- Konu Sahibi ballizencefil
-
Canim dr lar enfeksiyon amcli yasak diyo esin dus alsin korunsun sorun olmaz benimde esim istiyo ama ben yanasamiyorum kurtaaj sonrasi cok sogudum iliskiden ne yapcam bilmiyorum
benim kahverengi lekelerim vardı ilk öğrendiğim günden beri canım.. sonra doktor progestan verdi bana.. geldiğinde 2 tane iç gelmediğinde içme dedi.. benimde 1 gün geliyor 3 gün gelmiyordu kahverengiler.. bir gün aniden çoğaldı adetin birinci günü kanama olur ya öyle kahverengi lekeler gelmeye başladı.. kendi doktorum yoktu başka doktora gittim dedi ki sen bu progestanı düzenli kullan demedi mi senin doktorun dedi.. oda yapıyormuş kalbi düştü benim bebeğimin benim doktorum 20 gün snra gel dedi 6 haftalıktım 20 gün sonra 9 olcaktım benimle ilgilenmedi her hafta çağırması gerekti şimdi akıllandım canım kesinlikle başka doktora gidcem ve her hafta gidicem kim ne derse desin
Allahtan geldık Allaha gideceğiz..
En hayırlısı neyse o olsun inşallah..
Canım kanamam bitene kadar tabiki bekliycem ama doktor kanamadan sonra adetş bekle adetim bitsin öyle gir dedi oda uzun sürer adetim ne zaman gelcek bilmiyorm. Bende kanamam bitsin gireym diyorm zaten kimse adeti beklememiş kime sorsam kanamam bitince girdim ilişkiye bir proplem olmadı diyor canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım aynı şeyleri hepimiz yaşadık. banada doktor 20 gün ilişki yok rahim kapanmaz erkek korunsa bile kullandığı prezervatiflerde bile koruyucu var kayganlaştırıcı var iltahap kapar allah korusun daha kötü sorunların olur dedi ama adetin bittiyse ve 20 gün yani 3 haftan dolduysa ilişkiye girebilirsiniz dedi 1 ay bekleyin demedi bana.
Neden soğudun ki canım hayırdır noldun ? Özel diyilse anlat sevinirm ve Kürtaj sebebin neydi istenmeyen gebelikmi ?
Yok canim oyle cok istemistimki bebeklerimi ama kalpleri durdu benimkiler tek yumurta ikiziydiler birinin kalbi durmus digerinede sebep oldu ikisini birlikte kaybettim28 haaziranda kurtj oldum kanamam gec bitti psikolojim alt ust oldu bilmiyorum irkiliyorum kanamam biteli 4 gun oldu esim yaklasmak istiyo ama ben istemiyorum sanki
Benim 2 hafta oldu daha kanamam bitmedi canım ama ille 1 ay bekle dedi. Dünkü kontrolümde rahim ağzın kapanmış bir proplem yok dedi bana. Kanaman 3 haftaya salkabilir dedi normaldir dedi. Bu hafta bitecek ama adetimi beklemeliymişim. Valla beklemek istemiyorm. Eşim koruncak zaten hem rahim ağzım kapanmış proplem olurmu ki halen ?
Bu yaşadıklarımdan sonra hemen yapmak arkasından çocuk yapmak istemiyorum doğrusu..
kendime gelene kadar dinlencem.. uzun bir süre gecsin üstünden..
Canım çok üzüldüm gerçektenkaç haftalıktın ? Kanamanın uzun sürmesi piskoloji bozuyo o kanı gördün sonra aklına geliyo haklı olarak üzülüyoruz. Ama senin ilişki istememen çok normal tek yumurta ikizlerni kaybettim istediğin bebeklerin hala acısını yaşıyosun o acıdandır gülüm bnce
Rahim ağzım kapanmış e kanamam bitince adetimi beklemeden girsem olmazmı canımsen bilirsin canım ama o koruyucular bile bazen hiç bir şey yokken alerji falan yapıyor ki sen şuan çok hassassın yeni bir operasyon geçirdin ve eğer rahim iyileşmiş olsaydı kanaman bitmezmiydi sonuçta sonra sana bir şey olmasın allah korusun. birde adet dönemlerinde bile ilişkiye girmeyin diyorlar hemen hemen aynı şey ikiside.
Evet inan su pedi her degistirdigimde gozumden yas akiyodu aklima geliyodu bitmekte bilmedi bi turlu alt ust oldum esimi tatile cikarmaya ikna edemedim belki toprlanirim diye ama oda olmadi 9 hafta 3 gunluktuler ama gelisimlkeri 7 hafta 5 gunlukte kalmislarAllah tasiyamiycagi sikintiyi kullarina vermezmis isyan etmiyorum ama kaldiramiyorumki
Emin ol bende ayni durumdayim cevremde annem kardesim herkes hemen yap bekleme diyo ama icimdekileri kimse anlamiyo yavrularim 2.5 ay benim karnimdaydilar psikolojik olarak annelige alismistim ve bir anda sonlandi esim dahi kimse anlamiyo evet hayirlisi nasipte yokmus ama kendime gelmemi bu kadar kisa surede beklemesinler ama en kisa zamanda toparlanmaliyiz tek bildigim bu zamanida geri alamiyoruz malesef
Rahim ağzım kapanmış e kanamam bitince adetimi beklemeden girsem olmazmı canım
sonuçta ben doktor değilim canım, eşini istemeni de anlıyorum çünkü bende kürtajdan sonra beklemek falan istemedim sanki tüm acımı dindirecekmiş gibi geliyordu ama sanki bende bir eksiklik varmışta ilişkiye girersem o giderilecekmiş gibiydi ve inan bana birlikte olunca değil ilk adet gördüğünde rahatlıyor insan nedenini bende anlamadım ama karar senin sadece bunun sonucunda iltahap falan kapabilirsin ama tabi bünyeden büneye farklılık vardır belkide hiç bir şey olmaz. çünkü doktorum bize sakın 3 hafta yaramazlık yapmayın burda insanlar kürtajın üstünden 2 hafta geçmeden tekrar hamileyiz diye geliyorlar bir sürü sorunla uğraşıyoruz sağlığınızı tehlikeye atmayın demişti.
Yani 3 hafta hiçbir doktor önermiyor ama 3 haftadan sonra ilişki normaldir diyolar. E benim3 haftam dolunca 1 hafta adet bekleycem 1 haftada bitmesini tam bir işkence zaten kendimde eksiklik hissediyorm
Aynen canım bende korunursamda birtek bu ay eşim korunsun derim ki ondan enfeksyon kapmiyim. Yani zaten kürtajdan dolayı zor günler yaşadım hala toparlanamadım piskolojik olarak bari en azından eşimden uzak durmayım bana birtek o iyi geliyor
Kizlar bn bugun ilk kez bebegime gittim 53gun sonra etrafta oglumdan baska birsuru bebek vardi hepsini suladik esimle onlarinda anneleri gitmemis bn cok pisman oldm keske gitseydm iyice suladim cicek diktim dua ettim vicdanen rahatladim cok sukur halimize diyorum cunku rabbim kucagima verip de alabilirdi bnim yavrum 18 hftalikyi jic kotunmadim daha korunmicamda nasip
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben diyecem hissetme her şey bir süre sonra normale dönüyor ama sana pek bir etkisi olmayacak çünkü 1 ay önce aynı şeyleri banada dediler ama yaşamadan olmuyor bunuda hissetmemiz gerekiyor demek ki. ama adet olunca rahatlıyorsun gerçekten çünkü bebek olmadan önceki düzenine dönüyorsun. hep yaşadığın düzene hem hemen adet görecen diye bir kural yok çünkü 6 hafta görmezsen normal kabul ediliyor ama bence bir anca adet görmen seni rahatlatır ve hani doktorun önermediği bir şeyi ne yazık ki kimse sana burda öneremez çünkü sağlığın şakası yok daha çok üzülmeni istemeyiz inan. Ama bebek için 3 ay 6 ay 1 yıl korun ya da adetten sonra hiç korunma çalışmalara başlayın diyen doktorlar var bu konuda bir fikir birlikleri yok o yüzden bebek için beklemeye bilirsin yani burdaki pek çok kişi beklemiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?