kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Benimde hiç umudum kalmadı bu ay adetime 2 gün var bugün test yaptım kocaman bir negatif adet olcam sanırım bir dahaki aylara kısmet inş. ..Ins sizlerden biri hamile kalirda umut olur bize.

bende adetim bitsin hemen okumaya basliycam canim kac adet ve nasil okuyoruz biraz bilgilendirirmisin?
canım adetin bittikten sonra okumaya başla.hergün 1 kez okuyorsun.58. ayette tilavet secdesi var.onu yapman gerek.zaten int.bakınca secdeyi açıklamalı anlatıyor.41 gün okurken arada tekrar hasta olabilirsin.o zaman senin yerine birisi okusun.arada gün kaybı olmasın..

kızlar dün demiştim Meryem süresi diye.ve ben yürekten inanıyorum.ilk bebeğimde süre bitti hamile olduğumu öğrendim.geçen günlerde tekrar okuyup bitirmiştim.veeee dün kan testi yaptım az gecikmem vardı ama dayanamadım.3 haftalık hamileyimmmmmm :))))...Allahım inş.bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.ve hepinize dua ettim akşam.kimin muratı varsa Rabbim inş.hayırlısı ile tez vakitte nasip eder.dr.gitmeye korkuyorum.bir süre de gitmeyi düşünmüyorum.kalp atışlarının başladığı zamana denk getirmeye çalışıcam.

kendine bu kadar yüklenme.stres seni daha kötü etkiler.vardır herşeyde bir hayır öyle düşün.sonuçta bir karar vermen gerekiyordu.emin olki doğru karar vermişsindir.bende herzaman kendime şunu söylerdim;onun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa Allahtan başka kimse bir şey yapamazdı.Rabbim sağlık versin yeterki tekrar olur inş.canım

hadi hayırlısı canım çok sevindim stres yapma sakin olmaya çalış Rabbim bu kez kucağına almayı nasib etsin ...

canimmm ne guzel ya benimde bugum adetim bitti sayilir insallah hemen basliycam bende hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin bebegim bisey olmaz Allaha emanet bu defa bebisini alirsin kucagina insallah canimmm:)

canimmm ne guzel ya benimde bugum adetim bitti sayilir insallah hemen basliycam bende hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin bebegim bisey olmaz Allaha emanet bu defa bebisini alirsin kucagina insallah canimmm:)
amin canım inş.bakalım, dr.gitmicektim sadece aradım beta değerini söyledim.daha önce kürtaj olduğum için bugun çağırdı beni.inşallah bir sorun olmaz.Rabbim en kısa zamanda sana da dileğen herkesede nasip etsin.

bende onu diycektim canim ilk bebegini nedem kaybettin? inan bende senin gibi dusunuyorum ogrenir ogrenir doktora gitmiyim diyorum ama ilki kurtaj oldugu icin belki onceden onlem alinmasi gereken bisey olursa die dusunuyorum xaten folik azit kullaniyorum doktorda onu vericek ama bencede gorunmekte fayda var iyi yapmissin canim bakalim ne diycek doktor? ne kadsr oldu kurtaj olali?

haziranda kürtaj olmuştum.kalp atışları başlamadı.sonrada çürümüş zaten (evet dr.hemen gitmeyi istemedim ama doktorum sağolsun çok cana yakın ve iyi birisi.dün aradım tamam folik asit kullanmaya devam et demişti.fakat 15 dk sonra kendi aradı.o an yoğun olduğundan söyleyememiş.daha önce kürtaj olduğum için belki tedbir almamız gerekebilir.b12 çok önemli ona bakmamız lazım ,yarın seni görim dedi.en azından tahlillerini yapmamız şart dedi.canım aslında gitmemiz lazım öğrenir öğrenmez.çünkü dediği gibi değerlerde bir eksiklik olur yada farklı durum olur en azından önlem alınır.sonradan pişman olmakta var çünkü.inşallah seninde tez vakitte olumlu sonucunu alırız.hemen git dr.dün dr dediklerini duyunca yanlış düşündüğümü fark ettim.senin olayın nasıl canım?yani eski yazılarını tam hatırlayamadım.düşük yapmışmıydın.?

melike zeynep tebrik ederim arkadaşım ne güzel 3 ay içinde hamile kalmışsın bende haziranda kürtaj oldum sonrasında bir çok problemler çıktı daha da hamile kalamıyorum bizim içinde dua et lüften inşallah bizde hamile kalırız ve inşallah bu sefer bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. meryem suresini ne şekilde okudun canım? her gün mü ve kaç gün boyunca devam ettin? bende duaların gücüne çok inanıyorum ilk bebeğime hamile kalmadan önce 40 gün boyunca yusuf suresini okumayı niyet ettim ama 40 gün dolmadan hamile olduğumu öğrendim inşallah bu seferde meryem suresini okurken hamile kalırım ne şekilde okuyacağım senden cevap bekliyorum canım :)

canim bende ayni senin gibi oldum.bebgimin kalp atisarini alamadik kurtaj oldum temmuzda bu ay hayirlisiyla basliycaz denemelere bakalim Allahim insallah banada nasip eder hayirli bi evlat

Canim duyarsınız ins ama ben acele etme derim senle ayni seyi yaşamış iz ben cok pismanim o kadar çok doktor dolastigima ve beklemedigime 9.haftada hatta 10.haftada kalp atisi duyanlar var.ins sağlıcakla alırsın kucagina bu sefer allah ins hem sağlıklı hemde hayirli evlat nasip etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…