- 2 Haziran 2014
- 364
- 64
- 73
- Konu Sahibi ballizencefil
-
Sanirim regl olucam bir damla bi sey geldi ve aksamdan beri kasik agrim var,gerci bir adet gecmesi iyi gelicek bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim adetime yedi gün var bu ay çalıştık düzenli benimde ne enfeksiyon ne iltihap hiç bi sıkıntım yoktu daha önceki aylarda olmuştu. ama hiç bir belirtim yok şuan ne akıntı ne batma ne de başka bişey . sadece tek fark adetime yakın göğüslerim çok ağrırdı adet olana kadar devam ederdi ama bu ay ağrımıyor kızlar nedir sizce bi fikir verin .hiç belirti olmadan hamile olabilir miyim acaba umut arıyorum(
Canim 1 adet gecmesi kesinlikle daha saglikli mesela bende hep teraddutle yaklasiyor doktorlar
Canim benim de hic belirtim yoktu hatta hep diyordum burda hic belirtim yok diye adet olmayi bekliyordum. Cunku diğer hamileliğimde acayip bir göğüs agrim vardi. bunda olmadi hiç bir belirti ogrendikten sonra basladi.
Haklisin canim,hem cok istiyodum hem bir adet gecsin istiyodum,sende lutfen stres yapma ben onceki hamileligimde cok stres yaptim ama elimde degildi regl stresi gibi hamilelik streside var sanirim doktoruna danissana belki onerileri olur?
gecen ay ki belirtileri düşününce tam hamileyim modundaydım ama bu ay hiç biri yok kupkuruyum akıntıda yok o biraz korkutuyor ama inşallah korktuğuma uğratmaz rabbim :18::18: böyle şeyler duyunca bi umut doluyo içim inşallah rabbim duyar sesimi
Canim neyi farkettim biliyor musun. Her hamilelik birbirinden farkli oluyor. Mesela benim öncekinde hic midem bulanmamisti simdi aksam olunca agzima bisey suremiyorum 3 bucuk kiloya yakin kilo vermisim hamileligimden beri. Koku hassasiyetim yoktu artik var.. ayni sekilde belirtiler de farkli oldu bu sefer. Yani hic belirti yoktu. Sadece bi his vardi. Elimi karnima koyunca hamileymisim gibi geliyordu. Belki de psikolojiktir bilemiyorum. Insalla sana da benimki gibi olur. Bu ay hamile oldugunu ogrenirsin. Kac gunun var?
ayyy inşallah çok istiyorum bi düşük yaptım dört ay önce . bir hafta kala midem bulanmıştı batmaar olmuştu. inşallah dediğin gibi vardır da boşa düşmem bu ayda( yedi günüm var ama geçmiyor vakit
Ilk zaman lar bnde cok istiyodm acele ediyodum ama artik saglikli olsunda gec olsun diyorum bi kez daha uzulmk istemiyorum
Tabi canım en önemlisi sağlık tabi ama ben hiç beklemedim hamilelik için korunmayı bıraktım hemen gebe kaldım allahım aratmadı çok şükür ama o zaman eşime demiştim nasıl olsa bir kaç ay kimsede olmuyor gebelik düşündüğümüzden daha erken bırakalım korunmayı ağustos eylül gibi hamile kalırım anca diye saf saf konuşmuşum cahillik işte. Hemen olunca da çok heyecanlandık sevindik kaybedince darbesi de çok ağır oldu ondan dedim hiç korunmayacam eşim aslında iki ay bekleme taraftarıydı ama onları içinde hissedince gel de bekle bekleye bilirsin kırmadı sağ olsun korunmadık hiç ama ilk adetim oldu tabi gerçi yumurtlama dönemini kaçırmıştım pek ümidim yoktu ama bu ay çalıştık zamanları hesapladık ona göre birlikte olduk ayrıca ben bu ay yumurtlama günümde sırf hemen hamile kalayım diye preseed kullandım. İnşallah olur sağlıkla sıhhatle diye dua ediyorum hep hepimiz için tüm bebek isteyenler için diyorum rabbime çünkü çok zormuş bir kez onu hissettikten sonra özellikle çok çok zormuş. Önceden çok anlayamıyorsun allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı.
Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin onemli olan çünkü acisi cok fena bi kez daha ayni aciyi yasamak ölüm olir bna
Allah korusun deme öyle canım inşallah bir dahakiler sağlıklı olacak ben öyle hissediyorum rabbim yaşatmayacak bir daha bizi bir daha üzmeyecek
Canim belki dun catlamistir 2 gun bulur belki. Uzme kendini sakin veren allah belki kalmissindir bile bilemeyiz ki. Uzme kendiniii
Geçmiş olsun...inşallah hemencik saglicakla gebe kalirsin
Insallah canimmm
bencede normal değil arkadaşım doktoru aradığında doktor normal diyecektir bence git bir görün
Biraz daha disimi sikmayi dusunuyorum ailemde kaynana peder icin yuvni yikman sana zarar deyip susturdular beni bende mecburem esimle limonui kaldim suan sehir disinda onlar yokken uzktayken adam ilgilen boguyo ama yanimdayken omrumu yiyo iliskiye giremedigim icin kendini topla lutfen ben erkegim diyo ve esimi istiyorum diyo
içimizde en azından birinin mutlu haberini alacağımız bir gün olur inşallah :)) olumlu düşünelim arkadaşlar bebeklerimizi belki doğamadan kaybettik ama şükretmemiz lazım. Doktorumun bana dediği gibi eğer bebeklerimiz sağlıklı olsalardı zaten yaşarlardı. Ben çok duydum istemediği halde hamile olup , hatta hamileliği bozulsun diye türlü girişimlerde bulunup yinede sağlıklı bebekler doğuranları. O yüzden ben inanıyorum bu ay ve önümzdeki aylarda sırayla güzel haberlerimiz gelecek hepimizin... :))
Doktoru aradim.kurtaj yapmadigim icin kanaman durmamistir dedi.bi ilac soyledi telefonda.onu kullaninca kanamam kesilecek.ardindan da adet olucam.Allahim bebegimizi cok bekletmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?