kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Adetin 3.günü git endokrinoloji bölümüne prolaktin tsh fsh lh e2 ye baktır canim

1 sene geçmiş merak ettim acaba hamile kaldnzmi

Arkadaşlar kürtajdan sonra doktor size hangi ilaçları verdi isimlerini verebilirmisn iz birde ben 3. Günümde kontrole gitmiştim 10 gün sonra gidilmesi gerekirken rahim çok iyi sarkma vs olmamış toparlanmis dedi bu normalmi

Canim bende kurtaj oldum ve doktor bana ilac felan vermedi sadece tekrardan hamile kalmak istiyorsan multi vitamin kullan dedi kullandim ve yakin zamanda tekrardan hamile kaldim ama dusuk yaptim bebegim bir aylikti rahim tam toparlanmadigi icin dusuk olmus ondan tekrar multi vitamin kullandimm hamile kaldim alti ay sonra ama ben son hamileleigimde sogan kuru bide aslan pencesi kuru yaptim onun sayesinde bebegim dusmedi iyi simdi sanada sogannve aslan pencesi kurunu oneririm cok faydasini gorursun ibrahim saracoglu sitesinden arastir

Multivitamin ne işe yarıyor ben soğan kürü yapmistim evet gerçekten çok işe yarıyor

Kızın 7 aylık oldu bile :)
canim.gozun aydin. Bende kurtaj oldum 1.5 ay oldu. 7 ekimde kurtaj oldm 11 kasimda ilk adetimi oldum. Canim sen kendini toparlamak icin ne yaptin. Ben 2 defa kontrole gittim gayet iyi rahim.. Folik asit kullaniorjm simdi. Peki ne zaman hamilr kaldin sorum yasadin mi hic.

canim ben hic adet gormeden hemen hamile kaldim. bu sebepten oturu bi sorun yasamadim. doktor 6 ay bekle demisti. ben beklemedim. zaten rahim toparlanmadan gebelik olmuormus. bem fiziken iyiydim ama psikolojikman cokmustum. toparlanmak icin tekrar hamile kaldim, kalmak istedim :)

sizin adınıza çok sevindim :)
bende 26 ekimde düşük sebebiyle kürtaj oldum doktor ilk adetten sonra tekrar deneyebileceğimi belirtti ama bende doktorumu dinlemedim ve korunmadım...
benim merak ettiğim ne kadar süre sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? bhcg değeri ne zaman sıfırlanıyorki? suanda idrar testi yapsak acaba eski hamilelikle ilgili yanıltıcı bi durum olurmu? sırf heycan yapmamak için korkumdan yapmıyorum. internette 5-6 hafta arası bhcg sıfırlanıyor yazıyor ama benim değerim 1600lerde kalmıştı çok az yükselmiş ve kesem büzülmüştü... şimdiden çok teşekkür ederim

Arkadaşlar bi sorum olacak ben haziranda 6 haftalik boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum 3 ay korunmamı söyledi doktor ekimde korunma bitti ve ben bu zaman zarfında her ilişki sonrası idrarda koku bazende yanma oluyor doktora gittim ilaç fitil vs kullandım geçiyor ama tekrar başlıyor birde çocuk istiyorum aceba bu gebelik için engel olur mu suan gebelik için folik asit kullanıyorum ve hala bebiş olmadı

Arkadaşlar size bi sorum var benim regllerim düzenli yani gününde oluyorum fakat kürtajdan 2 ay sonra yani 3.adetimde regllerim azaldı normal bir kıza göre fosur fosur adet olmam tabi ama boylemi oluyo kürtajdan sonra

onu hic hatirlamiyorum. cunku ben idrar testi yapmamistkm ikinci de. kan tsti istemistim saglik ocagindan. 1 bucuk ay sonra ogrendim. demek ki sifirlanmisti ☺

Bende 3 ay önce kürtaj oldum doktor 3 ay sağlık ocağı 6 ay korun dedi hiç korunmadim 3 aydır hamilede kalamadim.. Boşa zaman kaybı bence olacağı varsa her türlü olur rahim toplanması yada başka birşey bahane iyiysen zaten gebelik oluyor Allah ın izniyle

Ben de 35 gün önce kürtaj oldum 30. Gün yumurtladım şuan regl bekliyorum Dr 2 ay korunma verdi 2. Regl da hsg çekilecek Rabbim isteyenleri çok bekletmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…