- 11 Ağustos 2014
- 1.151
- 324
- 123
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.641
çok geçmiş olsun canım hakkımızda hayırlısı ne ise her zamn o olsun canım ve inşallah en kısa surede bebeklerimiz olur hepimizin inşallah benimde kalp atışı durduğu için 9 haftalıkken kürtaj ile alındı doktorun ne kadar sure verdi sana cnımMerhaba arkadaşlar bende 3 ağustosta kürtaj oldum 8 haftalik bebegimin kalp atışı yoktu. Benim adet dongum 25 gün aynı dongumde adet gördüm bende hiç korunmadim kurtajdan sonra sanki tekrar hamile kalırsam acim gecicek gibi geliyor inş hepimiz hamile kalırız sağlıklı bir şekilde bu arada herkesin bayramı mübarek olsun
canım geçmiş olsun içini ferah tut olumsuz düşünme hemen bende çok olumsuz düşündüm korktum ve başıma geldi çekiyoruz belki de olumsuz düşünerek içini ferah tut çok endişe ediyorsan hastaneye git düşük iğnesi var progesteron hormonu içeren ondan yaparlarkızlar benim dün lekelenmem artı kana döndü sabahta pedime parça düştü..ve yine hüsranlarayım..artık gebe kalmaya korkuyorum bu kaçıncı oluyo 4 oluyo bir dış gebeliğim var ayrıca onunla 5...
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahh en kısa surede kavuşursun bebeğine tüm isteyenlerde bir an önce bebeklerini alır kucağına
genelde 1 ile 3 ay arasında düşmesi gerek düşmezse ilaç verip düzenliyorlar hormonları ama psikolojin düzelmiş ve vücudun eski haline dönmüşse (adet düzenin gögüslerin falan) düşmüştürhadi ya hiç bilmiyordum bunları peki ortalama ne kadarsüre sonra hormonlar normale döner acaba benimm doktorum kürtajdan 1 ay sonra bebek yapabilirsin dedi ama bana az gibi geldi süre
takmamak için elimden geleni yapıyorum ama nafile işte bakalım nasip.bnde aynı dertten muzdaribim bnde ilk seferde olmuştu şimdi hiç olmayacak gibi gelio stresten bir ayda 2 kes adet gördüm
Bende valla cnm ya hiç aklımdan çıkmıyor hayırlısıtakmamak için elimden geleni yapıyorum ama nafile işte bakalım nasip.
canm ben de kürtajdan sonraki ilk adetimi oldum yeni adetim geldi ama olmadım ve de dediğin gibi kasık ağrım oldu sağ tarafımda benm de bebekten şüphelendim ama değilmiş canm 4 cm lik bi kist oluşmuş içe kanamalı dedi doktor 2 ay dk hapı kullancam gecti mi bakacak doktor sen de bi git görün en azından kafan rahat olurArkadaşlar daha önceki mesajım da kürtaj ayını yanlış yazmışım 3 eylülde oldum.birde bişi sorcam ben kürtaj sonrası adetimide oldum şimdi adetime 9 gün var çokfazla ssağ tarafım ağırlıklı kasik ağrım var ama baya şiddetli hamile olabilirmi yim yada benim gibi ağrısı olan varmı sol tarafimada vuruyor o ağrı ama sağdaki kadar şiddetli değil. Bu arada benim yavrum sağ tarafımdaydi.
Arkadaşlar daha önceki mesajım da kürtaj ayını yanlış yazmışım 3 eylülde oldum.birde bişi sorcam ben kürtaj sonrası adetimide oldum şimdi adetime 9 gün var çokfazla ssağ tarafım ağırlıklı kasik ağrım var ama baya şiddetli hamile olabilirmi yim yada benim gibi ağrısı olan varmı sol tarafimada vuruyor o ağrı ama sağdaki kadar şiddetli değil. Bu arada benim yavrum sağ tarafımdaydi.
Kizlr nasilsiniz yeni hamislerimiz yokmubende beklemedeyim ama bu ayda pek umutsuzum gibi bayram tatili yollarda gecti gunlerim hadi hayirlisi bakalim
canm kistten dolayı mı gecikmiş bu kadar benm de 4gün gecti olmadımbende hamile kalamadım canım adetim 20 gün kadar gecikti sonunda adet oldum artık bekleyiş içinde değilim
Hadi ya cok uzuldum ben hastalanirsam iste esimle dr kontrolune gidip yumurta tajkibi yaptiricaz olmuyo boyle iste malesefbende hamile kalamadım canım adetim 20 gün kadar gecikti sonunda adet oldum artık bekleyiş içinde değilim
canm kistten dolayı mı gecikmiş bu kadar benm de 4gün gecti olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?