Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, ben de 9 haftalık gebeliğimin kalp atışının olmaması nedeni ile 10 nisanda kürtaj oldum.Şuanda arada bir adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ve kahverengi akıntım devam ediyor.
Dilerim en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırız..hepinize geçmiş olsun
canım geçmiş olsun bende 9 haftalık bebeğimin kalp atışları olmadığı için 17 nisanda kürtaj oldum 24 nisan adet tarihimdi geldi çok ağrım var yarın dr kontrolüm var dr sorucam burdaki soruları allahım hayırlısı ile hamiş kalmayı nasip etsin canım
kızlar selam bu konu kapandı mı kimse yazmamış uzun zamandır ben hatırlatayım:)
bende 21 ekimde kürtaj oldum ilk 15 gün ilişki yasaktı zaten ara kanamalarım oldu ama cok değil bi gün geliyor bir gün gelmiyordu.
15 gün sonra tamamen kesildi.
Sonra tam 25 Kasımda adet oldum .
ilk 2 gün cok yogundu sonra kesildi.
30 kasım ve 1 Aralık da yine az az geldi şimdi lekelenme şeklinde geliyor
sanıyorum ki bunlar normal cok ciddiye almıyorum..Doktora da gitmedim kasıklarımda zaman zaman kramplar oluyor belki yumurtluyorumdur ..
ve bebiş çalışmaları devam eder...
Hakkımızda hayırlısı olsun ..
geçmiş olsun. ben de 6 ekimde kürtaj olmuştum. 15 kasımda adet oldum. bakalım bizde çalışmalara devam ediyoruz. sol kasığım kaç gündür acı acı sızlıyor. hayırlısı bakalım.
bu aydan bişey beklemicez heralde öylesine gecicek sonucta bi kendimizi toparlamamız lazım dimi 2-3 ay izin vermemiz lazım kendimize ama yinede boş geçirmiyoz![]()
bu aydan bişey beklemicez heralde öylesine gecicek sonucta bi kendimizi toparlamamız lazım dimi 2-3 ay izin vermemiz lazım kendimize ama yinede boş geçirmiyoz![]()
Herkese merhaba.Ben 3 hafta önce kürtaj oldum. Kürtajdan sonra çok kanama olmadı.2 gün önce adet oldum.Ama o kadar çok kanamam varki.Evden dışarı bile çıkamıyorum o derece yani.Acaba kürtajdan sonra ilk adet olduğu için mi böyle olmuştur.Bu durumda olan var mı?Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.