kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

çok geçmiş olsun canım hakkımızda hayırlısı ne ise her zamn o olsun canım ve inşallah en kısa surede bebeklerimiz olur hepimizin inşallah benimde kalp atışı durduğu için 9 haftalıkken kürtaj ile alındı doktorun ne kadar sure verdi sana cnım

6 ay dedi ama ben burda yazılan bir şeye çok inanıyorum rahim hazır değilse çocuk tutmuyor zaten o yüzden korunmadim zaten adette oldum

kızlar benim dün lekelenmem artı kana döndü sabahta pedime parça düştü..ve yine hüsranlarayım..artık gebe kalmaya korkuyorum bu kaçıncı oluyo 4 oluyo bir dış gebeliğim var ayrıca onunla 5...

kızlar benim dün lekelenmem artı kana döndü sabahta pedime parça düştü..ve yine hüsranlarayım..artık gebe kalmaya korkuyorum bu kaçıncı oluyo 4 oluyo bir dış gebeliğim var ayrıca onunla 5...
canım geçmiş olsun içini ferah tut olumsuz düşünme hemen bende çok olumsuz düşündüm korktum ve başıma geldi çekiyoruz belki de olumsuz düşünerek içini ferah tut çok endişe ediyorsan hastaneye git düşük iğnesi var progesteron hormonu içeren ondan yaparlar

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahh en kısa surede kavuşursun bebeğine tüm isteyenlerde bir an önce bebeklerini alır kucağına

İlk defa adetim gecikiyor fakat kan ve idrar negatif. Adetimi de. Geciktirdim ya artık hamilelik belirtilerine hayatta inanmam.

Geçmiş olsun arkadaşım allah kolaylik versin çok zor bunları yaşayan anlar bugün alışveriş merkezi ne gittim bebek mağazalarından kendimi alamadım şimdi olsaydı ona sevinçle alışveriş yapicaktim düşüncesinden alamadım kendimi allah verdi o geri aldı yavrumu sabır hepimiz için. ..

hadi ya hiç bilmiyordum bunları peki ortalama ne kadarsüre sonra hormonlar normale döner acaba benimm doktorum kürtajdan 1 ay sonra bebek yapabilirsin dedi ama bana az gibi geldi süre
genelde 1 ile 3 ay arasında düşmesi gerek düşmezse ilaç verip düzenliyorlar hormonları ama psikolojin düzelmiş ve vücudun eski haline dönmüşse (adet düzenin gögüslerin falan) düşmüştür

Arkadaşlar daha önceki mesajım da kürtaj ayını yanlış yazmışım 3 eylülde oldum.birde bişi sorcam ben kürtaj sonrası adetimide oldum şimdi adetime 9 gün var çokfazla ssağ tarafım ağırlıklı kasik ağrım var ama baya şiddetli hamile olabilirmi yim yada benim gibi ağrısı olan varmı sol tarafimada vuruyor o ağrı ama sağdaki kadar şiddetli değil. Bu arada benim yavrum sağ tarafımdaydi.

Kizlr nasilsiniz yeni hamislerimiz yokmu bende beklemedeyim ama bu ayda pek umutsuzum gibibayram tatili yollarda gecti gunlerim hadi hayirlisi bakalim

canm ben de kürtajdan sonraki ilk adetimi oldum yeni adetim geldi ama olmadım ve de dediğin gibi kasık ağrım oldu sağ tarafımda benm de bebekten şüphelendim ama değilmiş canm 4 cm lik bi kist oluşmuş içe kanamalı dedi doktor 2 ay dk hapı kullancam gecti mi bakacak doktor sen de bi git görün en azından kafan rahat olur

Geçmiş olsun bende supheleniyorum ama hamilelik ihtimaline karşı bekliyecegim adet olursam gidicem. Zaten hamile kalırsam 3 aylık olana kadar girmeyecegim doktora. Geçen yasadiklarim dan sonra doktor fobisi oluştu.

bende bebek var sandım ama 5cmlik kist oluşmuş canım git bir görün istersen.

Kizlr nasilsiniz yeni hamislerimiz yokmu bende beklemedeyim ama bu ayda pek umutsuzum gibibayram tatili yollarda gecti gunlerim hadi hayirlisi bakalim

bende hamile kalamadım canım adetim 20 gün kadar gecikti sonunda adet oldum artık bekleyiş içinde değilim

bende hamile kalamadım canım adetim 20 gün kadar gecikti sonunda adet oldum artık bekleyiş içinde değilim
Hadi ya cok uzuldum ben hastalanirsam iste esimle dr kontrolune gidip yumurta tajkibi yaptiricaz olmuyo boyle iste malesef bebeklerimiz gelsin artik bize yaaa

Bebeğimi çok özledim kızlar şimdi olsaydı cinsiyetini ogrenecektim bunları düşünmekten kendimi alamıyorum belki hafif hafif tekmelerini hissetmeye baslayacaktim. Ins yeniden hamileyim dir. Ancak böyle yüzüm güleç ek tabi sağlıklı sıhhatli olursa bebeğim. Ins burda isteyen herkese nasip etsin anne olmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…