kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Canim dr lar enfeksiyon amcli yasak diyo esin dus alsin korunsun sorun olmaz benimde esim istiyo ama ben yanasamiyorum kurtaaj sonrasi cok sogudum iliskiden ne yapcam bilmiyorum

Neden soğudun ki canım hayırdır noldun ? Özel diyilse anlat sevinirm ve Kürtaj sebebin neydi istenmeyen gebelikmi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım doktorun da suçu varmış. sürekli kontrol etmesi gerekirdi ilk haftalarda bende progestronu günde 3 kere alıyordum bebek düşene kadar bana da vermişti doktor ayrıca 5 ampüllük iğnesinide olmuştum tek seferde 3 gün yatırmıştı o iğne beni çok ağrı yapıyordu ama bebek için dayanılıyormuş. şimdi söyleseler yapalım diye korkarım valla.

canım aynı şeyleri hepimiz yaşadık. banada doktor 20 gün ilişki yok rahim kapanmaz erkek korunsa bile kullandığı prezervatiflerde bile koruyucu var kayganlaştırıcı var iltahap kapar allah korusun daha kötü sorunların olur dedi ama adetin bittiyse ve 20 gün yani 3 haftan dolduysa ilişkiye girebilirsiniz dedi 1 ay bekleyin demedi bana.

Benim 2 hafta oldu daha kanamam bitmedi canım ama ille 1 ay bekle dedi. Dünkü kontrolümde rahim ağzın kapanmış bir proplem yok dedi bana. Kanaman 3 haftaya salkabilir dedi normaldir dedi. Bu hafta bitecek ama adetimi beklemeliymişim. Valla beklemek istemiyorm. Eşim koruncak zaten hem rahim ağzım kapanmış proplem olurmu ki halen ?

Neden soğudun ki canım hayırdır noldun ? Özel diyilse anlat sevinirm ve Kürtaj sebebin neydi istenmeyen gebelikmi ?

Yok canim oyle cok istemistimki bebeklerimi ama kalpleri durdu benimkiler tek yumurta ikiziydiler birinin kalbi durmus digerinede sebep oldu ikisini birlikte kaybettim 28 haaziranda kurtj oldum kanamam gec bitti psikolojim alt ust oldu bilmiyorum irkiliyorum kanamam biteli 4 gun oldu esim yaklasmak istiyo ama ben istemiyorum sanki boyle tuhafim aslinda normal hayaatima pek donemedim bebeklerim aklima geliyo esim yakinlasmak istediginde surekli

Son düzenleme:

Canım çok üzüldüm gerçekten kaç haftalıktın ? Kanamanın uzun sürmesi piskoloji bozuyo o kanı gördün sonra aklına geliyo haklı olarak üzülüyoruz. Ama senin ilişki istememen çok normal tek yumurta ikizlerni kaybettim istediğin bebeklerin hala acısını yaşıyosun o acıdandır gülüm bnce

sen bilirsin canım ama o koruyucular bile bazen hiç bir şey yokken alerji falan yapıyor ki sen şuan çok hassassın yeni bir operasyon geçirdin ve eğer rahim iyileşmiş olsaydı kanaman bitmezmiydi sonuçta sonra sana bir şey olmasın allah korusun. birde adet dönemlerinde bile ilişkiye girmeyin diyorlar hemen hemen aynı şey ikiside.

Bu yaşadıklarımdan sonra hemen yapmak arkasından çocuk yapmak istemiyorum doğrusu..
kendime gelene kadar dinlencem.. uzun bir süre gecsin üstünden..

Emin ol bende ayni durumdayim cevremde annem kardesim herkes hemen yap bekleme diyo ama icimdekileri kimse anlamiyo yavrularim 2.5 ay benim karnimdaydilar psikolojik olarak annelige alismistim ve bir anda sonlandi esim dahi kimse anlamiyo evet hayirlisi nasipte yokmus ama kendime gelmemi bu kadar kisa surede beklemesinler ama en kisa zamanda toparlanmaliyiz tek bildigim bu zamanida geri alamiyoruz malesef

Evet inan su pedi her degistirdigimde gozumden yas akiyodu aklima geliyodu bitmekte bilmedi bi turlu alt ust oldum esimi tatile cikarmaya ikna edemedim belki toprlanirim diye ama oda olmadi 9 hafta 3 gunluktuler ama gelisimlkeri 7 hafta 5 gunlukte kalmislar Allah tasiyamiycagi sikintiyi kullarina vermezmis isyan etmiyorum ama kaldiramiyorumki

Rahim ağzım kapanmış e kanamam bitince adetimi beklemeden girsem olmazmı canım

Haklısın gülüm bende öyleyim ağlıyorm üzülüyorm ama geçecek inşallah canım böyle oldu napalım mejbur yaşıycaz

yok bunu yaşamayan bilmez gerçekten, anca yaşarlarsa anlarlar bizi.. Çocuk olur elbette olur ama şu yaşadığımız durum çok kötü, sonuçta sen hamile olduğunu öğreniyorsun hayaller kuruyorsun karnını seviyorsun ediyorsun sonra aniden gelen kanama ağrı herşeyi yok ediyor...
Ben acilde ağlarken Doktorlar Hemşireler bile bana sarılıp beni teselli ederek benimle birlikte ağlıyorlardı okadar kötüydümki artık cidden.. Ben şuan için düşünmüyorum bebek çok istiyordum bebeğimi ama nasip değilmiş bilmiyorum çok üzülüyorum ama yapacak hiç birşey yok artık malesef..

Rahim ağzım kapanmış e kanamam bitince adetimi beklemeden girsem olmazmı canım

sonuçta ben doktor değilim canım, eşini istemeni de anlıyorum çünkü bende kürtajdan sonra beklemek falan istemedim sanki tüm acımı dindirecekmiş gibi geliyordu ama sanki bende bir eksiklik varmışta ilişkiye girersem o giderilecekmiş gibiydi ve inan bana birlikte olunca değil ilk adet gördüğünde rahatlıyor insan nedenini bende anlamadım ama karar senin sadece bunun sonucunda iltahap falan kapabilirsin ama tabi bünyeden büneye farklılık vardır belkide hiç bir şey olmaz. çünkü doktorum bize sakın 3 hafta yaramazlık yapmayın burda insanlar kürtajın üstünden 2 hafta geçmeden tekrar hamileyiz diye geliyorlar bir sürü sorunla uğraşıyoruz sağlığınızı tehlikeye atmayın demişti.

Yani 3 hafta hiçbir doktor önermiyor ama 3 haftadan sonra ilişki normaldir diyolar. E benim3 haftam dolunca 1 hafta adet bekleycem 1 haftada bitmesini tam bir işkence zaten kendimde eksiklik hissediyorm

Kizlar bn bugun ilk kez bebegime gittim 53gun sonra etrafta oglumdan baska birsuru bebek vardi hepsini suladik esimle onlarinda anneleri gitmemis bn cok pisman oldm keske gitseydm iyice suladim cicek diktim dua ettim vicdanen rahatladim cok sukur halimize diyorum cunku rabbim kucagima verip de alabilirdi bnim yavrum 18 hftalikyi jic kotunmadim daha korunmicamda nasip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben diyecem hissetme her şey bir süre sonra normale dönüyor ama sana pek bir etkisi olmayacak çünkü 1 ay önce aynı şeyleri banada dediler ama yaşamadan olmuyor bunuda hissetmemiz gerekiyor demek ki. ama adet olunca rahatlıyorsun gerçekten çünkü bebek olmadan önceki düzenine dönüyorsun. hep yaşadığın düzene hem hemen adet görecen diye bir kural yok çünkü 6 hafta görmezsen normal kabul ediliyor ama bence bir anca adet görmen seni rahatlatır ve hani doktorun önermediği bir şeyi ne yazık ki kimse sana burda öneremez çünkü sağlığın şakası yok daha çok üzülmeni istemeyiz inan. Ama bebek için 3 ay 6 ay 1 yıl korun ya da adetten sonra hiç korunma çalışmalara başlayın diyen doktorlar var bu konuda bir fikir birlikleri yok o yüzden bebek için beklemeye bilirsin yani burdaki pek çok kişi beklemiyor çünkü.

aynen canım bende öyle zaten hamileyken yasaktıı.. şimdi hiç duramıorum onsuz bana iyi geliyor.. sen içinden geldiği gibi yap.. duş alsın öyle gir ilişkiye

canım benim senin meleğin bir dahaki dünyada size şefaat edicek inşallah.. bende korunmuyorum ya nasipp inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi alırız kucağımıza

Korunmam canım bende ama ilişki konusu kafamı cok karıstırdı. Adetim gelsinde eski düzenime döneyim bari içimde sıkıntı var çıkmıyor offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…