- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.181
senden de güzel haber alıcaz canım hiç merak etme aramızda 3 gün var zaten benm de yeni sayılır konusalım dertleşelim gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi zaman baska türlü gecmiyor..Hadi inşallah canım düşükten 4-6 hafta sonra ilk adet bildiğim kadarıyla..Rahimde temiz olduğu için hamile kalma şansın daha fazla diyo doktor..Hayırlı haberler inşallah senden..Ben biraz toplayım kendimi çok çok yeni daha 3 gün
senden de güzel haber alıcaz canım hiç merak etme aramızda 3 gün var zaten benm de yeni sayılır konusalım dertleşelim gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi zaman baska türlü gecmiyor..
çok çok geçmiş olsun , bebeğin için üzülmen çok normal bir de çok yeni. benim tavsiyem çok stres yapmamaya çalış çünkü sonra başka problemler çıkabiliyor... benim kist oluştu ve bir ay içinde üç defa adet gördüm çünkü aşırı üzüntü stres ve bir de hiç dinlenmedim acımı bastırabilmek için sanırım çok ağır ev işleri yaptımHerkese merhaba arkadaşlar yazıları okuyamadım sadece bu başlığı görünce hemen yazmak istedim...15 Temmuzda hamile olduğumu öğrendim ve salı günü yanı 12 ağustosda kanamam başladı apar topar doktora gittik ve düşük yaptığımı öğrendim(( çarşamba günü kürtaj oldum ( 3 gün oldu henüz psikolojik ve vücut acım çok taze Kanamam hala devam ediyo...Ne yapacağımı hiç bilmiyorum...Sadece bebeğimi istiyorum ( Doktor 2 ay zaman verdi ama nasıl geçer bilemiyorum ki bir daha hamile kalabilirmiyim onuda bilmiyorum ...
çok çok geçmiş olsun , bebeğin için üzülmen çok normal bir de çok yeni. benim tavsiyem çok stres yapmamaya çalış çünkü sonra başka problemler çıkabiliyor... benim kist oluştu ve bir ay içinde üç defa adet gördüm çünkü aşırı üzüntü stres ve bir de hiç dinlenmedim acımı bastırabilmek için sanırım çok ağır ev işleri yaptımbir kaç ay kendine dikkat etmelisin, Allah verdi ve geri aldı sonuçta onun rızası olmadan hiçbir şey olmuyor bu yüzden kendini fazla yıpratmamalısın çok geçmiş olsun tekrardan...
işte insan canı acıyınca yatıp uyuyamıyor, ama dediğim gibi çok dikkat etmelisin hem kendi sağlığın için hem de bir dahaki gebeliğin için...ben kürtajdan sonra hep yalnızdım ve çok zor atlattım eşim çok geç saatlerde geliyordu bir de buraya yeni tayin olduk kimseyi tanımıyoruz yakınımız da yoktu her anlamda zorlandım. çok şükür artık en azından artık yaşadığım şeyi değil geleceği düşünüyorum ve dua ediyorum. inş güzel bebişlerimiz olacak:)Çok çok teşekkür ederim..Dediğin çok doğru kürtaj saatim akşam 6 daydı..Ve ben bütün gün stres ve üzüntüyle ağrıyla kanamayla ağlayarak bütün evi temizledim yada evden çıkardım hıncımı..Herkes bana yat derken bunu neden yaptığımıda bilmiyorumÇok teşekkürler desteğin için cnm çok saol...
öncelikle çok geçmiş olsun. ne yazık ki hepimiz aynı şeyleri yaşadık çok acı bir duygu seni anlıyorum ama öyle ümitsiz düşünme sakın tabi ki gene hamile kalacaksın, bebeğin ya da bebeklerin olacak sadece biraz zaman. bebeğin hayırlı olan zamanda elbette sana gelecektir. kanaman bitsin genelde 3 hafta ilişki yok diyor doktorlar ondan sonra korunmadık biz vücudu hazır olan hemen hamile kaldı olmayan mesale benim ikinci ayım kürtaj sonrası hala bekliyorum allah ne zaman uygun gördüyse verecek bebişlerimizi umudumuzu kaybetmek yok, stres yok o bizim en büyük düşmanımız.Herkese merhaba arkadaşlar yazıları okuyamadım sadece bu başlığı görünce hemen yazmak istedim...15 Temmuzda hamile olduğumu öğrendim ve salı günü yanı 12 ağustosda kanamam başladı apar topar doktora gittik ve düşük yaptığımı öğrendim(( çarşamba günü kürtaj oldum ( 3 gün oldu henüz psikolojik ve vücut acım çok taze Kanamam hala devam ediyo...Ne yapacağımı hiç bilmiyorum...Sadece bebeğimi istiyorum ( Doktor 2 ay zaman verdi ama nasıl geçer bilemiyorum ki bir daha hamile kalabilirmiyim onuda bilmiyorum ...
Canim ben 33. Gun dayanamayip kan testi yaptirdim, halbuki kurtaj oldugu icin 40 gun beklemem gerekirdi. Sen de kan trsti yaptir hemen canin insallah alacagiz guzel haberlerinii[/QUOTE]canım benimde bugün 31. günüm.. sen testi ne zaman yapmıştın yaa akıntım var ve kasık ağrılarım var sadece ne zaman yapmalıyım sence test
canm durumlar nediraynı demek ki durumumuz, farkında değiller ama daha çok üzülüyoruz tepkilerine işte ah şu erkekler.
Canım test yaptım bugün negatif çıktı moralim bozuldu üzüldüm ama bende de hala gelen giden yok internette %50 doğruluk payı var 1 hafta geçmeden yapılan testlerin diyor bakalım bu hafta olmazsam doktora gidecem sen nasılsıncanm durumlar nedir
Peki sen nedenini sordunmu canimaynı demek ki durumumuz, farkında değiller ama daha çok üzülüyoruz tepkilerine işte ah şu erkekler.
nşallah canımHaklısın canım o yüzden yazdım buraya zaten hemen..Kafam başka yere gitmiyo şuan..Kesinlikle bana haber ver belki inşallah aynı zamana da denk gelirler
canm 4-6 hafta arası oluormuş benmde 34. günüm hala olmadmkızlar ben yaklaşık 3 hafta önce düşük yaptım baya zorlu oldu benimki.. Sorum şu acaba ne zaman adet olurum ?
canım ilk adetin mi bu düşükten sonraBebegimi kaybedeli 2 ay oldu.cok sukur bugun adet oldm :)korumnmayi dusunmuorum.akisina birakicam Allah ne zaman nasip ederse..haftaya da doktor kontrolum var.heyecanli gunler bizi beklio
çok geçmiş olsun cnaımm.. yılmak yokk yola devam ediyoruzz gene hamiş kalcazzzkızlar meraba bende perşembe düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?