kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Kizlaar merhaba :) hepinizin gecmis bayramini kutlarim :) uzun süre birsey yazamadim cevap veremedim k. Bakmayin, cok hastaydim 10 gundur. 7 gun caydir corbadir antibiyotiksiz iyilestim sandim bayramin 1. Gunu disari ciktik kulagima bi haller oldu. Meger iltihap olmus boğazımdan kulagima kadar. vallahi ben böyle agri cekmedim. Sonunda acilde antibiyotik verdiler. Kullandim cok korkarak. Bugun iyiyim allaha sukur. Doktora da gittim bugun doktorumu degistirdim. Simdiku doktorumdan cok memnunum. Bu sefer ustten baktilar bebek de gorundu :) haftaya da kalp atisi duyulacak insallah :) kizlar bazi grup antibiyotikler bebegi etkilemiyormus. Bu arada kan pihtilasmasi sorununu da sordum. Hamileyken test yapilmiyormus. tedbir olarak ilac baslanabilir mi diye sordum. Test olmadan da ilac yada igne olmuyormus. Yeni arkadaslara gecmis olsun. kizlar lutfen kimse uzmesin kendini. Allah oyle buyuk ki en daraldiginiz anda bir isikla aydinlatiyor dünyalarımizi. Allahim dualarimizi kabul etsin. Hepimizin doldursun kucaklarini tez zamanda. hepinizi coook öpüyorum sevgiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba . hayirli olsun gebeliğin.. Geçmiş olsun bu arada da... Cesaretine hayran kaldim kurtajdan hemen sonra hamile kalmak çok güzel inşallah hersey yolunda gider.. Benimde iki kurtajim oldu ilkinden 3 ay sonra denedim ama yine kürtaj oldum daha 13 gün oldu aslinda cesaret edebilsem hic korunmak istemiyorum ama korkuyorum acikcasi ucuncuyu yasamaktan....bekleme suresi önemli değil aslinda kismet nasip meselesi herşey olacagina varir... hic ara vermemeye doktor tepki gösterir mi...Rabbim her isteyene saglicakla nasip etsin

kızlar benim bugun kurtajdan sonraki 19.günüm ne zaman adet olucam ya bide korunmadığımız için adet olamazsam ne zaman test yapıcam:44::44::44:

Yok canim ya benim biraz sikintili gecti 28 gun kurtjdan sonra kanamam oldu en son gittigim dr bi ilc verdide oyle kesildi kanamam fakat bi 15 20 gune bekliyorum evet onceden 30 gunde bir oluyosaan yine ayni peryotta ilerliyomus kurtaj oldugun gunu son adetin ilk gunu olarak aliyormussun

mesela ben en son 9 mayısta oldum canım şimdide 9 agustosta mı olcam adet.

mesela ben en son 9 mayısta oldum canım şimdide 9 agustosta mı olcam adet.

merhaba canım..
kürtaj oldugun tarıhten 25-30 gun sonra yada 40. güne kadar olma sansın var.
benim kürtajım 25 haziranda oldu , kürtaj sonrası ilk adetim ise 30 temmuz da oldu.
bir önceki gün dayanılmaz derecede sancım olmuştu,kasıklarım dakı ağrıdan ayakta durmak ıstemıyordum.1 gün öncesinden anlarsın büyük ihtimalle..

Mrb herkese.bende maalesef kalp atışı duyulmadığı için 8 haftalık bebegim için 6 haziranda kürtaj oldum ve 3 temmuzda adet gördüm.eskisi gbi yine 4 gün sürdü ama ikinci adetim hala gelmedi bugun 30 gün oldu.hamilelikten önce 26.27 günde bir olurdum.Umarım hamileyimdir dua etmenizi istiyorum bende hp ediyorum Allah miniklerimizi bize bağışlasın kimseyi evlatsız bırakmasn.

Mrb herkese.bende maalesef kalp atışı duyulmadığı için 8 haftalık bebegim için 6 haziranda kürtaj oldum ve 3 temmuzda adet gördüm.eskisi gbi yine 4 gün sürdü ama ikinci adetim hala gelmedi bugun 30 gün oldu.hamilelikten önce 26.27 günde bir olurdum.Umarım hamileyimdir dua etmenizi istiyorum bende hp ediyorum Allah miniklerimizi bize bağışlasın kimseyi evlatsız bırakmasn.

Öncelikle geçmiş olsun cnm Allah tekrar yaşatmasın inş..test yaptırsana belkide hamişsindir

merhaba canım..
kürtaj oldugun tarıhten 25-30 gun sonra yada 40. güne kadar olma sansın var.
benim kürtajım 25 haziranda oldu , kürtaj sonrası ilk adetim ise 30 temmuz da oldu.
bir önceki gün dayanılmaz derecede sancım olmuştu,kasıklarım dakı ağrıdan ayakta durmak ıstemıyordum.1 gün öncesinden anlarsın büyük ihtimalle..

kaç günde bir adet oluyordun canım gene aynı şekilde mi oldun?

inşallah bebişin seninledir canım.. bende korunmuyorum kürtajdan sonraki 19. günüm bugun sende bizlere dua et

evet zaten kadında ikiz olması gerekirmiş doktor bana ilk bebek ikizse diğer hamileliklerde de %70 ikiz şansın var dedi hadi hayırlısı olsun inşallah düşünsene burda hem bebiş hemde ikiz haberi verdiğimizi ne güzel olur çift üzüntü yaşaıştık çift sevinç yaşarız bu kezde

Insaallah canim en kisa zamanda guzel haberlerimizi yazmaya baslariz :-)

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde çok sevinmiştim çok mutlu olmuştum çok istiyordum bu bebeği, 6 haftalıktı sürekli ağrılarım kanamalarım oluyordu. Doktora gittiğimizde bize fazla ümitlenmeyin düşecek gibi duruyor dedi.. Ama Allah'tan ümit kesilmez dedim. Bir gece yatmaya gittiğimde ağrılarım başladı saat geçtikte ağrılarım çoğaldı artık ağrılara dayanamıcak hale geldim bağrıyorum ağlıyorum eşim hemen ambulansı aradı beni acile götürdüler bacaklarımdan kanlar akıyordu dünyanın sonunu yaşadım ben o gün. Kişiden kişiye değişiyor bana doğumdan daha zor oluyor bazen düşük yapmak dediler. Kürtaj yapılmadı. Zaten acile gittiğimde'de bebeğim gitmişti günlerce çok ağladım halada etkisi altındayım dışarıda bebek görünce ağlayasım geliyor acaba ben nerde hata yaptım diyorum kendi kendime.. Birdaha olur diyorlar üzülme diyorlar ama bunu yaşamayan bilmez gercekten..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz test yap ya da kan testine git canım ben olsam dayanamaz çoktan gitmiştim

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde çok sevinmiştim çok mutlu olmuştum çok istiyordum bu bebeği, 6 haftalıktı sürekli ağrılarım kanamalarım oluyordu. Doktora gittiğimizde bize fazla ümitlenmeyin düşecek gibi duruyor dedi.. Ama Allah'tan ümit kesilmez dedim. Bir gece yatmaya gittiğimde ağrılarım başladı saat geçtikte ağrılarım çoğaldı artık ağrılara dayanamıcak hale geldim bağrıyorum ağlıyorum eşim hemen ambulansı aradı beni acile götürdüler bacaklarımdan kanlar akıyordu dünyanın sonunu yaşadım ben o gün. Kişiden kişiye değişiyor bana doğumdan daha zor oluyor bazen düşük yapmak dediler. Kürtaj yapılmadı. Zaten acile gittiğimde'de bebeğim gitmişti günlerce çok ağladım halada etkisi altındayım dışarıda bebek görünce ağlayasım geliyor acaba ben nerde hata yaptım diyorum kendi kendime.. Birdaha olur diyorlar üzülme diyorlar ama bunu yaşamayan bilmez gercekten..

Canım benim yaşadıkların gerçekten çok zor bizde aynı şeyleri yaşadı ve bu yüzden sakın kendini suçlama doktor bana hep küçük düşen bebeklerde hep ciddi özürler olduğunu bunun yüzden düşmezse ya ömür boyu çok acı çekeceğini ya da doğar doğmaz öleceğini söyledi vardır bunda da bir hayır doğupta gözünün önünde erimesi daha çok üzerdi emin ol seni. Bende ilk kürtaj olduğumda çok üzüldüm hamile ya da bebek görünce gözlerim doldu kuzenim arkadaşım hamileydi hep onların bebekleride düşecek gibi düşündüm. Bebek mağzalarının önünden bile geçemedim. Sonra burda arkadaşlarım oldu oonlarda aynı şeyi yaşadı demekki tek değilim dedim. şimdide bazen üzülüyorum ama bak bir kere hamile kalabildik demek ki bizde bir sorun yok yeniden olack bebeğimiz sadece zamanın gelmesini beklemek ve dua etmek emin ol bebeklerimizde bize kavuşmak için dua ediyorlar allaha. rabbim en kısa zamanda isteyen herkezi ve bizleri bebeklerine kavuşturur inşallah. Bak benim doğum günüm 11 ağustos hep öyle dua ediyorum inanıyorum benim hediyem bebeiğim olacak tekrar sende umut et, hayaller kur emin ol gerçek olacak

Ben daha yeni düşük yaptım 1 hafta bile olmuyor, birisi dokunsa ağlamaya hazır bir vaziyetteyim bende anlamıyorum kendimi. Ne hayaller kurdum bebeğimin yatağından arabasına kadar. Hayırlısı buymuş deyip susuyorum ama ben şunu'da anlamıyorum Rabb'imin güçüne gitmesin öyle insanlar hamile kalıp sorunsuz bebeklerini kucağına alır almaz ya çöpe Yada mezara atıyorlar bunuda anlamakta güçlük çekiyorum bizler çok istiyenler üzülürken bu tür insanlara neden evlat verilirki..

Bende dün onu düşünüyordum biz bu acıları yaşıyoruz onlar aylarca taşıdığı doğurduğu yavrularını vicdansızca çöpe bırakıyorlar. haftalarca içimde bi mucizenin olduğunu düşünüp geceleri heyecandan uyuyamıyordum uyandığımda yüzümde aptal bi gülümseme olurdu düşük yapmadan önce..çöpe bırakmakta nasıl bi insanlıktır insanlık denmez buna..bu ay boşa çabaladık ama önümzdeki ay tutar inşallah evlat sahibi olmanın güzelliğini tattırır inş Allahm bize.güzel cümleleriniz içinde çok teşekkür ederm hepinize..Allah dualarımızı kabul edecektir

Ben daha yeni düşük yaptım 1 hafta bile olmuyor, birisi dokunsa ağlamaya hazır bir vaziyetteyim bende anlamıyorum kendimi. Ne hayaller kurdum bebeğimin yatağından arabasına kadar. Hayırlısı buymuş deyip susuyorum ama ben şunu'da anlamıyorum Rabb'imin güçüne gitmesin öyle insanlar hamile kalıp sorunsuz bebeklerini kucağına alır almaz ya çöpe Yada mezara atıyorlar bunuda anlamakta güçlük çekiyorum bizler çok istiyenler üzülürken bu tür insanlara neden evlat verilirki..

işte buda insanlara imtihandır canım herşeye elhamdülillah deyip sabredicez rabbim zamanı gelince hepimizin kucağını doldurucak inşallah

Back