- 5 Mart 2014
- 2.530
- 880
- 248
- Konu Sahibi ballizencefil
Kizlaar merhaba :) hepinizin gecmis bayramini kutlarim :) uzun süre birsey yazamadim cevap veremedim k. Bakmayin, cok hastaydim 10 gundur. 7 gun caydir corbadir antibiyotiksiz iyilestim sandim bayramin 1. Gunu disari ciktik kulagima bi haller oldu. Meger iltihap olmus boğazımdan kulagima kadar. vallahi ben böyle agri cekmedim. Sonunda acilde antibiyotik verdiler. Kullandim cok korkarak. Bugun iyiyim allaha sukur. Doktora da gittim bugun doktorumu degistirdim. Simdiku doktorumdan cok memnunum. Bu sefer ustten baktilar bebek de gorundu :) haftaya da kalp atisi duyulacak insallah :) kizlar bazi grup antibiyotikler bebegi etkilemiyormus. Bu arada kan pihtilasmasi sorununu da sordum. Hamileyken test yapilmiyormus. tedbir olarak ilac baslanabilir mi diye sordum. Test olmadan da ilac yada igne olmuyormus. Yeni arkadaslara gecmis olsun. kizlar lutfen kimse uzmesin kendini. Allah oyle buyuk ki en daraldiginiz anda bir isikla aydinlatiyor dünyalarımizi. Allahim dualarimizi kabul etsin. Hepimizin doldursun kucaklarini tez zamanda. hepinizi coook öpüyorum sevgiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba . hayirli olsun gebeliğin.. Geçmiş olsun bu arada da... Cesaretine hayran kaldim kurtajdan hemen sonra hamile kalmak çok güzel inşallah hersey yolunda gider.. Benimde iki kurtajim oldu ilkinden 3 ay sonra denedim ama yine kürtaj oldum daha 13 gün oldu aslinda cesaret edebilsem hic korunmak istemiyorum ama korkuyorum acikcasi ucuncuyu yasamaktan....bekleme suresi önemli değil aslinda kismet nasip meselesi herşey olacagina varir... hic ara vermemeye doktor tepki gösterir mi...Rabbim her isteyene saglicakla nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.