- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.961
Adetin 3.günü git endokrinoloji bölümüne prolaktin tsh fsh lh e2 ye baktır canimCanım sadece prolaktin mi etkileyebilio bunu ben bu ay histereskopi olucam olmazsa öncesinde bide kan tahlili yaptırayım diye düşünüom o da elimde olsun. hangi değerlere baktırmamm lazım bide adetliyken mi kan vericem acaba biliyormusun?
1 sene geçmiş merak ettim acaba hamile kaldnzmi12 haziran gunu sevincle çıktık evden. 9 bucuk haftalik bebegimin kontrolune gidecektik. Kalp atislarini duyariz , belki ultrason resmini aliriz diye dusunmustuk esimle. 7 haziran gunu bir pecete dolusu kanamam olmustu kirmizi renkte. O gun acile gittik. Doktor bize yerlesme kanamasi olabilecegini endiselenmememiz gerektigini soyledi. 5 gun boyunca hafif hafif kahverengi kanamam oldu. Yine de korkmuyordum, basima geleceklerden haberim yoktu. 12 haziran gunu bebegimin kalp atislarini alamadiklarini ve onu kaybettigimi ogrendim. Hemen kurtaja aldilar beni. Uyandigimda icimde kocaman bir bosluk vardi. Yaşadığım acinin tarifi yoktu. Aradan 15 gun gecti. Kurtajdan sonra saglik acisindan bir sorun yasamadim. Su an daha iyiyim ama acim hala icimde. Doktor korunmamiz gerektigini soyledi. Ama korunmadim. Biliyorum bu yaptigim belki dogru degil ama 3 ay gibi bir zaman beklemek beni daha cok yipratacak. Bir yandan ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum. Bir yandan da rabbim nasip etsin o duyguyu tekrar yasayim ve bu sefer yavrumu saglicakla bir an once kucagima alayim istiyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Ama benim durumumda olanlarla paylasimda bulunmak ve tecrubeleri olanlarla bu konuda konusmak istiyorum. Merak ettigim bir konuda kan pihtilasmasi problemi. Bu konularda bilgisi olanlar lutfen yardimci olsunlar bana. Hakkinizi helal edin, simdiden teşekkürler.
Canim bende kurtaj oldum ve doktor bana ilac felan vermedi sadece tekrardan hamile kalmak istiyorsan multi vitamin kullan dedi kullandim ve yakin zamanda tekrardan hamile kaldim ama dusuk yaptim bebegim bir aylikti rahim tam toparlanmadigi icin dusuk olmus ondan tekrar multi vitamin kullandimm hamile kaldim alti ay sonra ama ben son hamileleigimde sogan kuru bide aslan pencesi kuru yaptim onun sayesinde bebegim dusmedi iyi simdi sanada sogannve aslan pencesi kurunu oneririm cok faydasini gorursun ibrahim saracoglu sitesinden arastirArkadaşlar kürtajdan sonra doktor size hangi ilaçları verdi isimlerini verebilirmisn iz birde ben 3. Günümde kontrole gitmiştim 10 gün sonra gidilmesi gerekirken rahim çok iyi sarkma vs olmamış toparlanmis dedi bu normalmi
Multivitamin ne işe yarıyor ben soğan kürü yapmistim evet gerçekten çok işe yarıyorCanim bende kurtaj oldum ve doktor bana ilac felan vermedi sadece tekrardan hamile kalmak istiyorsan multi vitamin kullan dedi kullandim ve yakin zamanda tekrardan hamile kaldim ama dusuk yaptim bebegim bir aylikti rahim tam toparlanmadigi icin dusuk olmus ondan tekrar multi vitamin kullandimm hamile kaldim alti ay sonra ama ben son hamileleigimde sogan kuru bide aslan pencesi kuru yaptim onun sayesinde bebegim dusmedi iyi simdi sanada sogannve aslan pencesi kurunu oneririm cok faydasini gorursun ibrahim saracoglu sitesinden arastir
canim.gozun aydin. Bende kurtaj oldum 1.5 ay oldu. 7 ekimde kurtaj oldm 11 kasimda ilk adetimi oldum. Canim sen kendini toparlamak icin ne yaptin. Ben 2 defa kontrole gittim gayet iyi rahim.. Folik asit kullaniorjm simdi. Peki ne zaman hamilr kaldin sorum yasadin mi hic.Kızın 7 aylık oldu bile :)
canim ben hic adet gormeden hemen hamile kaldim. bu sebepten oturu bi sorun yasamadim. doktor 6 ay bekle demisti. ben beklemedim. zaten rahim toparlanmadan gebelik olmuormus. bem fiziken iyiydim ama psikolojikman cokmustum. toparlanmak icin tekrar hamile kaldim, kalmak istedim :)canim.gozun aydin. Bende kurtaj oldum 1.5 ay oldu. 7 ekimde kurtaj oldm 11 kasimda ilk adetimi oldum. Canim sen kendini toparlamak icin ne yaptin. Ben 2 defa kontrole gittim gayet iyi rahim.. Folik asit kullaniorjm simdi. Peki ne zaman hamilr kaldin sorum yasadin mi hic.
sizin adınıza çok sevindim :)canim ben hic adet gormeden hemen hamile kaldim. bu sebepten oturu bi sorun yasamadim. doktor 6 ay bekle demisti. ben beklemedim. zaten rahim toparlanmadan gebelik olmuormus. bem fiziken iyiydim ama psikolojikman cokmustum. toparlanmak icin tekrar hamile kaldim, kalmak istedim :)
onu hic hatirlamiyorum. cunku ben idrar testi yapmamistkm ikinci de. kan tsti istemistim saglik ocagindan. 1 bucuk ay sonra ogrendim. demek ki sifirlanmisti ☺sizin adınıza çok sevindim :)
bende 26 ekimde düşük sebebiyle kürtaj oldum doktor ilk adetten sonra tekrar deneyebileceğimi belirtti ama bende doktorumu dinlemedim ve korunmadım...
benim merak ettiğim ne kadar süre sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? bhcg değeri ne zaman sıfırlanıyorki? suanda idrar testi yapsak acaba eski hamilelikle ilgili yanıltıcı bi durum olurmu? sırf heycan yapmamak için korkumdan yapmıyorum. internette 5-6 hafta arası bhcg sıfırlanıyor yazıyor ama benim değerim 1600lerde kalmıştı çok az yükselmiş ve kesem büzülmüştü... şimdiden çok teşekkür ederim
Kizlar kürtajdan sonra Adetleriniz nasıl oldu acaba yardım edin lütfennn
Ben kurtaj olali 3 bucuk ay oldu adet duzenim degsti onceden 28 gunde oluyordm su an 35 gunde oluyorum hamile kalamiyorm nedemi ne olabilirKizlar kürtajdan sonra Adetleriniz nasıl oldu acaba yardım edin lütfennn
Miktari nasil pekiBen kurtaj olali 3 bucuk ay oldu adet duzenim degsti onceden 28 gunde oluyordm su an 35 gunde oluyorum hamile kalamiyorm nedemi ne olabilir
Gun sayisi 6ydi suan 8 gune cikti miktar normalMiktari nasil peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?