kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

inşallah bebiş vardırda kendini gizliyodur :)

Bnmde iki dusugum var maalesef ikisindede hamile oldugumu rüyamda görürdüm ve ikincide hep rüyamda düştüğünü gördüm ve ilk bebegimle aynı hafta aynı günde dustu hocaya gittim kismetini bağlamışlar dedi inanın bnde çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan korunmuyoruz dusugum üstünde 20gun geçti bakalim ne olacak

Canım Muska falan yazdırdın mi bence yazdır çevremde çok kişi var bunları yaşayan ayrıca korunsaydin kendini biraz toparlasaydin keşke gerçi senin kararın ama ben Muska yi yazdırdım 2 gün sonra falan gelecek inşallah faydasını görürüm

Canim sen dusukmu yaptin ekimde hamile kalmistin sen dimi canim uzulme dikkat et kendine canini sikma sakin

Ay
Ay ınş görürsün cnm ya iki doktorda gerek yok dedi kendiliğinden ve 4. Haftada düştüğü için onun için korunmadim ama bu ay umudum yok belirtin yok ınş adet olurum hemen çünkü rahim filmi çektirmek istiyorum rabbim hepimize nasip etsin hayırlı zmnda

Canim sen dusukmu yaptin ekimde hamile kalmistin sen dimi canim uzulme dikkat et kendine canini sikma sakin
Evet cnm maalesef oda düştü bende pihtilasma çıkmıştı iğne aspirin kullanamama rağmen düştü şimdi bir rahim filmi cektirecegim hayırlısı olsun sen ne yaptın

Anladım canım inşallah kötü bişey yoktur rabbim en yakın zaman da bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Evet cnm maalesef oda düştü bende pihtilasma çıkmıştı iğne aspirin kullanamama rağmen düştü şimdi bir rahim filmi cektirecegim hayırlısı olsun sen ne yaptın
Bende gecen ay kimyasal gecirdim simdi sogan kuru felan yapiyorum tekrardan ugrasiyorum bebisim icin ... Canim rahim filmi neden cektiricenki bu pihtilasmanin tedavisi yokmu yafff

Bende gecen ay kimyasal gecirdim simdi sogan kuru felan yapiyorum tekrardan ugrasiyorum bebisim icin ... Canim rahim filmi neden cektiricenki bu pihtilasmanin tedavisi yokmu yafff
cnm bn tedavi oldugum halde olmadi yine gecenlerde kk bir kiz 5 cpcuk dusurmus en sonunda rahimde perde cikmis ondanmis cektirecegim belki bndede vardir diye cok gecmis olsun sanada ins en yakin zmnda saglikli bir gebelik gecirirsin

cnm bn tedavi oldugum halde olmadi yine gecenlerde kk bir kiz 5 cpcuk dusurmus en sonunda rahimde perde cikmis ondanmis cektirecegim belki bndede vardir diye cok gecmis olsun sanada ins en yakin zmnda saglikli bir gebelik gecirirsin
Insallah sen uzulme olurmu kuzum sikma kendini saglikli bebislerin olucak sorunsuz dunyaya getireceksin insallahh

Insallah sen uzulme olurmu kuzum sikma kendini saglikli bebislerin olucak sorunsuz dunyaya getireceksin insallahh
Amin cnm ınş sonuçta bebegimiz olabiliyor inanıyorum bnde en sonunda saglikli olacak tabiki zamanı geldiğinde sende üzülme vardır rabbimin bir bildiği allah dermansiz dert vermesin

Merhaba arkadaşım rabbim bebeğini sağ salim sana kavuşturun bende 4 kasımda kürtaj ol dum ve hiç korunmadık sana sormak istediğim sende hiç korunmamışsın ve gebelik takvimine göre 5. Ayın bitmiş hemen mi hamile kaldın hiç adet olmadın mı kürtaj dan sonra

merhabalar bende kürtajdan hemen sonra hamile kaldım regli olmadan 5 haftalık henüz çok yeni ama dr herhangi bir sorundan bahsetmedi iyi gittiğini söyledi korunmuyorsan kesin hemen kalırsın çok kolaylaşıyor ben korunduğum halde kaldım tabi sağlıklı devam edip etmemesi Allaha kalmış

Arkadaşlar merhaba ben 27 Kasım da kürtaj olmuştum ama kahverengi akıntı ları oluyordu çok az şekilde dünden beri ise biraz fazlalaşti şimdi ise kırmızı şekilde geliyor sizce normal mi endiseliyim adet mi oldum acaba

İnşallah sağlıkla devam eder canım kucağına alırsın. Hiç ç belirti yaşadın mı peki. Ben 4 kasımda kürtaj oldum normalde 30 gün sonra adet olursun dedi doktor 3 gün geçti az önce beyaz koyu bi akıntım oldu test yapmaya korkuyorum negatiftir diye.

Bi de canım sen ne zaman kürtaj oldun sanki yakın zamanlarda olmuşuz
Gibi

Bi de canım sen ne zaman kürtaj oldun sanki yakın zamanlarda olmuşuz

Gibi
22 ekimde oldum canım ben ilk günler bişey yoktu sonra regli belirtileri gibi başladı bende kürtajdan sonraki 40 gün içinde diye biliyorum adet olmak gereken süreyi 36. Gün yaptım ben dr a giderim adet söktürücü verir diye ama pozitif çıktı sonuç:) kürtaj tarihinden bi hafta sonrayı aldı dr sat tarihi olarak.sende bikaç gün bekle erken tanı falan yap evde istersen ben öyle yapmıştım. Ama silik çıktı eski pozitiflik mi yeni mi anlamak için brklemek gerekiyor bekledik çok şükür yeniymiş

Kahve akıntı bendede olmuştu arada ama kırmızı olmadı hiç bi drunla görüş istersen belki normaldir için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…