• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra kanama?

Uzunkiprik

🍓
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
534
304
23
29
Merhaba kızlar, 1.5 ay önce bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmuştum. 40 gün boyunca kanamam lekenme şeklinde sürekli oldu 1 hafta öncede adet oldum ve kanamayla beraber küçük küçük et parçası geldi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu acaba?

40 gün sonra değil de, kürtajdan sonra hemen kanamam başladı tam hatırlamıyorum ama 10 günden fazla sürmüştü sanırım, geçmiş gün yalan olmasın. Son gün bir parça geldi ve kanamam kesildi. Ondan sonra normal şekilde regl oldum bir daha parça gelmedi.

Teşekkür ederim.
İşte tam hatırlamıyorum ama kürtajdan sonra 10 gün diyeyim, gördüm. Sonra kanama kesildi.
Benim kanamam bi türlü kesilmiyor anlayamadım gitti 🤷‍♀️ doktoruma da randevu düşüremiyorum. Siz tekrardan hamile kaldınız mı peki?

Benim kanamam bi türlü kesilmiyor anlayamadım gitti 🤷‍♀️ doktoruma da randevu düşüremiyorum. Siz tekrardan hamile kaldınız mı peki?

Yok kalamadım hiç, mart ayında kürtaj oldum. Pco var bende tedavi olmalıyım hem modumuz düştü hem pandemi var diye gitmedim doktora.
Ben duymuştum ama 40 gün / 30 gün falan kanaması olanları.

Kurtajdan sonraki kanaman mi cok sürdü ilk adetin mi

1 hafta öncede adet oldum ama o da tam anlamıyla bittiği söylenemez normalde 1 hafta sürüyordu adetim ama halen geçmedi 🙄🤷‍♀️
Değişiklik olabiliyomus kurtajdan sonra adet duzeninde ben arastirmistim baya

Ewt bende bayağı araştırma yaptım ama kürtajdan sonra genellikle kanama 1 hafta 10 gün felan sürüyormuş benimki bitmek bilmeyince kafama takıldı.
Hormonların dengesi bozuldu cnm normaldir bence ama yine de doktoruna sor istersen. Bana normal dedi doktorum

Merhaba kızlar, 1.5 ay önce bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmuştum. 40 gün boyunca kanamam lekenme şeklinde sürekli oldu 1 hafta öncede adet oldum ve kanamayla beraber küçük küçük et parçası geldi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu acaba?
Ben canım bende 33 gün önce kurtaj oldum kimyasal gebelikti daha dünden beri hiç leke gelmedi ama çok yoğun kanama ile sürdü ne zaman adet olurum bilmiyorum

2 kez kurtaj oldum her ikiside ayni oldu ameliyattan cikdim anestezinin etkisi gecdi kendime geldigim anda gozlerimi acar acmaz bi kanama geldi her ikisindede oldu boyle birden bosaldi ama oyle parcali deil normal kan sonrasinda bi kac gun fazla deil lekelenme oldu sonra normal adet oluyodum normal adet olmamdada herzaman parcalar gelir benm kurtajdan oncede ayniydi ama sadece 2 kurtajdan sonra adetim azalmaya basladi kurtaji uapan doktor baskaydi ona buldum ben sucu cokmu derinlere indide biseler yapdi diye ilk doktorumunkinde hic joyle bise olmamisdi adetim eskisi gibi cesme gibi olurdu ama 2 cisinde bazen olurduki 2 gun adet olurdum oda pet dolmicak sekilde sonrasi gunlerde sadece lekelenme olurdu ve bu lekelenme uzun surerdi 6 gunde dus alan birisiydim ama 6 gecerdi 10gunu bulurdu nerdeyse

2 kez kurtaj oldum her ikiside ayni oldu ameliyattan cikdim anestezinin etkisi gecdi kendime geldigim anda gozlerimi acar acmaz bi kanama geldi her ikisindede oldu boyle birden bosaldi ama oyle parcali deil normal kan sonrasinda bi kac gun fazla deil lekelenme oldu sonra normal adet oluyodum normal adet olmamdada herzaman parcalar gelir benm kurtajdan oncede ayniydi ama sadece 2 kurtajdan sonra adetim azalmaya basladi kurtaji uapan doktor baskaydi ona buldum ben sucu cokmu derinlere indide biseler yapdi diye ilk doktorumunkinde hic joyle bise olmamisdi adetim eskisi gibi cesme gibi olurdu ama 2 cisinde bazen olurduki 2 gun adet olurdum oda pet dolmicak sekilde sonrasi gunlerde sadece lekelenme olurdu ve bu lekelenme uzun surerdi 6 gunde dus alan birisiydim ama 6 gecerdi 10gunu bulurdu nerdeyse
Bana anestezi yapmadılar herşeyi canlı canlı yaşadım. Su gibi gelen şeyde tentürdiyot sanırım bende de oldu çünkü. Benimde daha önceki adetlerimde pıhtı şeklinde oluyodu ama kurtajdan sonra gelen bildiğin et parçasıydı. Doktoruma randevu düşüremediğimden kontrole gidemiyorum

benimde bir ay sürdü hafif kanamalar ama parça gelmesi tuhaf bence iyi temizlememiş olabilrler devam ederse dr git canım

Bana anestezi yapmadılar herşeyi canlı canlı yaşadım. Su gibi gelen şeyde tentürdiyot sanırım bende de oldu çünkü. Benimde daha önceki adetlerimde pıhtı şeklinde oluyodu ama kurtajdan sonra gelen bildiğin et parçasıydı. Doktoruma randevu düşüremediğimden kontrole gidemiyorum
devlettemi oldun kürtajı?

Back
X