- 18 Haziran 2015
- 344
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.921
Suanlik cok sukur yok ama bende panik atak ve asiri stres var onlar etkiliyor hamileligi suan hep sakin kalmak icin hipnoz terapilerine gidiyorumInşallah faydası olur ya senin herhangi bir sorunun varmı benim prolaktinim yüksek mesela
Çok sevindim canım hayırlısı dediklerini yapıcam amaSuanlik cok sukur yok ama bende panik atak ve asiri stres var onlar etkiliyor hamileligi suan hep sakin kalmak icin hipnoz terapilerine gidiyorum
Dere otu tursu yeme onlar prolaktin hormanunu dahada etkiliyor rabbim kucagini doldurur insallahÇok sevindim canım hayırlısı dediklerini yapıcam ama
Bence kullanin vak faydasini cokkk goreceksiniz butun hormonlariniz duzene giriyo ve hamile kalmaniza cok yardimci oluyor ben onlarca kur yaptim ilaclar kullandim ama faydasini gormedim aslan pencesi kuru yaptim hamile kaldim eltiminde cikolata kisti vardi o da icti hemen hamile kaldi ustelik kac yildir cikolata kistinde tedavi goruyodu gecmedi suan kisti bile kayboldumrb kızlar
tcetveli prolaktin için ilaç kullanıyor musun ?
benmde yükseliyo parlodel verdi drum
aslan pencesi işe yarıyor diye duymustum bide ama eşim izin vermedi aldım ama kullanamadan cöpe gitti
Bence kullanin vak faydasini cokkk goreceksiniz butun hormonlariniz duzene giriyo ve hamile kalmaniza cok yardimci oluyor ben onlarca kur yaptim ilaclar kullandim ama faydasini gormedim aslan pencesi kuru yaptim hamile kaldim eltiminde cikolata kisti vardi o da icti hemen hamile kaldi ustelik kac yildir cikolata kistinde tedavi goruyodu gecmedi suan kisti bile kayboldu
Canim ibrahim sarac oglunun sitesinde baktim bu kuru yaparken doktorunuzun verdigi ilaclari kullanin aksatmayin diyor sizde bu kuru yaparjen ilaclarinizi kullanin adetiniz duzene girecektir eminim venimki duzene girdi sizinkide girer Allahin izniylecanm faydasının oldugunu biliyorum ama işte benimki takık böyle seylere
ilaç kullanırken kullansam olur mu acaba tekrar alıp gizli gizli
prolaktin tamamen düzene girince adet düzensizliği de geçer mi ki?
ayın 2 sinde olmam gerekiyordu ama hala tık yok
İnşallah canmCanim ibrahim sarac oglunun sitesinde baktim bu kuru yaparken doktorunuzun verdigi ilaclari kullanin aksatmayin diyor sizde bu kuru yaparjen ilaclarinizi kullanin adetiniz duzene girecektir eminim venimki duzene girdi sizinkide girer Allahin izniyle
hayırr ben hiç bir ilaç kullanmıyorum daha doğrusu birdaha gitmedim korkuyorum valla birşey olcak da bebeğim olmayacak diyemrb kızlar
tcetveli prolaktin için ilaç kullanıyor musun ?
benmde yükseliyo parlodel verdi drum
aslan pencesi işe yarıyor diye duymustum bide ama eşim izin vermedi aldım ama kullanamadan cöpe gitti
Bebeğim burası bunun için uygun yer değil daha ilgili bölümler var sorunu orda sorabilirsin ama normal sonuçlarınKızlar henüz dra göstermedim değerlerim nasıl regl 3. Günü yaptirdim
Estradiol:43.97
FSH:8.28
LH:5.20
Prolaktin:9.15
TSH:0.90 lütfen anlayan varsa fikir verebilirmi(
Teşekkür ederim belki anlayan vardır dedimBebeğim burası bunun için uygun yer değil daha ilgili bölümler var sorunu orda sorabilirsin ama normal sonuçların
Sorunun neydi canimMerhaba arkadaşlar 1 nisanda kurtaj oldum( allah yardımcımız olsun
Allah sabır versin canimm bir sorunun oldunu kürtajdan sonraBebegimin kalbi durdu 9+3 te
Adet duzeninde vs değişiklik oldumu inşallah allah böyle acı yaşatmaz birdaha hormonlarina baktirmani tavsiye ederimSaol canım bu arada..zor günler geçiriyorum, geçecek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?