kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

mrb kızlar
tcetveli prolaktin için ilaç kullanıyor musun ?
benmde yükseliyo parlodel verdi drum
aslan pencesi işe yarıyor diye duymustum bide ama eşim izin vermedi aldım ama kullanamadan cöpe gitti

mrb kızlar
aslan pencesi işe yarıyor diye duymustum bide ama eşim izin vermedi aldım ama kullanamadan cöpe gitti
Bence kullanin vak faydasini cokkk goreceksiniz butun hormonlariniz duzene giriyo ve hamile kalmaniza cok yardimci oluyor ben onlarca kur yaptim ilaclar kullandim ama faydasini gormedim aslan pencesi kuru yaptim hamile kaldim eltiminde cikolata kisti vardi o da icti hemen hamile kaldi ustelik kac yildir cikolata kistinde tedavi goruyodu gecmedi suan kisti bile kayboldu

canm faydasının oldugunu biliyorum ama işte benimki takık böyle seylere
ilaç kullanırken kullansam olur mu acaba tekrar alıp gizli gizli
prolaktin tamamen düzene girince adet düzensizliği de geçer mi ki?
ayın 2 sinde olmam gerekiyordu ama hala tık yok

Canim ibrahim sarac oglunun sitesinde baktim bu kuru yaparken doktorunuzun verdigi ilaclari kullanin aksatmayin diyor sizde bu kuru yaparjen ilaclarinizi kullanin adetiniz duzene girecektir eminim venimki duzene girdi sizinkide girer Allahin izniyle

mrb kızlar
hayırr ben hiç bir ilaç kullanmıyorum daha doğrusu birdaha gitmedim korkuyorum valla birşey olcak da bebeğim olmayacak diye

Kızlar henüz dra göstermedim değerlerim nasıl regl 3. Günü yaptirdim
Estradiol:43.97
FSH:8.28
LH:5.20
Prolaktin:9.15
TSH:0.90 lütfen anlayan varsa fikir verebilirmi(

Adet düzenin de hiç değişme yok hatta tam tersine düzene girdi. Ben nisanda kürtaj oldum mayısta tekrar hamile kaldım. Oysa korunuyodum. Kasıklarımda ağrı oldu adet söktürücü almak için doktora gittiğimde hamile olduğumu fakat kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim,ıkı gün sonra doktor kontrolüm vardı adet oldum ve düşük oldu.Doktorum 3 ay bekle yoksa yine düşük olur demişti zaten.Allahın taktiri işte..Şimdi bir yandan korkuyorum bir yandan da çok istiyorum..Biraz okudum ama senin nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…