• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra kanama?

devlettemi oldun kürtajı?
Ewt canım devlette oldum.
benimde bir ay sürdü hafif kanamalar ama parça gelmesi tuhaf bence iyi temizlememiş olabilrler devam ederse dr git canım
Bende iyi temizlediklerini düşünmüyorum ablamda benden 3-4 ay önce kürtaj olmuştu ama o böyle bişey yaşamamış sonradan parça felan gelmemiş. Bende acaba haftalarımızdan dolayı mı fark ediyo diye düşündüm 😏

Ewt canım devlette oldum.

Bende iyi temizlediklerini düşünmüyorum ablamda benden 3-4 ay önce kürtaj olmuştu ama o böyle bişey yaşamamış sonradan parça felan gelmemiş. Bende acaba haftalarımızdan dolayı mı fark ediyo diye düşündüm 😏
bence iyi temizlemiyorlar canım özel vakumlama yapıyorla özelde rahime hiç zarar vermeden yapıyorlar ,ama devlet maliyeli oldugu için yapmıyor bu işlemi direk kazıyor buda bu tarz sorunlar yaratıyor bence iyi bir doktora git canım

bence iyi temizlemiyorlar canım özel vakumlama yapıyorla özelde rahime hiç zarar vermeden yapıyorlar ,ama devlet maliyeli oldugu için yapmıyor bu işlemi direk kazıyor buda bu tarz sorunlar yaratıyor bence iyi bir doktora git canım
Hamileliğimde 2 doktora birden gidiyodum biri özelde biri devletteydi devlette öğrendim zaten kalp atışlarının olmadığını inanmayıp özeldeki doktoruma gittim o da aynı şeyleri söyleyince ikna olmuştum ama ben her türlü alacaklar diye düşündüğümden devlette yaptırmak istedim pandemiden dolayı durumumuz el vermedi özelde yaptırmaya 😏 Ama keşke özelde yapsaydım devlet nasıl yaptı anlamadım ve çokta canımı acıttılar 😒

Hamileliğimde 2 doktora birden gidiyodum biri özelde biri devletteydi devlette öğrendim zaten kalp atışlarının olmadığını inanmayıp özeldeki doktoruma gittim o da aynı şeyleri söyleyince ikna olmuştum ama ben her türlü alacaklar diye düşündüğümden devlette yaptırmak istedim pandemiden dolayı durumumuz el vermedi özelde yaptırmaya 😏 Ama keşke özelde yapsaydım devlet nasıl yaptı anlamadım ve çokta canımı acıttılar 😒
Anestezi vermediler mi cnm

Anestezi vermediler mi cnm
Maalesef vermediler bebeği ilaçlarla düşürttüler ama eşi içeride kalmıştı onu da kürtajla aldılar uyuşturmalarını istedim ama doktorum 5 dakikalık işlem için senin aç olmanı bekleycez sonra uyuşup işlem bittikten sonra uyanmanı felan bekleycez 4-5 saatimizi alır dedi öyle anestezi yapmadılar. Aklıma geldikçe halen içim acıyor ilk defa yaşadığım bişey olduğu için çok zor bi operasyon oldu benim için

Maalesef vermediler bebeği ilaçlarla düşürttüler ama eşi içeride kalmıştı onu da kürtajla aldılar uyuşturmalarını istedim ama doktorum 5 dakikalık işlem için senin aç olmanı bekleycez sonra uyuşup işlem bittikten sonra uyanmanı felan bekleycez 4-5 saatimizi alır dedi öyle anestezi yapmadılar. Aklıma geldikçe halen içim acıyor ilk defa yaşadığım bişey olduğu için çok zor bi operasyon oldu benim için
Zor olmuştur tabi olmaz mı ya zaten insanın cani yanıyo bide fiziksel olarak yanmasi zordur.. Ben 3 saatlik suni sanci ya zor dayandim cok kotu bi ağrı

Cok gecmis olsun canım bende 4 ay once kurtac oldum 9+5te kalbi durduğu için benimde 40gun sürdü kanamam lohusa oluyoruz bizde her ne kadar dogurmamis olsakta kendini sicak tut usutme

Cok gecmis olsun canım bende 4 ay once kurtac oldum 9+5te kalbi durduğu için benimde 40gun sürdü kanamam lohusa oluyoruz bizde her ne kadar dogurmamis olsakta kendini sicak tut usutme
Aynen öyle dikkat ettim üşütmemek için 40 gün doldu zaten bugün 41. Günümdü

Merhaba kızlar, 1.5 ay önce bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmuştum. 40 gün boyunca kanamam lekenme şeklinde sürekli oldu 1 hafta öncede adet oldum ve kanamayla beraber küçük küçük et parçası geldi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu acaba?
Canım yaşadığın şey normal.. O et parçası değildir bence kan pıhtılaşmış o şekilde gelmiş.. Bende de olmuştu aynısı.. Çirkin olacak ama böyle bozuk para kadar şekilli de birşeydi öyle bir parça gelmişti.. Çok geçmiş olsun kendine dikkat et.. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..🥰

ah canım ya aneztezi olmadan olurmu hiç kurtaj, benimda canlı devlette parca almaya çalıştılar kaçtm hastaneden ::) sen bence bir özele git baktır parca varmı diye varsa temizlet canım yoksa hamileliğe engel olur

Canım yaşadığın şey normal.. O et parçası değildir bence kan pıhtılaşmış o şekilde gelmiş.. Bende de olmuştu aynısı.. Çirkin olacak ama böyle bozuk para kadar şekilli de birşeydi öyle bir parça gelmişti.. Çok geçmiş olsun kendine dikkat et.. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..🥰
Amin canım saol. Çok af edersiniz ama peçeteyle baktım et parçasıydı pıhtı olsaydı belli olurdu

ah canım ya aneztezi olmadan olurmu hiç kurtaj, benimda canlı devlette parca almaya çalıştılar kaçtm hastaneden ::) sen bence bir özele git baktır parca varmı diye varsa temizlet canım yoksa hamileliğe engel olur
Devletteki doktora randevu düşüremiyorum zaten özeldeki doktoruma gidip bi muayene olcam

Amin canım saol. Çok af edersiniz ama peçeteyle baktım et parçasıydı pıhtı olsaydı belli olurdu
Canım bana da çok net et parçası gibi geldi ama annem dedi o pıhtı diye.. Ama tabi görmeden bilemem belki et parçasıdır.. Oladabilir ben iki kez bebeğimi kaybettim ikincisinde çok net plesenta parçası gelmişti gördüm :( ama bebeğim büyüktü ikincisinde.. Ufff Allah bir daha yaşatmasın inşallah kimseye 🥺

Canım bana da çok net et parçası gibi geldi ama annem dedi o pıhtı diye.. Ama tabi görmeden bilemem belki et parçasıdır.. Oladabilir ben iki kez bebeğimi kaybettim ikincisinde çok net plesenta parçası gelmişti gördüm :KK43: ama bebeğim büyüktü ikincisinde.. Ufff Allah bir daha yaşatmasın inşallah kimseye 🥺
Cnm ikinci bebeğinde anestezi almadan mi doğurdun 😑

Cnm ikinci bebeğinde anestezi almadan mi doğurdun 😑
Hayır... 18 haftalıktı benimki.. Ağızdan ve vajenden ilaç koydular doğum sancısı beklediler 😓 normal doğumla doğurdum.. Ardından da hemen kürtaj yaptılar sadece bir iğne vurdular yine vajene uyuşsun diye ama hiçte uyumadı bence.. Belki de uyuştu bilmiyorum hem canımın acısından hem içimin acısından farkında değildim hiçbirşeyin :(
Yanlış hatırlamıyorsam sen 14 haftalık keybettin bebeğini.. Anestezi ile mi doğurdun?? Normal doğurdun diye biliyorum ama yanılmış olabilirim??

Hayır... 18 haftalıktı benimki.. Ağızdan ve vajenden ilaç koydular doğum sancısı beklediler 😓 normal doğumla doğurdum.. Ardından da hemen kürtaj yaptılar sadece bir iğne vurdular yine vajene uyuşsun diye ama hiçte uyumadı bence.. Belki de uyuştu bilmiyorum hem canımın acısından hem içimin acısından farkında değildim hiçbirşeyin :KK43:
Yanlış hatırlamıyorsam sen 14 haftalık keybettin bebeğini.. Anestezi ile mi doğurdun?? Normal doğurdun diye biliyorum ama yanılmış olabilirim??
15 haftalıkti kızım cnm. Bana da vi vajinal bi agizdan ilac verdiler serum da verdiler gece 12 den sonra 5den sonra cok ağrım oldu 8 buçukta aldılar anestezi verip.. Hic duymadım ama o sanci cok kötüydü eşimin kolunu sandalyeyi falan sıktım hep😑 ne kadar zordur seninki..

15 haftalıkti kızım cnm. Bana da vi vajinal bi agizdan ilac verdiler serum da verdiler gece 12 den sonra 5den sonra cok ağrım oldu 8 buçukta aldılar anestezi verip.. Hic duymadım ama o sanci cok kötüydü eşimin kolunu sandalyeyi falan sıktım hep😑 ne kadar zordur seninki..
Çok çok zordu :( bana anestezi falan vermediler bebeğim büyüktü benim.. sizinki de çok zor biliyorım.. Belki fizyolojik olarak ben daha çok yıprandım zorlandım ama içimizdeki o acı psikolojik boyutu hep aynı işte...

Kızlar mrb Rabbim kimseye yaşatmasın.. başımız saolsun. bende 2 aylık bebeğimi kalbi durması sonucuyla kaybettim ayın 14 sabah kalan parçayı kürtajla aldılar da 1 hafta sürdü kanamam az kesildi sonrasında eşimle 3 gün önce ilişkiye girdik ve bi bel ağrısıyla kanama başladı afedersiniz kanlı akıntı kıvamlı bi şekilde gördüm ilk baş sonra normal kanamaya döndü devam editor 3 gündür kesilen kanamanın tkrar olması normalmidir devletteki dr. Normal özeldeki bi bakalım dedi ama gidesim yok hep strese giriyorum ağrımyok şuan kanama var çok olmasada belimden kaynaklıdır diye düşündüm ama gitmem lazımmı ?
Bide kürtajdan sonra tek taraflı kulak tıkanması yaşayan oldumu aranızda 😔

Çok çok zordu :KK43: bana anestezi falan vermediler bebeğim büyüktü benim.. sizinki de çok zor biliyorım.. Belki fizyolojik olarak ben daha çok yıprandım zorlandım ama içimizdeki o acı psikolojik boyutu hep aynı işte...
Büyüklük olarak cok fark yok aslında aramizda 3 hafta var devlette mi oldun sen ben ozelde oldum ondan farkedebilir cnm. O acı cok zor gerçekten hic gecmicek..

Back
X