kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

hayırlısı olsun çalışmalara devam bebek için pes etmek yok hepimizin bir gün bebeği olacak sonra bu günlere güleceğiz şimdi ilki için uğraşırken o zaman ikinci üçüncü için uğraşacağız

Saadetciğim nasılsın canım bebiş nasıl büyüyor mu? hastaydın şimdi nasılsın? artık sık girmiyorsun bizi bıraktın mı yoksa.

Kaynananiz icin yuvarnzi yikmaya degmez benim esimde duskundu tum ailesine bn ses cikarmadim ama zamanla anladiki artik ailesunin bn oldugumu o yuzden azcik sabir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah canim insallah benimkide anlar cunku artik gina geldi bana laflari kaldirmiyorum belki hassasim ama doldum ve doluyum

Nasıl bir kaynanan var canım benim üzülme desemde elde değil biliyorum. Ama ne yapmayı düşünüyosun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz daha disimi sikmayi dusunuyorum ailemde kaynana peder icin yuvni yikman sana zarar deyip susturdular beni bende mecburem esimle limonui kaldim suan sehir disinda onlar yokken uzktayken adam ilgilen boguyo ama yanimdayken omrumu yiyo iliskiye giremedigim icin kendini topla lutfen ben erkegim diyo ve esimi istiyorum diyo

Hap mi ? Ihtiyacim var recetesiz alabilirmiyimki ? Ben yoksa toparlanamiycam olmuyo cunku hersey ardi ardina geliyo yavrularima mi evliligimemi uzuleyim bilemedim

Hap mi ? Ihtiyacim var recetesiz alabilirmiyimki ? Ben yoksa toparlanamiycam olmuyo cunku hersey ardi ardina geliyo yavrularima mi evliligimemi uzuleyim bilemedim

Hapi falan bosver kafani dinle bizde yavrumuzu ksybettik tek degilsn sabredicen dua edicn bnim en buyuk rahatlamm ogluma dua etmm kitap oku dusunme kocanida ihmal etme yuvana zarar vermeki yeni yavrularin olsn

Adam haklı canım onunda ihtiyacları var bak seni istiyo en azından başkaları gibi sen yapmazsan bende aldatırım cinslerinden değil eşin buna şükretmelisin. Eşi 1 kere ilişkiye girmesdini aldatan erkekler var. Halimize bin şüküüür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

47.gun ve hala kanamam var.kan görmekten psikolojim bozulacak.benim de kanamam dursa normal hayatima donsem de bebek calismalarina baslasam.

47.gun ve hala kanamam var.kan görmekten psikolojim bozulacak.benim de kanamam dursa normal hayatima donsem de bebek calismalarina baslasam.

Normal degil doktora gorun

Neden o kadar uzun sürdü gitmedin mi doktora bir problem yoktur inşallah.. Evet uzun bir sure kan görmek çok sıkıci..

Normal degil doktora gorun

Neden o kadar uzun sürdü gitmedin mi doktora bir problem yoktur inşallah.. Evet uzun bir sure kan görmek çok sıkıci..

Ben dogum yapmis gibi oldum.kurtaj olmadim.40imi bekledim kanamam durmasi icin ama 47 gun oldu hala devam.anneminde uzun surermis kanamasi.doktorumdan uzaktaym.izindeyim.10 gun sonra gidebilirim doktoruma en yakin.ama bugun bir aramayi dusunuyorum.

Ben dogum yapmis gibi oldum.kurtaj olmadim.40imi bekledim kanamam durmasi icin ama 47 gun oldu hala devam.anneminde uzun surermis kanamasi.doktorumdan uzaktaym.izindeyim.10 gun sonra gidebilirim doktoruma en yakin.ama bugun bir aramayi dusunuyorum.

Geçmiş olsun...inşallah hemencik saglicakla gebe kalirsin

aynen canım benim bende 3 4 çocuk istiyorum o yüzden bitanesi ikiz olsa çoook memnun olurum

bencede normal değil arkadaşım doktoru aradığında doktor normal diyecektir bence git bir görün

merhaba bende kürtaj olup hamıle kalmak ısteyenlerdenım 20 mayısta kurtaj oldum ılk gebelıgımdı inş bırdaha yasamayız boyle acılar hemen hamiş oluruz inş hepimiz allah ısteyen herkese versın

Canım cok üzüldüm demek buralara kadar geldi bu süreç. . Klasik kiskanc kaynana psikolojisi iste.. cekemiyor seni besbelli.. neden yani neden, mutlu mu oluyorlar? Insani yuva yıkmaya zorlamak boyle kolay bisey mi ya? Sorsan hep o yapti der yakinir bir de! Allahlarindan bulsunlar.. seni oyle iyi anliyorum ki.. cok hastaydim ya ben esim gitmis söylemiş hamile olduğumu. Evde yalniz iyilesemezsin bebeğe de zararli dedi götürdü beni. 5 gun falan kaldim. Kaldigimin 2. Gunu bana bakiyor ya hani hayatimla ilgili ahkam kesmeye basladi. Ekimde abimin dugunu var. Yok gondermezmis beni boyle hamileyken. Sanane be kadin sanane? Bunu soyleyen kadin haftasonu kendi koylerine piknige gonderdi beni 1 buçuk saatlik yola o hasta halimle! Ne degisti? Kendilerine gelince hersey serbest. Bunlar hep bencillikten cahillikten. Bisey demeden ciktim geldim esyami toplayip fena bozuldu. Oh olsun. Esim de bunalmis telefonunnu kapamis. Beni ararttiriyor ona buna agzimdan laf alacak canim isterse actim istemezse acmadim. Hiiic laf vermedim. Catlasin merakindan. Canim hep kiskancliktan yapiyorlar gercekten bak. Daha once de konusmustuk esinle arani iyi tut. Ona yansitma. Esim niye apar topar donduk diyince usulunce anlattim bu olayi ve rahatsiz olduğum diger seyleri. En onemlisi de seninle vakit geciremiyorduk senin de canin sıkkın farkindayim hic bisey paylasamadik dedim. (Maddi yonden daraldi esim bu ara) ben boyle diyince ilk soylediklerimi sovdugumu saydigimi unuttu hemen. Ya kizlar belki beni hatali bulursunuz bu yazdiklarima ama eksik anlattim onlarin yaptiklarini. Ama oyle cok ki boyle ornekler. Gücün yetiyorsa savasacaksin boyle insanlarla evliligin icin, huzurun icin, baska yolu yok.. biraz da onlar uzulsun bosver.. allah biliyor ya.. diyecegim sen esinle arani iyi tut. Erkekler yeri geldimi anne sefkati bekliyorlar. Evet bencilce ama bi erkegin herseyi olmak zorundasin. Annesi arkadasi kardesi esi.. cogu zamanda kadinligini kullan bu konuda sakin gurur yapma. Sen arani esinle iyi tut bak nasil duzeliyor hersey..

Arkadaşlar kürtajdan sonra bugün 34 .günüm kürtaj sonrası kanamam 1 hafta kadar sürdü. Sonrasında bayramda bir gün kahverengi şeklinde lekelenmem oldu. Acaba adet ne zaman olurum? Bu arada pco luyum.

Arkadaşlar kürtajdan sonra bugün 34 .günüm kürtaj sonrası kanamam 1 hafta kadar sürdü. Sonrasında bayramda bir gün kahverengi şeklinde lekelenmem oldu. Acaba adet ne zaman olurum? Bu arada pco luyum.

Canim benim bildigim kadariyla eski döngün devam ediyor. Mesela 28 gunde oluyorsan 28. Gun oluyormussun. Ama 35-40 gune kadar olmaman normalmis. Bu arada pko varsa duzensizse yine duzensiz olabilir.

Hap canim eczanaden alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…