Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman adet olacaz ya..normal bı aralığı yok muuuuuarkadaslar bireysel farklılıklar var kürtaj sonrası adet tarihinin gelmesiyle ilgili mesela ben kürtajdan 2 hafta sonraya kadar cok hafif lekelenme seklinde akıntı yaşadım 1 hafta kuru geçirdim sonraki haftada adet gördümve sadece 3-4 gün sürdü ilk 2 günü yoğundu totalde kürtajdan 26 gün sonra adet görmüş oldum yani ovülasyon kürtajdan 2 hafta sonra kuru gecirdiğim o hafta olmuştu. birde kürtaj sonrası 40 gün kanama diye birsey olmaz bu doğum sonrasında olur benim bildiğim hele kanama yoğunsa acil doktora gdilmeli ki ztn bir hafta sonra kontrolde ultrasonla bakılıp rahimde parca kalıp kalınmadığı sölenir diyelimki parca kaldı buda kanamanın sürekli olmasını sağlar yani rahim parcayı atamadığı için kanamayı sürdürür...
canım panik yapma streste etkiler, doktoruma sormustum o zaman onlara göre herkes farklı olduğu için ortalama 30 ile 45 gün arasında adet olunacağını söledi ama kimisi 50 günü bile buluomus ama seni cok ii anlıyorum adet olduğumda mutluluktan neredeyse ağlıcaktım umarım en kısa zamanda olursun cnm...ne zaman adet olacaz ya..normal bı aralığı yok muuuuu
çokHerkese merhaba.Ben 3 hafta önce kürtaj oldum. Kürtajdan sonra çok kanama olmadı.2 gün önce adet oldum.Ama o kadar çok kanamam varki.Evden dışarı bile çıkamıyorum o derece yani.Acaba kürtajdan sonra ilk adet olduğu için mi böyle olmuştur.Bu durumda olan var mı?Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
ben 31.günde olmuştum. Panik yapma doktorum 45 güne kadar normal kabul ediyoruz demiştiÇok acil birşey sormam gerek 28 gün önce kürtaj oldum hala daha adetim olmadı fakat iki gündür kahverengi akıntı geliyor kesiliyor normal mi adetim ne zaman olabilir
Benim de kürtaj sonrasi ilk adetim acaip fazla oldu 46 gün sonra oldu adetim, adet sonrası dr a gitmeyi öneriyorlar gittiniz mi
Göründüm bi sıkıntı yokmuş 2 ay korun sonra yine dene dedi hayirlisi bakalimDoktorum adetin 3. Günü gel demişti bana. 46 günde olduysan normaldir fazla olması bence. Eğer aklında soru işareti varsa görün doktoruna.
Göründüm bi sıkıntı yokmuş 2 ay korun sonra yine dene dedi hayirlisi bakalim
Dinlenmekten ziyade 2 ay yüksek folik asit ve B12 alman gerekiyor dokular doysun dedi kan değerleri önemli değil dedi , stereoit verecekmiş hamile kalır kalmaz adetten 3 gun once kan ver her ay dedi , bu kez tutar mı acabaÇok sevindim, hayırlısıyla olur inşallah. Doktorunu dinlemende fayda var, illa ki vücut dinlenmeli ki sağlıklı yumurta ve gebelik oluşsun. Allah isteyen herkese de versin inşallah.
Dinlenmekten ziyade 2 ay yüksek folik asit ve B12 alman gerekiyor dokular doysun dedi kan değerleri önemli değil dedi , stereoit verecekmiş hamile kalır kalmaz adetten 3 gun once kan ver her ay dedi , bu kez tutar mı acaba
4 kez düşük yaptım inanılmaz korkuyorum ve fazlasıyla istiyorum , öncekilerde stereoit kullanmamistim clexane aspirin folik asit B12 kullanmıştım , insallaj hayırlısıyla olurDoktorun güzel önerilerde bulunmuş, sağlıklı gebelik için folik asit ve vitaminler önemli, bol bol dua ile olur inşallah canım.