- 25 Ağustos 2014
- 123
- 55
- 98
- 42
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.681
Yani bende anlamiyorum bu dr lari ne var sanki yapsalaraslında özeldeki doktorlar yum takibi için daha istekli olmalı çünkü takip için 2 günde bir muayane ücreti ödeyeceğim ama yok anacım her gittiğim doktor geri döndürüyor.
canım adetin bittikten sonra okumaya başla.hergün 1 kez okuyorsun.58. ayette tilavet secdesi var.onu yapman gerek.zaten int.bakınca secdeyi açıklamalı anlatıyor.41 gün okurken arada tekrar hasta olabilirsin.o zaman senin yerine birisi okusun.arada gün kaybı olmasın..bende adetim bitsin hemen okumaya basliycam canim kac adet ve nasil okuyoruz biraz bilgilendirirmisin?
kendine bu kadar yüklenme.stres seni daha kötü etkiler.vardır herşeyde bir hayır öyle düşün.sonuçta bir karar vermen gerekiyordu.emin olki doğru karar vermişsindir.bende herzaman kendime şunu söylerdim;onun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa Allahtan başka kimse bir şey yapamazdı.Rabbim sağlık versin yeterki tekrar olur inş.canımMeryem süresini bende duydum benim bebeğim de 8 haftalik ti hiç kalp atışı duyulmadi kalp atışı olmamasına rağmen bütün gittiğim doktorlar bebek çok büyük dediler kalp atışı oluşmaz dediler bende eşim şehir dışında olduğu için o dönemde evde dusururum korkusuyla kürtaj kabul ettim ben.cok pişmanım keşke bekleseydim kendimi suclamaktan alamıyorum.belkide atacakti küçükkalbi bu aralar iyice kkötüyüm .bebegimin katili mi oldum düşüncesi delirtecek beni allahım a siginiyorum ama iyice psikolojim bozuldu zaman geçtikçe
kızlar dün demiştim Meryem süresi diye.ve ben yürekten inanıyorum.ilk bebeğimde süre bitti hamile olduğumu öğrendim.geçen günlerde tekrar okuyup bitirmiştim.veeee dün kan testi yaptım az gecikmem vardı ama dayanamadım.3 haftalık hamileyimmmmmm :))))...Allahım inş.bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.ve hepinize dua ettim akşam.kimin muratı varsa Rabbim inş.hayırlısı ile tez vakitte nasip eder.dr.gitmeye korkuyorum.bir süre de gitmeyi düşünmüyorum.kalp atışlarının başladığı zamana denk getirmeye çalışıcam.
amin canım amin inş.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.hadi hayırlısı canım çok sevindim stres yapma sakin olmaya çalış Rabbim bu kez kucağına almayı nasib etsin ...
amin inşallah.şu kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmeyecek.Hayırlı olsun melike zeynep çok sevindim senin adına allah isteyen herkese nasip etsin ins.
canimmm ne guzel ya benimde bugum adetim bitti sayilir insallah hemen basliycam bende hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin bebegim bisey olmaz Allaha emanet bu defa bebisini alirsin kucagina insallah canimmm:)kızlar dün demiştim Meryem süresi diye.ve ben yürekten inanıyorum.ilk bebeğimde süre bitti hamile olduğumu öğrendim.geçen günlerde tekrar okuyup bitirmiştim.veeee dün kan testi yaptım az gecikmem vardı ama dayanamadım.3 haftalık hamileyimmmmmm :))))...Allahım inş.bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.ve hepinize dua ettim akşam.kimin muratı varsa Rabbim inş.hayırlısı ile tez vakitte nasip eder.dr.gitmeye korkuyorum.bir süre de gitmeyi düşünmüyorum.kalp atışlarının başladığı zamana denk getirmeye çalışıcam.
amin canım inş.bakalım, dr.gitmicektim sadece aradım beta değerini söyledim.daha önce kürtaj olduğum için bugun çağırdı beni.inşallah bir sorun olmaz.Rabbim en kısa zamanda sana da dileğen herkesede nasip etsin.canimmm ne guzel ya benimde bugum adetim bitti sayilir insallah hemen basliycam bende hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin bebegim bisey olmaz Allaha emanet bu defa bebisini alirsin kucagina insallah canimmm:)
canim ovulasyon testini denesen onunlada yumurtlama gununu saptayabilirsin?Yani bende anlamiyorum bu dr lari ne var sanki yapsalar
bende onu diycektim canim ilk bebegini nedem kaybettin? inan bende senin gibi dusunuyorum ogrenir ogrenir doktora gitmiyim diyorum ama ilki kurtaj oldugu icin belki onceden onlem alinmasi gereken bisey olursa die dusunuyorum xaten folik azit kullaniyorum doktorda onu vericek ama bencede gorunmekte fayda var iyi yapmissin canim bakalim ne diycek doktor? ne kadsr oldu kurtaj olali?amin canım inş.bakalım, dr.gitmicektim sadece aradım beta değerini söyledim.daha önce kürtaj olduğum için bugun çağırdı beni.inşallah bir sorun olmaz.Rabbim en kısa zamanda sana da dileğen herkesede nasip etsin.
haziranda kürtaj olmuştum.kalp atışları başlamadı.sonrada çürümüş zatenbende onu diycektim canim ilk bebegini nedem kaybettin? inan bende senin gibi dusunuyorum ogrenir ogrenir doktora gitmiyim diyorum ama ilki kurtaj oldugu icin belki onceden onlem alinmasi gereken bisey olursa die dusunuyorum xaten folik azit kullaniyorum doktorda onu vericek ama bencede gorunmekte fayda var iyi yapmissin canim bakalim ne diycek doktor? ne kadsr oldu kurtaj olali?
bu ay siparis verip alicam daha oncede kullanmistim bakalim insallh en kisa zamanda gelir bebegimcanim ovulasyon testini denesen onunlada yumurtlama gununu saptayabilirsin?
kızlar dün demiştim Meryem süresi diye.ve ben yürekten inanıyorum.ilk bebeğimde süre bitti hamile olduğumu öğrendim.geçen günlerde tekrar okuyup bitirmiştim.veeee dün kan testi yaptım az gecikmem vardı ama dayanamadım.3 haftalık hamileyimmmmmm :))))...Allahım inş.bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.ve hepinize dua ettim akşam.kimin muratı varsa Rabbim inş.hayırlısı ile tez vakitte nasip eder.dr.gitmeye korkuyorum.bir süre de gitmeyi düşünmüyorum.kalp atışlarının başladığı zamana denk getirmeye çalışıcam.
insallah canim bakalim hep birlikte zor sureci atlaticaz hayirlisiyla:)bu ay siparis verip alicam daha oncede kullanmistim bakalim insallh en kisa zamanda gelir bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?