- 11 Haziran 2014
- 940
- 640
- 108
- Konu Sahibi ballizencefil
-
yok canım yerleşme kanaması olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum bu zorlanma kanamasıydı bence yada adetim hala devam ediyor bilemiyorum ya bakalım bu ay sonu bebek var mı öğreneceğiz olmazsa eylülde gün aşırı deneyeceğim :)
Kaynananiz icin yuvarnzi yikmaya degmez benim esimde duskundu tum ailesine bn ses cikarmadim ama zamanla anladiki artik ailesunin bn oldugumu o yuzden azcik sabir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasıl bir kaynanan var canım benim üzülme desemde elde değil biliyorum. Ama ne yapmayı düşünüyosun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim sabirli olmalisin,su aralar psikolojimiz cokta normal olmayabilir ayni seyleri yasiyoruz seninle,sakinlesmek icin takviye almalisin bence ben insomin kullandim cok zorlandigimda tavsiye ederim sanada.bazi insanlar olgunlasmiyor ne yazikki yasla basla,sen esine odaklan sadece.
Hap mi ? Ihtiyacim var recetesiz alabilirmiyimki ? Ben yoksa toparlanamiycam olmuyo cunku hersey ardi ardina geliyoyavrularima mi evliligimemi uzuleyim bilemedim
Adam haklı canım onunda ihtiyacları var bak seni istiyo en azından başkaları gibi sen yapmazsan bende aldatırım cinslerinden değil eşin buna şükretmelisin. Eşi 1 kere ilişkiye girmesdini aldatan erkekler var. Halimize bin şüküüürBiraz daha disimi sikmayi dusunuyorum ailemde kaynana peder icin yuvni yikman sana zarar deyip susturdular beni bende mecburem esimle limonui kaldim suan sehir disinda onlar yokken uzktayken adam ilgilen boguyo ama yanimdayken omrumu yiyo iliskiye giremedigim icin kendini topla lutfen ben erkegim diyo ve esimi istiyorum diyo
47.gun ve hala kanamam var.kan görmekten psikolojim bozulacak.benim de kanamam dursa normal hayatima donsem de bebek calismalarina baslasam.
47.gun ve hala kanamam var.kan görmekten psikolojim bozulacak.benim de kanamam dursa normal hayatima donsem de bebek calismalarina baslasam.
Normal degil doktora gorun
Neden o kadar uzun sürdü gitmedin mi doktora bir problem yoktur inşallah.. Evet uzun bir sure kan görmek çok sıkıci..
Ben dogum yapmis gibi oldum.kurtaj olmadim.40imi bekledim kanamam durmasi icin ama 47 gun oldu hala devam.anneminde uzun surermis kanamasi.doktorumdan uzaktaym.izindeyim.10 gun sonra gidebilirim doktoruma en yakin.ama bugun bir aramayi dusunuyorum.
hayırlısı olsun çalışmalara devam bebek için pes etmek yok hepimizin bir gün bebeği olacak sonra bu günlere güleceğiz şimdi ilki için uğraşırken o zaman ikinci üçüncü için uğraşacağız
Ben dogum yapmis gibi oldum.kurtaj olmadim.40imi bekledim kanamam durmasi icin ama 47 gun oldu hala devam.anneminde uzun surermis kanamasi.doktorumdan uzaktaym.izindeyim.10 gun sonra gidebilirim doktoruma en yakin.ama bugun bir aramayi dusunuyorum.
Hap mi ? Ihtiyacim var recetesiz alabilirmiyimki ? Ben yoksa toparlanamiycam olmuyo cunku hersey ardi ardina geliyoyavrularima mi evliligimemi uzuleyim bilemedim
Arkadaşlar kürtajdan sonra bugün 34 .günüm kürtaj sonrası kanamam 1 hafta kadar sürdü. Sonrasında bayramda bir gün kahverengi şeklinde lekelenmem oldu. Acaba adet ne zaman olurum? Bu arada pco luyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?