kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Evet canım düzensizdir yani kendimi bildim bileli hep düzensiz acaba çok geç mi olur?

Evet canım düzensizdir yani kendimi bildim bileli hep düzensiz acaba çok geç mi olur?

Canim hic belli olmaz o zaman 34 gun de az degil ki.. ben 34. Gunde hamile oldugumu ogrendim.. bilmiyorum korundun mu ama belki hamis haberi aliriz senden :) ama 40 gune kadar olmaman normalmis canim. 40. Gunden sonra bi doktora gorunmen gerekiyor. Bu arada bebis yoksa canim bu ay, sogan kurunu bi arastir istersen, pko ve miyomu olanlar icin cok faydaliymis insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kürtajdan sonra 2 hafta korunduk sadece canım. Bilmiyorum ne yapacağımı.......

benide alın aranıza tüp bebekle hamile kaldıığım bebeğimi cuma günü 9 haftalıkdı kürtajla kaybettim 2.denememdi çok üzgünüm bidaha kalırmıyım bi daha yaşatmasın rabbim kimseye banada şu an hiç bu 2 ay yaşanmamış gibi işe döndüm çok cnm sıkkın

Merhaba geçmiş olsun.. burada herkes tatti o aci duyguyu maalesef.. allahim size ve hicbirimize o aciyi tekrar yasatmasin.. sizinki daha zor, hepimizin sinavi ayri ayri iste.. size uzmeyin kendinizi diyemem ama ne kadar cabuk toplanirsaniz o kadar erken baslarsiniz gelecek meleginiz icin calismalara. Insallah bu sefer dogal yollarla olur. Stres yapmayin kalbinizi ferah tutun, allahtan istemekten vazgecmeyin. Mutlaka kabul olacak birgun duaniz. 2 dememede de kurtaj mi oldunuz? Neden durmus kalbi arastirin. Bir daha ayni seyi yasamamak icin onlem alirsiniz. Ben inaniyorum bi kere nasip etmis rabbim yine eder sıkmayın caninizi..

Kürtajdan sonra 2 hafta korunduk sadece canım. Bilmiyorum ne yapacağımı.......

Canim umutsuzluğa kapilma hemen iyi dusun iyi olsun. Istersen kan testi yaptir. Ona gote yolunu cizersin. Allah gonlune gore versin insallah

Canim eline aldiginda iki parmagin arasinda incelerek kopmadan uzayacak beyaz akintin ve yogun olacak

ben ovulasyon testi almıştım canım daha garanti oluyor

anladm canm o zaman benm geçti bir hafta öncesinde aynı bu şekildi.. e peki kürtajdan sonra normal mi bu kadar erken yumurtlamam ki adetim 32 33 gün falan sürüyor kürtaj olalı 21 gün oldu ve korunmadık geçen hafta

Canim umutsuzluğa kapilma hemen iyi dusun iyi olsun. Istersen kan testi yaptir. Ona gote yolunu cizersin. Allah gonlune gore versin insallah

cnım sen kürtajdan kaç gün sonra ilişkiye girdin kaçıncı günlerde ve kaç kere :)))) çok soru sordum canım bende çok merak ediyorum korunmadığımız için

Canim var ya herkesin biyolojik saati ayri ayri. Tutturmuslar iki adetin ortasi yumurtlama gunu. Ki ben sorunsuz ve suzenli adet olan biriyim. Bebek istedigimiz 2 ay oyle denedim. Bi sonuc alamadim. Hatta korktum. Sonra iyice arastirdim. Kendimi dinledim, kontrol ettim ve ilk hamileligim boyle oldu. Ikincisi de ayni sekilde. 30-31 gunde adet oluyorum yumurtlama gunum genelde 10. Gun. Benimde erken yani..

aynen canım ben salak gibi internetten bakıyordum yumurtlama günüm diye veriyordu bir tarih ona göre ilişkiye giriyordum.. 6 mayısta adet oldum 22 mayısta bbek rahme düştü doktorum öyle söyledi buda 17. günüm falan oluyor. noramde 22 23. güne denk geliyordu.. ovulasyon testleri doğru mu acaba onları mı alsam

cnım sen kürtajdan kaç gün sonra ilişkiye girdin kaçıncı günlerde ve kaç kere :)))) çok soru sordum canım bende çok merak ediyorum korunmadığımız için

Canim ben kurtaj oldum kanaman kirmizi sekilde ilk gun ve sonraki gun surdu. Kahverengi 3-4 gun surdu. Ben hic korunmayi dusunmedigim icin kirmizi kanamam bitti 2 gun sonra basladim calismaya. Hergun iliskiye girmedik belki tam hatırlamıyorum ama yumurtlamami bahsettigim gibi kontrol ettim o gun ozellikle iliskiye girdik. 1 hafta falan sonrasiymis ki sanirim keseye gore su an 6+3 um. Yani 1 hafta sonra dollenmis yumurta. Canim iliski gunu sadece bir kere iliskiye girmeniz gerekiyor. Ben dikkat etmedim ama 1 gun arayla olmasi daha iyi oluyormuş birde. Sperm depolanmasi icin.

anladım canım benmde ıslaklık hissettiğim zaman ilişki oldu bayram haftasıydı işte.. hadi hayırlısı inşallah rabbim tez zamanda verir bebeğimi

Canim insan vucudunda herkeste ayni olan kesin olan hic bir sey yok. Bu tur genellemelere ben hic inanmiyorum(Hicbir konuda). Canim hic kullanmadim o testlerden bilemiycem ama doktorlar tavsiye ettigine gore vardir bir bildikleri. Ama benim bahsettigim yontemi deneyebilirsin.

anladım canım benmde ıslaklık hissettiğim zaman ilişki oldu bayram haftasıydı işte.. hadi hayırlısı inşallah rabbim tez zamanda verir bebeğimi

Insallah canim allahim burdaki herkese nasip etsin insallah en kisa zamanda dualarim seninle.

inşallah cnm konuşman çok iyi geldi teşekkür ederim 1. deneme negatif 2. tuttu herşey güzel giderken kalbi yavaş attı ve durdu....ben hazırım üzügünüm ama doğal yolla olanlardan durumumuz farklı bizim isyan etme lüksümüz yok zaten 2.5 senede bi kere yaşadım bu duyguyu ve bu kadarı bile mucize gibiydi iyiyim daha iyi olcağım şu an doğal yolla olur die umudum daha fazlaa....neden durduğu konusunda genetiik teste gidecek kadar büyük olmadıı için patolojiye gidecekdi bende tedavide kan sulandırıcı kullandım zaten pıhtılaşma var mı bilmiorum ama...bakalım neler beklio bizi ...

canım sen akıntıdan anlamışsın çok şanslısın ama bende yumurtama zamanında akıntı olmuyor başka nasıl anlayabiliriz yumurtladığımızı?

Insallah canim allahim burdaki herkese nasip etsin insallah en kisa zamanda dualarim seninle.

canm ben parmakla o kadar içeri giremiyorum gelmio anlayamıorum işte en son geçen hafta iç çamaşırımda ıslaklık devamlı falan alayım elime dedim çok yoğun katı kıvamlıydı ve ilşki oldu gün aşırı inşallah o zaman tutmuştur benmde.. hamilenin duası kabul olur derlermiş ya inşalah canm.. birde dün rüyamda bilezik gördüm daha ümitlendim :)

Canim bende girmiyorum iceri zaten :)) allah iyiligini versin :)) iste hani camasirina geliyor ya hani onu adet gibi senden çıkarken yakalarsan eger (sık kontrolle mumkun) kontrol edebilirsin. Ama bahsettigin gibi yogun oldugu gunu yakaladiysan insallah o gun yumurtlama gunundur :) allahim dualarini hayra cikarsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…