kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Bugün kürtaj oldum, ilk testlerde toksoplazma değerlerim yüksek olduğu için bebekteki hasraları çok fazlaymış.
7 haftalıktım, bu hafta kalp atışlarını duyacaktık. Bugün içimden bir parça koptu. dokunamadığım bir varlık için bile günlerce gözyaşı döktüm. Annelik duygusunu düşünemiyorum bile. Toksoplazma oldugu için hemen hamile kalamıyorum maaelesef. öncelikle değerlerimin düzelmesi gerekiyor. sizlerden böyle bir durum yaşayan oldu mu?
birde merak ediyorum kürtaj sonrası ilk ilişkide acı falan oluyor mu?

Ben de mayısta kürtaj olmuştum doktor 2 ay dedi o zaman gözüme nasıl çok geldi 2 ay ama zaman nasıl geçiyor bak 3. ayda ağustosta hamile olduğumu öğrendim bırak vücudun kendini toparlasın canım az daha sabret kendiliğinden oluyor yeter ki üzülme kafana takma. Rabbim hayırlısını versin inşaallah

Ayy ne guzel Allah kucagina almayi nasip etsin bebegini:)yorumun içinde teşekkür ederim canim umut oldun bana iyi yazdin inşallah benimde bu şekilde olur bekliyorum zaten şuan az kaldı 2 ayin dolmasına ama işte insan hemen olsun istiyor böyle bişey yaşayınca canım sen neden kürtaj olmuştun?

canm bu kür ne işe yarıyordu unuttum yapmaya devam ediyorum 10unda doktora gitcem bakalım ne dicek yumoş hakkında inşallah çoğalmıştırrr ve büyümüştürr
canım ben dün doktora gittim yumurtalarımın oluştuğunu rahmin 3 katman şekline geldiğini ve hamile kalmaya elverişli olduğunu falan bana söyledi bu hafta çalışın dedi bence git doktoruna hamile kalmak istediğini ve yumurtalarının durumunu öğrenmek istediğini söyle dün hepsini tek tek gösterdi bana bir yumurtam bayağı büyükmüş diğeri biraz küçükmüş falan.

gözün aydın canım doktordan da onayı aldın çalışmalara başla bakalım tez zamanda hamiş kalıp bebiş haberini verirsin inş. senin ne kadar olmuştu?

geçmiş olsun canım asla unutamıyorsun ama zamanla acın hafifliyor inan. bende de taksoplazma yüksek çıktı ama bebeğin kaybının nedeni bilinmiyor tiroitlerden şüphelendi bir doktor bende hipotiroit hastası olduğumu öğrendim.

kürtaj sonrası ilk ilişkide acı falan olmadı bende canım olması içinde bir neden yok bence.

tamam canm 12. gnden snra kaç adet yioruz günde? kaynatsak olmuyor mu ben pek sevmiorum tadını ya
Olurolur 7 tane felan 1 su bardagiyla yada 1.5 su bardayiyla 8 dk kaynat sonra sabah aksam ic canim yumurtlama zamaninda insallah senden gusel haberler aliriz benim bu ay olmadi 2 gun kahverengi lekem geldi bugunde adet oldum ama bayagi koyu geliyo bende bugun corek otu bal tarcina basliycam Allah izin verirse

gözün aydın canım doktordan da onayı aldın çalışmalara başla bakalım tez zamanda hamiş kalıp bebiş haberini verirsin inş. senin ne kadar olmuştu?
teşekkür ederim canım benim 2,5 ay oldu inşallah hayırlısıyla bu ay kavuşurum bebeğime en kısa sürede sizlerde güzel haberler alırsınız inşallah.

Kızlar meraba bende sizdenim inş bende adetinden sonra başlıcam calismalara:) adetin 2. Gününden 12. Gününe kadar çörek otlu karışım sonrada incir yiycez doğru mu anladım? inş ekim ayında hepimiz güzel haberle konuşuruz

Inşallah canimmm bende 2. Adetim bekliyorum bu aydan sonra nasipse inş arka arkaya gelir bebişlerimiz güzel haberlerini umutla bekliyorum:)
inşallah canım ama genelde duyduğum herkes 3. ayında hamile kalmış bakalım nasip hayırlısıyla olsun sağlıklı sıhhatli olsun hepimizin bebişleri geldiğinde inşallah

Erken su gelip 19 haftalik dogum yapmamin nedenini ogrenmek icin vajinal kultür almisti doktor.enfeksiyondan kaynakli olabilir demisti.vajinamda mikoplazma cikmis.yani enfeksiyon varmis.ilac kullanmam gerekiyor.ama bu ayda korunmadim.belki kucuk ihtimal hamile kalirsam ne yapcam bilmiom.bunaldm iyice.hersey agir geliyor bugunlerde.bi gerginligim var.

Kızlar geçen hafta kürtajın 24.günü adet oldum ya...adetin 3.günü hormon testleri için kan verdim...beta hcg 3.24 çıkmış adetliyken niye ki..0 lı bi değer çıkması gerekmezmiydi..burda jinekologda yok

teşekkür ederim canım benim 2,5 ay oldu inşallah hayırlısıyla bu ay kavuşurum bebeğime en kısa sürede sizlerde güzel haberler alırsınız inşallah.

Fatma canim bu ay insallah guzel haberleri yazacagiz. Benim bat 21eylul 24ude dogum gunum insallah dogum gunu hediyesi gibi gelir yavrum. 4,5cmlik cikolata kistim var doktor ameliyat olmadan hamile kalman imkansiz dedi bekliyorum bir umut hamilelerin dualarini bekliyorum kizlar lutfen (((

Canim kurtajdan sonra bazen hcg hemen dusmeyebiliyormus siteden de bir kac arkadas yazmisti. Yada parca kalmis olabilir cok buyuk parcalar dusuyor mu ve surekli kanaman varsa parca kalmis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…