kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Canım senin ilk düşük müydü bu. seni diğer topiktede görüyordum ama orda çok hızlı ilerliyor sayfalar görememişim. birde bizim gibi bebeğini kaybedenler için en önemlisi moral ve kendi isteğimizi yapmamı eğer psikolojik olarak hazırsan bekleme zaten kendini daha kötü hissetmek dışında başka bir şey olmaz zaten üzüldük daha fazla niye üzülelim.

evet canım 26 temmuzda test yapıp bayramdan 2 gün önce bebeğimi öğrenmiştim 10 ağustosta da düştü.. ilk düşüğüm inşallah da son.. ben bu duyguyu unutmak istemiyorum hazırım moralim de iyi sadece bebeğime düşük yapmadan önceki gece gördüğüm rüyayı aklımdan cıkaramıyorum bebeğimin fatihasını kendim okudum aklıma geldikçe içim burkuluyo

hayırdır inşallah bebişe yoralım bebiş gelsin o zaman bakalım ya 2 gün nasıl geçecek daha tık yok adece yorgunluk var biraz ama tatildeyim yüzüyorum nemde var falan onlardan da olabilir yani diyorum bakalım.
inşallah bebiş geliyordur canım hadi hayırlısı ya

canım geçmiş olsun. bende bebeğimi kaybetmeden bir gün önce yeşil ekşi elma görmüştüm. o da bağırıp çağırmaya işaretti ve hemen anladım bişeyler olduğunu rabbim tez zamanda versin yavrularımızı

canım çok sevindim hamile olmana rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin.. bende 15 temmuzda kürtaj oldum ve korunmuyorum kendimi çok iyi hissediyorum bugun 30. günüm gün yaklaştıkça heyecanlanıyrum dua et nolur bizlere o duygu bambaşka bir daha yaşayamam diye çok korkuyorum

bende bir hafta kürtajı yapan doktora, 15 gün sonrada başka bir doktora gittim ter temiz çok güzel toparlanmış dedi ama adet gördükten sonra kistler ve polip oluştu ((( sen kaç kere adet görüp hamile kaldın canım?

Canım teşekkür ederim inşallah... Sanırım sen hiç korunmadın... Doktor korunma vermemiş miydi? Sebebini bilmiyorum tabi neden kürtaj oldun ama kendini çok iyi hissetmene çok sevindim ben baya zor toparlamıştım... Bu moralle Rabbim inşallah hayırla sağlıkla nasip etsin.. Hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın Rabbim... Korkma elbet olacak inşallah Allah'ın izniyle...

Canım doktor bana 1 ya da 2 adet dönemi geçir dedi ben 2 adet dönemi bekledim yani iki kere adet oldum sonrasında bol bol dua ederek gönlümü ferah tutarak denedik şükürler olsun nasip oldu ama ben de öyle kist vs. oluşmadı senden duydum canım şimdi kürtajdan sonra oluşuyor muymuş bilmiyordum...

cnm benm dktrm çok salktı afedersin. 3 ay korun dedi ama korunmucam dedim bende 10 gün snra ilşkye başladm kanamamda yoktu.. bakalım nolcak kalbi durmuştu bebeğimn 7. haftasında oda doktorun hatası oldugunu dşünüyorm kesnlkle senin kürtajdan sonra adetlerin eskisi gibimiydi yani ben 33 günde br oluyordum gene ölemi olurum diorum kendi kendme çnkü test yapmak istiyorm

Canım valla iyi cesaret etmişsin kürtajdan sonra benim 10 gün kanamam oldu azar azar da olsa.. Zaten doktor 15 gün ilişki yasağı koymuştu... Benim adet düzenim 34 gündü kürtajdan sonra 30. gün adet oldum.. 30 güne düştü yani döngüm nedense düzenli iki kere 30 günde bir oldum... Sonrasında gebe kaldım zaten...

cnm benm dktrm çok salktı afedersin. 3 ay korun dedi ama korunmucam dedim bende 10 gün snra ilşkye başladm kanamamda yoktu.. bakalım nolcak kalbi durmuştu bebeğimn 7. haftasında oda doktorun hatası oldugunu dşünüyorm kesnlkle senin kürtajdan sonra adetlerin eskisi gibimiydi yani ben 33 günde br oluyordum gene ölemi olurum diorum kendi kendme çnkü test yapmak istiyorm
ayy canm çok heycanlıyımm ya bugun 30. günüm ve beyaz yogun akıntım var aynı hamıleliğimi öğrendiğim aydaki gibi 3 gün önce kahverengi leke geldi gitti bide kasıklarım çok ağrıyor çok umutlandım

Rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin bizlere inşallah.. Gönlünden geçen ne ise hayırla versin Allah... Böyle stres yaparak bekleme... Olacağı varsa olacak olmazsa diğer ay olacak Allah'ın izniyle..

hissetmişsin arkadaşımda hissetmişti oğlunun şehit haberi gelmişti rüyasında o da ertesi gün düşük yaptı ama şimdi iki tane çok sağlıklı çocuğu var maşallah korkma benim kayınvalidemde 2 ölü doğum 7 tanede düşük yapmış o diyor olur sen moralini bozma diye sende bozma olur ayrıca sanki daha önce doktor mu vardı çoğu yerde düşük yapıp korunuyorlarmıydı sanki bizimde olur inşallah en kısa sürde

Kizlar telefonda kk uygulamasi yukluydu, cok da kullanisliydi ama 3 gundur falan sitete girmiyordu anca uygukamayi kaldirinca siteye girebildim var mi boyle bi sorun yasayan?

Canim
Amin canim amiin rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. sorma canim ben cok korkuyorum ayni dedigin gibi hep bi suphe hep bir tedirginlik korkarar gidiyorum kontrole. Sen en iyisini yapmissin herkese de boylesini tavsiye ederim. Cunku gercekten risk aldim ve bunu tasimasi cok zor, en azindan ilk adeti bekleseymisim benim icin daha iyi olacakti.. sen yolu yarilamissin hatta cok az bi zaman kalmis melegini kucagina almaya maasallah sana. Darisi basima artik

Kizlar, benim gibi bebeginin kalbi duranlara bi sorum olacak. Kalbi durdugunu ogrenmeden once kanamaniz olmus muydu hamileliginizde, kahverengi lekelenmeniz?

Canim ben ilk adetide beklemicem zaten kurtajdan sonra yumurtlama günü hesaplamak cok zor ayrica profesorde psikolojik olarak iyi oldugunda kanamanda bittiyse yapabilirsin dedi eger cok istiyosan ve ben sana belli bi sure verirsem daha cok stres yapcaksin buda gebe kalmani zorlastircak ben sana birakiyorum gercekten iyiyim hazirim dediginde yap dedi doktorumun bu dawranisi beni cok rahatlatti Allah hepimize tekrar hamile kalmayo nasip etsinn :)

Kizlar, benim gibi bebeginin kalbi duranlara bi sorum olacak. Kalbi durdugunu ogrenmeden once kanamaniz olmus muydu hamileliginizde, kahverengi lekelenmeniz?

Canim benimde 9 haftalikken kalbi durmus 12 haftalik oldgnda doktora gitmistik 3 hafta oyle durmus icimde benim sadece asiri sarı bi akinti olmustu hic bi sekilde ole anlamadim en net belirtim ben hamile kalinca sigaradan tiksinmistim 10.cu haftada sigaraya basladim tiksintim falan gecti bide hic kendimi hamile hissetmiyodum sen anladinmi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…