- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
- 198
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.401
ama canım oda invir kürüne girmezmi 2 kür aynı anda olur mu.. birde canım bu kür yumurtalara ne yapıyordu yani çoğaltıyomu büyütüyomuyducanim ben yemistim cunku suyu icimi cok bayiyodu tatliyla pek aram olmadigi icin yemistim
Corekotu bal tarcin geistiriyo incir catlatiyo canim internette de yaziyoama canım oda invir kürüne girmezmi 2 kür aynı anda olur mu.. birde canım bu kür yumurtalara ne yapıyordu yani çoğaltıyomu büyütüyomuydu
Arkadaşlar meraba ben aranıza yeni katıldım bende temmuzda kürtaj oldum ama doktor 2 ay korunma mi söyledi siz korunmuyormusunuz benim bebeğim 8 haftalik ti kalp atislarini alamadık o sebepten alındı ne yapmalıyım sizce ilk adetim 30 gün sonra geldi şu an 2. Yi bekliyorum ama yazdıklarınızı okuyunca beklemesem mi die düşünüyorum şimdi?
tamam canm 12. gnden snra kaç adet yioruz günde? kaynatsak olmuyor mu ben pek sevmiorum tadını yaCorekotu bal tarcin geistiriyo incir catlatiyo canim internette de yaziyo
canım ben dün doktora gittim yumurtalarımın oluştuğunu rahmin 3 katman şekline geldiğini ve hamile kalmaya elverişli olduğunu falan bana söyledi bu hafta çalışın dedi bence git doktoruna hamile kalmak istediğini ve yumurtalarının durumunu öğrenmek istediğini söyle dün hepsini tek tek gösterdi bana bir yumurtam bayağı büyükmüş diğeri biraz küçükmüş falan.canm bu kür ne işe yarıyordu unuttum yapmaya devam ediyorum 10unda doktora gitcem bakalım ne dicek yumoş hakkında inşallah çoğalmıştırrr ve büyümüştürr
canım ben dün doktora gittim yumurtalarımın oluştuğunu rahmin 3 katman şekline geldiğini ve hamile kalmaya elverişli olduğunu falan bana söyledi bu hafta çalışın dedi bence git doktoruna hamile kalmak istediğini ve yumurtalarının durumunu öğrenmek istediğini söyle dün hepsini tek tek gösterdi bana bir yumurtam bayağı büyükmüş diğeri biraz küçükmüş falan.
Bugün kürtaj oldum, ilk testlerde toksoplazma değerlerim yüksek olduğu için bebekteki hasraları çok fazlaymış.
7 haftalıktım, bu hafta kalp atışlarını duyacaktık. Bugün içimden bir parça koptu. dokunamadığım bir varlık için bile günlerce gözyaşı döktüm. Annelik duygusunu düşünemiyorum bile. Toksoplazma oldugu için hemen hamile kalamıyorum maaelesef. öncelikle değerlerimin düzelmesi gerekiyor. sizlerden böyle bir durum yaşayan oldu mu?
birde merak ediyorum kürtaj sonrası ilk ilişkide acı falan oluyor mu?
Olurolur 7 tane felan 1 su bardagiyla yada 1.5 su bardayiyla 8 dk kaynat sonra sabah aksam ic canim yumurtlama zamaninda insallah senden gusel haberler aliriz benim bu ay olmadi 2 gun kahverengi lekem geldi bugunde adet oldum ama bayagi koyu geliyo bende bugun corek otu bal tarcina basliycam Allah izin verirsetamam canm 12. gnden snra kaç adet yioruz günde? kaynatsak olmuyor mu ben pek sevmiorum tadını ya
teşekkür ederim canım benim 2,5 ay oldu inşallah hayırlısıyla bu ay kavuşurum bebeğime en kısa sürede sizlerde güzel haberler alırsınız inşallah.gözün aydın canım doktordan da onayı aldın çalışmalara başla bakalım tez zamanda hamiş kalıp bebiş haberini verirsin inş. senin ne kadar olmuştu?
Kızlar meraba bende sizdenim inş bende adetinden sonra başlıcam calismalara:) adetin 2. Gününden 12. Gününe kadar çörek otlu karışım sonrada incir yiycez doğru mu anladım? inş ekim ayında hepimiz güzel haberle konuşuruzOlurolur 7 tane felan 1 su bardagiyla yada 1.5 su bardayiyla 8 dk kaynat sonra sabah aksam ic canim yumurtlama zamaninda insallah senden gusel haberler aliriz benim bu ay olmadi 2 gun kahverengi lekem geldi bugunde adet oldum ama bayagi koyu geliyo bende bugun corek otu bal tarcina basliycam Allah izin verirse
Canim 2 adet mi gördün sen kurtajda n sonra geriden takip ediyorum ben biraz kusura bakmateşekkür ederim canım benim 2,5 ay oldu inşallah hayırlısıyla bu ay kavuşurum bebeğime en kısa sürede sizlerde güzel haberler alırsınız inşallah.
evet canım iki kez adet oldum bat 20 eylül inşallah güzel haberler alırım bende adet olmam inşallah bu sefer.Canim 2 adet mi gördün sen kurtajda n sonra geriden takip ediyorum ben biraz kusura bakma
Inşallah canimmm bende 2. Adetim bekliyorum bu aydan sonra nasipse inş arka arkaya gelir bebişlerimiz güzel haberlerini umutla bekliyorum:)evet canım iki kez adet oldum bat 20 eylül inşallah güzel haberler alırım bende adet olmam inşallah bu sefer.
inşallah canım ama genelde duyduğum herkes 3. ayında hamile kalmış bakalım nasip hayırlısıyla olsun sağlıklı sıhhatli olsun hepimizin bebişleri geldiğinde inşallahInşallah canimmm bende 2. Adetim bekliyorum bu aydan sonra nasipse inş arka arkaya gelir bebişlerimiz güzel haberlerini umutla bekliyorum:)
teşekkür ederim canım benim 2,5 ay oldu inşallah hayırlısıyla bu ay kavuşurum bebeğime en kısa sürede sizlerde güzel haberler alırsınız inşallah.
Kızlar geçen hafta kürtajın 24.günü adet oldum ya...adetin 3.günü hormon testleri için kan verdim...beta hcg 3.24 çıkmış adetliyken niye ki..0 lı bi değer çıkması gerekmezmiydi..burda jinekologda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?