancak doldu 2 çi günü çok az geldi. doktorum taburcu ederken beni uyardı 15 gün korunacak asla cinsel münasebet olmayacak 2y gün sonunda normal hayatına dönebilirsin dedi. 15 gün sonra randevu al tekrar kontrol edeceğim dedi. ben kendimden eminim ama olurda fazla kanaman olırsa sakın bekleme gel dedi. zira içeride parça kalınca kanama çok oluyır ve uzun süre devam edebiliyormuş. kürtajı normal regli gibi sayın dedi bir iki gün yine azar azar geldi sonra bitti. 15 gün sonunda kontrolde herşey normal dedi. korunma konusunda yani bebek için yasak getirmedi deneyebilirsiniz dedi. ben bşraz beklemeyi düşündüm ilk regli mi 39 40 günde oldum diğer reglim normale bindi. 2 çi regli de pıhtı gibi mesela çok geldi tekrar kontrole gittim herhangi bir sıkıntı çıkmadı şükür. sizin uzun sürüyorsa muhakkak kontrole gidin.
Banada 6 hafta yasak verdi özel hayat olarak.. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah🌺 geçmiş olsun hepimize

Banada 6 hafta yasak verdi özel hayat olarak.. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah🌺 geçmiş olsun hepimize
amin canım inş. 15 günde toparlanıyor rahim dedi. daha doğrusu herkeste aynı olmuyormuş biraz araştırdım. umarım sağlıklı bebeklerimiz olur. çok şükür bir kızım var ama ona kardeş olsın çok istiyorum ilk zmanlar korkuyordum hanile kalmaya doğurmaya nasıl bakarım diyordum hep kaçıyordum. hamile kalınca yine tereddütlerim vardı. sonra öyle bir beynime çaktı ki kalp atışı yok kelimesi sanki ruhsuz et parçası gibi hissettim kendimi. birde hemen kürtaj olamadım 5 gün sonra olabildim ruhsal acıdan çöktüm herkes sanki milyonlarca çocuk kayıp etmiş de birşey olmaz miş gibi davranışları beni bitirdi. eve sığamadım. dua et yaşayan bebeğin bar ona sarıl dediler. ama işte annelik duyguları öyle çok hassa ki bizler de. ne duyuyor ne yiyor nede nefes alabiliyordum. sürekli çok ağladım. o anı mevlam kimseye yaşatması n. hala bazen boğazım düğümleniyor bazen sebebsiz dökülüyor gözyaşkarım. ya şu gibiydi o eli kolu yoktu diyorlar. ama kalbi atıyordu ne kadar zor bi anlasanız. şuan bile öyle zor ki yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum. mevlam ahirette şafatçimiz kılsın. mevlam kimseye evlat acısı yaşatması n. ve bilmediğiniz acı için kimse büyük konuşmasın. RABBİM SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ. hepimize :-(

amin canım inş. 15 günde toparlanıyor rahim dedi. daha doğrusu herkeste aynı olmuyormuş biraz araştırdım. umarım sağlıklı bebeklerimiz olur. çok şükür bir kızım var ama ona kardeş olsın çok istiyorum ilk zmanlar korkuyordum hanile kalmaya doğurmaya nasıl bakarım diyordum hep kaçıyordum. hamile kalınca yine tereddütlerim vardı. sonra öyle bir beynime çaktı ki kalp atışı yok kelimesi sanki ruhsuz et parçası gibi hissettim kendimi. birde hemen kürtaj olamadım 5 gün sonra olabildim ruhsal acıdan çöktüm herkes sanki milyonlarca çocuk kayıp etmiş de birşey olmaz miş gibi davranışları beni bitirdi. eve sığamadım. dua et yaşayan bebeğin bar ona sarıl dediler. ama işte annelik duyguları öyle çok hassa ki bizler de. ne duyuyor ne yiyor nede nefes alabiliyordum. sürekli çok ağladım. o anı mevlam kimseye yaşatması n. hala bazen boğazım düğümleniyor bazen sebebsiz dökülüyor gözyaşkarım. ya şu gibiydi o eli kolu yoktu diyorlar. ama kalbi atıyordu ne kadar zor bi anlasanız. şuan bile öyle zor ki yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum. mevlam ahirette şafatçimiz kılsın. mevlam kimseye evlat acısı yaşatması n. ve bilmediğiniz acı için kimse büyük konuşmasın. RABBİM SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ. hepimize :-(
Herkes yaşamadığı acının masumu..
Gup gup sesleri hiç kulağımdan gitmiyor benimde.. öyle güzel bir sesti ki.. başka evladimda yok üstelik 6 sene sora tedaviyle kalmıştım.. seni anlıyorum ama vardır bir hayır inşallah sabır selamet.. Rabbim bir daha yaşatmasın😔

Bende ultrasonda kipirdamalarini hic unutmuyorum ellerini cok oynatırdi melek kızım sanki el sallardi bize😑 acaba doğsa nasıl olurdu kokusu deyip ultrason resimlerini kokuyorum bazen😑

Back
X