kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

hayırlısı olsun inşallah..

ben kurtaj olmadan dusuk yaptım ıkızlerıımı dusurdum bugun dusukten sonrakı 23.gunum ve adet olmadım dusuk yapmadan oncekı aynı agrılar var belım agrıyo kasıklarımda ck kotu agrı var bı kac gundur ıdrarımda koyulasma keskın bı koku ve kopurme var szce nedenı ne olabılrı hamılemmıyım

Bende mthfr c667t homozigotum..doktor iğne yazılıp yazılmasın mı derken kaynertim bebeğimi gelişimi durdu kanamam başladı ve düştü.

Bende mthfr c667t homozigotum..doktor iğne yazılıp yazılmasın mı derken kaynertim bebeğimi gelişimi durdu kanamam başladı ve düştü.

doktor kurbanı oldun yani çok geçmiş olsun
en iyi doktoru bulmalısın canım nedense bazı doktorlar iğne konusunda kararsız
inş sağlıklı bir gebeliğin olur

bugun 37. günüm test yaptım negatif çıktı offf bari adetim gecikmese düzenim bozulcak diye korkuyorum öncedende 33 gün bekliyordum o mahfediyordu şimdi 40 gün düşünemiyorum

yarın sabah yap istersen canım kesin olur hem. dediğin gibi beim bebiş hayırlı zamanı bekliyor ne yapalım bizde sabredip onu bekleyecez artık.

bugun 37. günüm test yaptım negatif çıktı offf bari adetim gecikmese düzenim bozulcak diye korkuyorum öncedende 33 gün bekliyordum o mahfediyordu şimdi 40 gün düşünemiyorum
ama kürtajdan sonra ilk adetin gecikmesi normaldir. eğre gebe değilsen ilk regl 40-50 güne kadar uzayabiliyor sonrasında düzene girer benim ilk kürtajımdan 40 sonra ilk reglimi olmuştum sonra 28 günde bir düzenine girmişti. şimdi ikinci kürtajımdan sonraki ilk reglimi beklemekteyim 32 gün oldu bakalım

ne zaman oldun cnm 2. kürtajını

canm bgn 38. günüm ve aşırı yoğun kıvamlı akıntım var acaba yumurtam mı çatlıyo bu ay 3 kere böyle birşeye denk geldim akıntım uzuyo

canm bgn 38. günüm ve aşırı yoğun kıvamlı akıntım var acaba yumurtam mı çatlıyo bu ay 3 kere böyle birşeye denk geldim akıntım uzuyo
ama korunma olmadıysa gebelik olabilir muhtemelen.. hayırlısı bakalım inşallah sağlıcakla gelir de..

ama korunma olmadıysa gebelik olabilir muhtemelen.. hayırlısı bakalım inşallah sağlıcakla gelir de..
korunmadım canım ya bilmiyorum hiç yaşamadığım tek birşey var. bembeyaz akıntı ve o kadar çok ki anlatamam. hamileyken bile böyle bembeyaz gelmiyordu sarı geliyordu hatta kahvrengi geliyordu belkide ilk başta belliydi bebeğimn gidiceği.. birde adet olmaya yakın belim ağrırdı hamileyken ağırmadı bide şimdide ağırmıyor acaba var mı çok merak ediyırum

inşallah vardır canım.. senin ne tam kaç gün oluyor..

inşallah vardır canım.. senin ne tam kaç gün oluyor..
kürtajdan sonra 39. günüm bugün canım adet olmadım birde çok garip birşey oldu. test yapmıştım 2 gün önce. silik çizgi diğer tarafta çıktı kalın çizginin o yanında olması gereken o geniş yerde değil :S çok şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…