kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Hemen bebek yapma bence biraz bekle..
kendine gel biraz.. ben öyle yapcam..
zamana bırakıyorum şuan herşeyi

Yoo hemen dusunmuyorum evliligim yoluna girmeden hersey iyi olmadan o anne babasini biraz ekarde etmedigi surece bir aile oldugumuzu kabullenmedigi surece dusunmuyorum iyi bir anne olmam icin saglikli bir anne olmam lazim herseyden once

Canım bence senin bir propleminde eşinin bu durumu normal bir olaymış gibi karşılaması. Senin gibi ağır bir bunalım yaşamamış ondan birazda soğukluk geldi sana ama malesef erkekler bizim gibi değil gülüm idare etcen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Idare emin ol tatlim oyle cok ediyorumki annesinin yuzune hala bakmam bile idare ben uzuluyorum agliyorum diye hala ban yeter artik uzatmada hayatina bak diyet bir es varken aman ilk sen dusurmedin bisey olmaz diyen bir kaynanaanin yuzlerine hala bakiyorum koca diye yanimda yatirnama sukretsin

Yoo hemen dusunmuyorum evliligim yoluna girmeden hersey iyi olmadan o anne babasini biraz ekarde etmedigi surece bir aile oldugumuzu kabullenmedigi surece dusunmuyorum iyi bir anne olmam icin saglikli bir anne olmam lazim herseyden once

kendini fazla yıpratma eşin böyle diye, benimde çok tartıştığım oluyor hatta, düşük yaptığımda'da tartıştık ama bu bendende kaynaklanıyor şuan zaten çok hassas olduğumuz için herşeye alınıyoruz o bakımdan' da olabilir..

Hepimize insallah heppimiz en gusel sekilde yasariz aannelik duygusunu....esimle deli gibi severek evlendik ama evlendikten sonra maleseff foss anne baba delisi cikti onlr yuzunden kybettim meleklerimi zaten Allhim sebep olanlraa bin beterini versin diyorum baskada bisi demem
Amin canım sebep olanlar beterini bulsun. Malesef bazı erkekler özellikle annelerne çok düşkün olurlar. Çok zor bir durum. Ama sende anne olunca anlıycaksın evladın sana düşkün olsun istiyceksin. Her annenin isteği bu olması gerekende bu. Ama malesef bazı erkekler abartıyor.... Cok gıcık bir durum.

Idare emin ol tatlim oyle cok ediyorumki annesinin yuzune hala bakmam bile idare ben uzuluyorum agliyorum diye hala ban yeter artik uzatmada hayatina bak diyet bir es varken aman ilk sen dusurmedin bisey olmaz diyen bir kaynanaanin yuzlerine hala bakiyorum koca diye yanimda yatirnama sukretsin

Bu durumda ben olsaydım bende senin gibi olurdum şu an çok iyi anlıyorum. İyiki böyle bir eşim ve böyle bir kaynanam yok. Eşim bana hep destek bu konuda kaynanam desen 2. Annem bana ayakkabı kıyafet canta alıyor hergün bir süprizle geliyor evime mutlu olaym atlatayım diye. Sağ olsun annecim 1 kaynanam 2 yani. senin adına çok üzüldüm. Gerçekten bir evlilikte eşin ailesi çok önemli. Bu sorunlarnı umarım çözersin. Gerçekten zor bir durum

kızlar günaydın.. dün rüyamda amcam bana 3 tane altın bilezik veriyordu anlamına bakayım dedim evlat falan diyorr, çok etkileniyorum böyle şeylerden :14::14:

Bu durumda ben olsaydım bende senin gibi olurdum şu an çok iyi anlıyorum. İyiki böyle bir eşim ve böyle bir kaynanam yok. Eşim bana hep destek bu konuda kaynanam desen 2. Annem bana ayakkabı kıyafet canta alıyor hergün bir süprizle geliyor evime mutlu olaym atlatayım diye. Sağ olsun annecim 1 kaynanam 2 yani. senin adına çok üzüldüm. Gerçekten bir evlilikte eşin ailesi çok önemli. Bu sorunlarnı umarım çözersin. Gerçekten zor bir durum

Evet ben sansizim mlesef hicbi taraftan gulmedim kader iste

Amin canım sebep olanlar beterini bulsun. Malesef bazı erkekler özellikle annelerne çok düşkün olurlar. Çok zor bir durum. Ama sende anne olunca anlıycaksın evladın sana düşkün olsun istiyceksin. Her annenin isteği bu olması gerekende bu. Ama malesef bazı erkekler abartıyor.... Cok gıcık bir durum.

Benim esime annesi kendisi yapiyo acindiriyo surekli tuhaf bir kadir huzur vermiyo saat basi arar insani cildirtiyo bagli olmasada aliskanlik yaptirtiyo malesef:'(

kızlar ya yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz? ben bu akıntı olayını çözemiyorum elime alıpta :44:

Benim esime annesi kendisi yapiyo acindiriyo surekli tuhaf bir kadir huzur vermiyo saat basi arar insani cildirtiyo bagli olmasada aliskanlik yaptirtiyo malesef:'(

Kıskanıyo heralde oğlunu bazı kadınlar oğlunu geline kaptırmayı kendine yediremez canım :(

Kaynananiz icin yuvarnzi yikmaya degmez benim esimde duskundu tum ailesine bn ses cikarmadim ama zamanla anladiki artik ailesunin bn oldugumu o yuzden azcik sabir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bn bugun ilk kez bebegime gittim 53gun sonra etrafta oglumdan baska birsuru bebek vardi hepsini suladik esimle onlarinda anneleri gitmemis bn cok pisman oldm keske gitseydm iyice suladim cicek diktim dua ettim vicdanen rahatladim cok sukur halimize diyorum cunku rabbim kucagima verip de alabilirdi bnim yavrum 18 hftalikyi jic kotunmadim daha korunmicamda nasip

Allah sabir versin canim

Senin yazdiklrini okuyunca imrendim esinle arandaki iliski baglilik guven ne guzel Allahim bozmasin insallah girdiya araya karabulut benim suan tek istedigim yalniz kalmak herkesten herseyden uzakta yorgunum fiziken ve ruhen :(

Canim uzgun olmakta haklisin,herseyden uzaklasmak istemektede ama kendimizi uzmek cevremizden soyutlamak hic bir seyi iyilestirmiycek,oncelikle kendimiz icin stres uzuntu yapmamaliyiz.

Nasıl bir kaynanan var canım benim üzülme desemde elde değil biliyorum. Ama ne yapmayı düşünüyosun

Canim sabirli olmalisin,su aralar psikolojimiz cokta normal olmayabilir ayni seyleri yasiyoruz seninle,sakinlesmek icin takviye almalisin bence ben insomin kullandim cok zorlandigimda tavsiye ederim sanada.bazi insanlar olgunlasmiyor ne yazikki yasla basla,sen esine odaklan sadece.

Canim sabirli olmalisin,su aralar psikolojimiz cokta normal olmayabilir ayni seyleri yasiyoruz seninle,sakinlesmek icin takviye almalisin bence ben insomin kullandim cok zorlandigimda tavsiye ederim sanada.bazi insanlar olgunlasmiyor ne yazikki yasla basla,sen esine odaklan sadece.

Bizi bizden baskasi anlamaz suan kim ne derse batar sana kaynananda batar konusma elinden geldigince az gorus rahatlayana kadar

canım benim sen bilirsin ama gün aşırı olsun dediklerini biliyorum genelde herkese o öneriliyor ama kasık ağrısı ve kanama birden olmaz belki zorlanmışsındır ya da tahriş olmuştur çünkü yerleşme bir kaç gün sonra oluyor o zamana kadar kanama olur mu çoğu kişi adete bir hafta kala ya da adetten sonra görüyor yerleşme kanamasını daha erken göreni duymadım hiç. ama inşallah tutmuştur ve bebiş gelir.:44::44::44:

yok canım yerleşme kanaması olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum bu zorlanma kanamasıydı bence yada adetim hala devam ediyor bilemiyorum ya bakalım bu ay sonu bebek var mı öğreneceğiz olmazsa eylülde gün aşırı deneyeceğim :)

Back